ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Tu už končí každá sranda: S vyše 3 ‰ za volantom a nebol v stredu jediný

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Iba v stredu chytili policajti z okr. Dunajská Streda 3 opitých vodičov. Dvaja muži a jedna žena skončili okamžite v policajnej cele.

AŽ 3,35 ‰ FÚKOL VODIČ Z LUČENCA
Policajti zo Šamorína zastavila 48 ročného muža v obci Kvetoslavov.
Pred 21.00 h večer ho podrobili kontrole na alkohol, pri ktorej namerali najskôr 1,5 mg/l AAalkoholu v dychu a alkohol sa po pol hodine ešte zvýšil. Pri opakovanej skúške fúkol až 1,61 mg/l čo bolo v prepočte 3,35 promile.

DO 2 ‰ MALA AJ 32 ROČNÁ ŽENA
V policajnej cele po pozitívnej dychovej skúške skončila aj 32 ročná žena z okr. Dunajská Streda.
Na červenom Fiate šoférovala po meste Dunajská Streda v stredu večer, keď ju odstavili policajti. Policajný alko tester jej nameral hodnotu 0,88 čo je 1,83 promile.

DO TRETICE NAD 1 ‰ 55 ROČNÝ MUŽ
Policajtov upozornil na seba samotný vodič, keď medzi obcami nedodržal rýchlosť.
Na ceste z Hornej Potône do obce Blahová ho nameral radar a policajti ho podrobili policajnej kontrole, po ktorej sa z priestupku stal nakoniec trestný čin. Policajti mu zistili v dychu v prepočte 1,21 ‰

VŠETCI OPITÍ VODIČI SKONČILI V CELE
Policajti všetkých 3 obmedzili na osobnej slobode a previezli do policajných ciel. Po vytriezvení sú riešení v tzv. super rýchlom konaní a sudca rozhodne o ich vine a treste.
Všetkým okrem pokuty a zákazu činnosti pribudne aj zápis v registri trestov za úmyselný trestný čin.

POLICAJNÉ „FÚKAČKY“ SÚ STÁLE „IN“
Policajná prax ukazuje, že kontroly na alkohol sú opodstatnené.
Nielen muži ale aj ženy veselo popíjajú a potom sadnú za volant.
Zastaviť tento slovenský „šport“ na cestách by však nemal byť iba prioritou polície.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo si dokazujú? Takýto starí somári buď sa chcú rovnať mladým, alebo už v tomto veku sú postihnutí demenciou. Normálny človek takéto psie kúsky nerobí.

  2. Nie súdy, ale konkrétni sudcovia, ktorí podľa srandovných ustanovení zákona majú možnosť ukladať smiešne tresty podmienečného odsúdenia na pár mesiacov a dvoj – trojročného zákazu vedenia motorového vozidla, namiesto doživotného odňatia vodičského oprávnenia, plnej náhrady spôsobenej škody, náhrady nemajetkovej ujmy pozostalým v prípade úmrtia zrazenej osoby minimálne 50 tis. € a zverejnenia rozsudku a fotografie páchateľa v mieste trvalého bydliska na tabuli hanby. Garantujem, že v prípade takýchto zákonných opatrení, by počet opitých vodičov klesol o 80 % v priebehu 1 roka.

  3. Všetko je v legislatíve. Nekompromisne, natvrdo s takými blbcami. Ale to by sa naši politici museli venovať tým ktorí ich volili a nie handrkovanim sa medzi sebou o zbytočnostiach a la,,môj táto má väčšieho vtáka ako tvoj“.

  4. Na Lovensku je to celé zle, celkovo vo všetkom je veľmi ale veľmi zle nastavený systém, všade kam sa pozriem nič nefunguje, republika je rozbitá na cimper camper, demencia, arogancia, žiadna výchova….

  5. Slané tresty ak nikoho nezabije ako ten študentov na zastávke tak sa nič nedeje.
    Aký je rozdiel medzi tým hovadom na zastávke čo pozabíjal ľudí a chce ísť na slobodu a týmito?
    Náhoda, našťastie títo nešli okolo materskej škôlky…

    Treba basu natvrdo, zabavenie auta a zákaz šoférovať aspoň na 5 rokov.
    Mám pocit že ozratych vodičov sú plné cesty keďže odhalia zrejme len zlomok a ostatný ohrozujú iných …

  6. Ferdomravec to povedal jasné .Ja len dodám ako ten kreten vyslovil po páde socializmu že bude demokracia.Odkial vedel čo je demokracia.ToTo?tak potom sme najdemokratickejsi štát na zemi.Hambim sa že som Slovák.

  7. Súdy nechápu,že aj auto je zbraň.Ak niekto v opitosti ohrozuje autom nevinných ĺudi, mal by mu byť doživotne odobratých vodičský preukaz? Tak to funguje, aj pri zbrojnych preukazoch.

  8. Za alkohol zobrať vodičský preukaz doživotne.Potom by si veľa ľudí rozmysleli či si vypiť alebo nie.A za rýchlu jazdu ešte väčšie pokuty.Slovak príde do Rakúska a tam vie dodržovať cestné zákony?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img