ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Nebudem podporovať Ficovu predvolebnú kampaň za peniaze štátu – referenda sa NEzúčastním

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred zhruba tromi rokmi som volil ZMENU. Tú reprezentovali ľudia vystupujúci v politike nekompromisne proti korupcii a za návrat Slovenska medzi právne štáty Európy, v ktorom nebude môcť sudkyňa zobchodovávať  rozsudky v mene republiky za dámske kabelky, kde nebude špeciálny prokurátor brať úplatky a zametať pod koberec trestnú činnosť niekoho ľudí, kde nebude ovládať policajný zbor oligarcha ktorý zbohatol na zákazkách od štátu a kde sa človek nemusí báť, že ho ako nepohodlného názorového oponenta volení zástupcovia budú zastrašovať objednaním podpálenia auta.

Skutočne a úprimne som chcel, podporoval zmenu a snažil sa o ňu.

Nevyšlo…

Politici pred voľbami zmenu sľubujúci akosi zabudli na to kto a prečo ich poslal nie vládnuť, ale zastupovať záujmy voličov. Tí istí politici zabudli, že čas beží a zmena je proces náročný a bolestný. Hlavne pre toho, kto ju reálne vykonáva. Sľubovaná zmena nenastala.

Súčasná „vládna garnitúra“ mala jedinečnú šancu vrátiť ukradnuté Slovensko späť občanom. S ústavnou väčšinou mali nielen šancu, ale skutočne reálnu možnosť zmenu vykonať. Zmenu v polícii, na prokuratúre, v justícii, zmenu v samosprávach, z ktorých väčšina je skôr na hanbu a výsmech pojmom ako transparentnosť a správa vecí verejných vo verejnom záujme.

Keď som videl, akých fatálnych chýb sa sústavne ľudia pri moci dopúšťajú, nebol som ticho. Pripomínal som riziká vyplývajúce z opakovania chýb a písal som. Už v roku  2021  napríklad tu:

Keď nevymenia noví starých, onedlho vymenia starí nových…

Neskúsenosť, úplné odtrhnutie sa od reality a jej ignorovanie, fatálne chyby pri obsadzovaní niektorých postov v exekutíve, kompromisy, okliešťovanie protikorupčných opatrení nesporne skôr či neskôr vedúcich k výsledkom, spory v koalícii a osobné záujmy u politikov ale prevládli.

Ústavná väčšina nepomohla, zápas o osobnú moc, prestíž a ukazovanie kto má väčšie prirodzenie zvíťazilo. Možné vrátenie  Slovenska do civilizácie dostalo ďalší odklad.  Dokedy, nevedno…

Volil som ich, lebo som im veril. Sklamali aj mňa hlavne neskutočným amatérizmom a ignorovaním dôvery občanov no nie natoľko, aby som sa podieľal na návrate mafie, korupcie na najvyšších miestach.

Preto  zajtra  sa NEzúčastním referenda.

Považujem ho za volebnú kampaň Fica za štátne peniaze. Je to zbytočné referendum ktoré nič neprinesie a nič nevyrieši. Jedine ak, všetkých ktorí sa ho zúčastnia, Fico vyhlási za svojich podporovateľov. A o nič iné tu nejde.

Veci je potrebné vnímať v širšom kontexte a keďže ide o budúcnosť krajiny a dovolím si povedať že na hodne dlhú dobu, emócie bokom – myslieť je potrebné hlavou.

To je môj postoj, no rešpektujem názor iných.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Podľa mňa je to dvojsečná zbraň. Keď budem ZA – dám priestor tým, ktorí sa tam chcú dostať čo najskôr a referendum by sa konalo každú chvíľu, samozrejme za naše peniaze. Keď NIE – nechám šafáriť a rozkrádať súčastnú vládu bez toho, aby sme ju mohli odvolať. Obidve alternatívy sa dajú veľmi ľahko zneužiť. Tak, ako to píše Anonym, že skutočne nie je koho voliť. V našom štáte to ide dolu kopcom a čím ďalej sú tam neschopnejší ľudia, ktorí len mlátia prázdnu slamu a čím viac a viac zadlžujú republiku.

  2. To je u Vás v poriadku,pán Majko,takto argumentovať a pritom si sťažovať,ako ste sklamaný,vaša celá politická agenda sa skladá z nenávisti proti Smeru a Ficovi.Ak referendum bude neplatné,tak tu bude táto odvolaná vláda ešte rok.Referendum je vecou celého národa a je úplne jedno,kto ho inscenoval.Obetujete Slovensko tomuto chaosu.A ako viete dopredu,kto bude vládnuť.?Je to najdôležitejšie referendum,ktoré doteraz bolo,a to nie je len na 4. roky,je to kontrola ľudu nad všetkým vládami ,ktoré budú nasledovať.

  3. Ja sa ho zucastnim, a dufam ze aj vela dalsich ludi….. Uz bolo dost kovid a ukroteroru ako to bolo aj tu permanentne propagovane….

  4. Anonym 20. januára 2023, 21:35 – nemaj obavy, svet sa spamatal z vojen, spamata aj zo zlodejim vsetkych politikov.

    Jedine pre blbost niektorych ludi budu trpiet nase deti.

    Aj ked to mozno tak nevyzera, spolocnost ma obranne mechanizmy, ktore aktivuje vzdy, ked uz fakt smeruje do sraciek. Ze Slovaci vytahuju zachranne vesty az v momente, kedy sa uz nedokazu nadychnut, je problem len a len Slovakov.

    No a teraz napis anonymny frajer Ty, ake mas nazory a priznaj farbu, aky je Tvoj svet?
    Vidis, ja s tym problem nemam.

  5. Milos ta tvoja tupa propaganda je neskutocna. Tak konecne sa tu dava sanca ludom zakonne a to hlavne dobuducna odvolavat referendom skorumpovane vlady a ty to nepodporis. Bud si nepochopil moznosti vyuzitia takehoto zakonneho referenda zakotveneho zakonom hlavne pre buducnost alebo si nacisto stratil rozum. Kazdu zlu, skorumpovanu, ci zapredanu vladu by sme mali mat moznost odvolat referendom a to hlavne percentualne v takom pomere v akom bola zvolená a nasledne by mala byt vyvodena TP zodpovednost. Az potom sa budu konecne politici báť za svoje skorumpovane konanie. A to ze sa nezucastni niekto na tejto moznosti uzakonenia takehoto referenda buducnosti je somar co si neuvedomuje silu takejto moznosti. Je to zákonný bič buducnosti na politikov.

  6. Obyvatel 20. januára 2023, 21:57 – toto referendum ZIAL nie je o tom, co pises.

    Je nutne urobit zmeny v legislative veduce k SFUNKCNENIU REFERENDA a to nielen vo vztahu k NR SR, ale aj volenych zastupcov v samospravach. Tam vidim daleko vacsi problem.

    Zajtrajsie referendum o strachu konkretnych ludi z buducnosti, ktoru oni samotni pri dalsom vysetrovani evidentne nevidia na slobode.

  7. M.M.Ty si celý kontext,je to presne tak ,ako píše obyvateľ.A zmeniť volebný zákon ? A to prečo nie,keď to má význam a hlavne pohnúť veci k lepšiemu.Ale to nemá absolútne žiadnu spojitosť s týmto referendom.A to čo je za vetu „sfunkčnenie referenda“?Platne referendum má silu ústavného zákona,a ako ho chces ešte viacej sfunkčniť?

  8. Tvoj kontext je chorý. Ja vidim kontext Sk v katastrofalnom stave a zajtra je moznost naštartovať skoršiu zmenu a zaroven uzakonenia referenda ako nastroj ľudu na pokazených politikov. A je jedno ci Fica alebo Hegera a ďalších.

  9. Majko,ty si teraz tá mlčiaca väčšina o ktorej si tu stále básnil?🤪🤪🤪zdá sa mi,že sa zase chystáš na prezliekanie kabátu😁😁

  10. A práve kvôli takýmto detským postojom je Slovensko tam, kde je. Vidíme to najmä v politike.
    Ja nepodporím toto, lebo to navrhli tamtí a ja zase toto nepodporím, lebo to navrhli onakí. Aj keď mnohokrát ide o dobré návrhy, často neprejdú len kvôli egoistickému postoju jedincov alebo ľahostajných politikov, ktorým je život obyčajného človeka ukradnutý a potrebujú ho len raz za štyri roky, keď žobrú o hlas.

    Ale aby som sa vrátil k téme. Je mi jedno či to navrhol Fico, či by s tým prišiel Matovič alebo hocikto iný. Fica som nikdy nevolil ani nemá moje politické sympatie, no otázka v tomto referende je na mieste.

    Máme jedinečnú možnosť dostať do rúk pomyselný bič aj my, bežní ľudia, a v prípade, ak vláda nezvláda svoje povinnosti, tak máme možnosť jej vládnutie za pomoci referenda ukončiť. A to neplatí len pre vládu Matoviča a spol, ale bude to takisto platiť aj do budúcna pre hociktoré iné vlády. Netreba zabúdať na to z koho peňazí sú tí tam hore platení a najmä na to, že majú slúžiť nám a NIE NAOPAK.

    Koniec koncov referendum je zajtra. Peniaze na jeho uskutočnenie sa už minuli. Tak treba ísť a zahlasovať tak, ako rozum káže. A skúsiť aspoň raz neviesť pomyselné žabo-myšie vojny. Ako som písal vyššie, ak je myšlienka správna, tak ju treba podporiť aj keby ju navrhol sám diabol.

  11. Rozhodne sa treba referenda zúčastniť a nevšímať si pokrivené Majkove názory ! Vraj za peniaze štátu, Divná filozofia. Špáranie v nose a nefunkčné vakcíny ktoré stáli obrovské milióny Majko silne podporoval a všemožne propagoval. Vraj nestranný…

  12. Vo Švajčiarsku maju referenda skoro na vsetko a tu konecne mame možnosť na uzakonenie vôbec moznosti uplatnit referendum a takouto tupou propagandou si to odfajcime lebo Fico. Chore zmýšľanie Miloš.

  13. Ani vláda si neželá, aby sme sa zúčastnili referenda, keďže som absolútne nepostrehol žiadnu informačnú kampaň o referende. Informovanosť na nule zo strany štátu. Ešteže som sa to dozvedel tu a preto sa budem môcť zúčastniť.

  14. ten blazon co si hovori novinar,zabuda,ze to bude bic aj na ficovu vladu ak tam nahodou bude,je kratkozraky rojko,budaj dobre plati co?

  15. A máme tu sobotu ! Hurá na referendum. Krúžkujte „ÁNO“ a zoberte si pre istotu vlastné perá,lebo nikdy neviete čo tí šmejdi pripravili. Možno gumovacie perá.
    Ako tu už ktosi písal,nikde v „našich“zapredaných médiách nie je o referende ani zmienka. Prečo asi ? Všetky médiá vrátane SOL a vláda držia spolu !!! A presne toto tu nechceme. Každý čo sa nezúčastní na referende je protislovenský zapredanec !
    Dobrú noc

  16. obyvatel,to hadzes hrach na stenu ,Majko ma svoju ustavu vola sa slovenska budajka,jeho nejaky ustavny pravnik vobec nezaujima.co na tom ,ze to ma kazdy vyspely stat v europe,preto tu zijeme ako v 18str. vdaka zaostalcom podobnym Majkovi .

  17. Majko pises,ze si volil ZMENU,no nevyslo to koalicny politici sklamali,ale naprik tomu na referedum nejdes,lebo je to Ficove referendum,tak kurva co vlastne chces,ake referendun by ti vyhovovalo,nejake specialne od pana boha?ved ten zlodejFico ani nemusi vyhrat,ak by aj vyhral tak ho vlastne na zaklade referenda mozeme poslat vies kam.
    cim si starsi,,,ale radsej uz nebudem nic pisat.

  18. Referendum 20. januára 2023, 22:57 – skoda, ze z nieco viac ako dvadsiatky, je toto jediny vecny prispevok snaziaci sa DISKUTOVAT O TEME REFERENDA.

    Inak invektivy, osocovanie konkretnej osoby, ktora jedina v diskusii nema problem identifikovat a ktora umoznila k teme diskutovat.

    Uz nie raz som uviedol vyzny vyznam diskusie – najlepsia poda na hlboky sociologicky vyskum v zaujme zistenia, v akych hlbokych srackach sa demokracia na Slovensku aj, resp. hlavne kvoli hlupym a arogantnym politikom nachadza.

    K veci:

    Keby bola aspon noormalna alternativa, prvy by som o sest rano stal v rade, aby som svojim jedinym hlasom prispelk dalsej zmene.

    Stav je ale takyto – skusim takto:

    V kaviarni zakaznikovi namiesto kvalitneho espressa naleju brecku prefiltrovanu cez pouzite nohavicky a nespokojny zakaznik namiesto trvania na kvalitnej kave, sa hrdo postavi a odkraca na toaletu kde sa hrdo napije z hajzlovej misy alebo pisoara s tym, ze casnicke rovnako hrdo oznami, ze odmieta pit tu sracku, ktoru mu priniesla.

    Neviem, ci je moje vysvetlenie dostatocne zrozumitelne – ak nie, tak urcite musim sklamat, viac casu tomu nevenujem.

    Poznamka na zaver:

    Ak by aj bolo referendum uspesne a novela prijata historia samotneho Fica nam ukazala, ze zmena vyhovujuca mu (ak by bol vo vlade a to plati pre kazdu nasledujucu vladu) v danom case, by bola podstatne rychlejsia, ako komukolvek z nas iba nedavno stihli vyhodnotit test na koronu.

    Ako som povedal, veci je potrebne vidiet v kontexte. Tam, kde niet moralky a etiky nielen medzi ludmi, ale ani a hlavne v politike, tam su jednoduche skratky este nebezpecnejsie.

    Ano, ide o predvolebnu kampan Fica, ktoru robi na naklady statu a hoooodne ludi proste nema nato, aby ani takto priehladny tah odhalili.

    A to nezachadzam do temy mozneho uplneho obratu krajiny a jej zidenia z cesty demokracie a orientacie SR smerom na Zapad.

  19. Tito dezolati si ani nevsimli ako skocili ficovi na lep.
    Vy myslitelia, uvedomujeye si, ze keby mu to vyslo a bolo by ref. uspesne, tak by po kazdych volbach stacilo 76 nespokojnych z vysledkom volieb a napriek voli dva a pol mega volicov by odvolavali vlady kazde tri mesiace. Co by bol ten lacnejsi sposob ako organizovat referenda.
    A ano nepojdem lebo fico.

  20. Predpoveď na dnes skoro vyšla “ ( mýslim tých 3 m snehu ) “ na horách možno aj áno . Takže želám pekné dobré ráno a poďme VŠETCI tejto neschopnej bande ukázať 🖕

  21. Majko ty trol.chod si sadnúť do lavazi a sed tam sám a vypisuj bludy. Všetci tarate zlodej,zlodej… Veď nech ho zavrú.Nikdy som smer nevolil ale teraz už budem. Hovorím stále politik pozná občana len pred voľbami to je jedno ktorý,ale toto musí už odtiaľ zmyznut naveky.

  22. Referendum je sviatkom demokracie.Tu je vidieť,kto to myslí s demokraciou vážne,a kto ju len využíva ako plane slovo,aby zamaskoval svoje totalitné myslenie.Hlavni ústavní činitelia,húfne ohlasujú,že na referendum nepôjdu.Tak si to zhrňme.Zvoleny bol Matovič,síce klamal,ale bol zvolený.Kto volil Hegera?,Koľko procent mal Sulík,alebo Kolár?Už raz odstúpilo pár ministrov,zase ich nanovo,prezidentka vymenovala,teraz sa koalícia defakto sama odvolala,ale nové voľby nie,ani referendum nie,tak zase ich prezidentka nechá vládnuť.Tu vidíte,zaco títo ľudia nás voličov majú.Odvolit a dovidenia,držať hubu,nech sa robí čokoľvek.A keď mám možnosť toto zmeniť,tak nepôjdem na referendum,lebo Fico? Veď to nie sú voľby! Voliť Fica nemusíte,tak čo to je za cirkus od niektorých,lebo Fico.!

  23. Miloš, to tvoje nie, pre všetkých znamená ano. Neviem, načo ešte existuje tvoja stránka, ak niekto je za teba, tak len tvoja rodina, myslím, že v Seredi už ako keby nie si.Na posmech.By som sa stiahol, keby tak negatívny človek si takto poctivo robí svoju prácu, len vo svoj prospech

  24. Vidis milanko, pises, ze nevies a napriek tomu tu placas nezmysly.
    Pockam si co budete pisat po reficorende. Ci si konecne uvedomite, ze vam zas nasral na hlavy. Aj ked s tym, co v tych hlavach mate…

  25. Vladolf už stojí vonku a počíta dezolátov ako sľúbil? Ďalší demokrat a liberál, ktorý v skutočnosti uznáva totalitné myslenie a nerešpektuje iný názor. Tí demokrati sa nám tu pomaly vyfarbujú, najprv reči o najvyššej forme demokracie a potom jej spochybňovanie. Lebo to predsa navrhol Fico.

  26. Demokracia je vláda ľudu, ktorú občania uplatňujú priamo, alebo prostredníctvom volených zástupcov, ktorých môžu kedykoľvek odvolať. Na Slovensku sa, ale banda sprostých a arogantných fašistov vo Vláde, Parlamente, na Ústavnom súde a v prezidentskom paláci rozhodla, že ich vôľa a právo Vládnuť, je nad právom 5 miliónov obyvateľov Slovenska rozhodovať o Vývoji našej krajiny. Dnes máme možnosť vysvetliť týmto fašistom, čo si o ich predstave riadenia štátu myslíme my. Túto možnosť treba využiť.

  27. Samotný názov článku je čudný. „Nebudem podporovať Ficovu predvolebnú kampaň za peniaze štátu“. Keby bola Ficova predvolebná kampaň za jeho peniaze, podporil by ju? Alebo ak sa nezúčastním, ušetrím peniaze štátu? Nepremyslený nadpis, ktorý sa dá argumentačne sfúknuť.

  28. Miloš napisal si “

    Tak to vidím ja
    Nebudem podporovať Ficovu predvolebnú kampaň za peniaze štátu – referenda sa NEzúčastním

    Pridal
    Miloš Majko
    20. januára 2023, 20:19

    44

    Pred zhruba tromi rokmi som volil ZMENU. Tú reprezentovali ľudia vystupujúci v politike nekompromisne proti korupcii a za návrat Slovenska medzi právne štáty Európy, v ktorom nebude môcť sudkyňa zobchodovávať rozsudky v mene republiky za dámske kabelky, kde nebude špeciálny prokurátor brať úplatky a zametať pod koberec trestnú činnosť niekoho ľudí, kde nebude ovládať policajný zbor oligarcha ktorý zbohatol na zákazkách od štátu a kde sa človek nemusí báť, že ho ako nepohodlného názorového oponenta volení zástupcovia budú zastrašovať objednaním podpálenia auta.

    Skutočne a úprimne som chcel, podporoval zmenu a snažil sa o ňu.

    Nevyšlo…

    Politici pred voľbami zmenu sľubujúci akosi zabudli na to kto a prečo ich poslal nie vládnuť, ale zastupovať záujmy voličov. Tí istí politici zabudli, že čas beží a zmena je proces náročný a bolestný. Hlavne pre toho, kto ju reálne vykonáva. Sľubovaná zmena nenastala.

    Súčasná „vládna garnitúra“ mala jedinečnú šancu vrátiť ukradnuté Slovensko späť občanom. S ústavnou väčšinou mali nielen šancu, ale skutočne reálnu možnosť zmenu vykonať. Zmenu v polícii, na prokuratúre, v justícii, zmenu v samosprávach, z ktorých väčšina je skôr na hanbu a výsmech pojmom ako transparentnosť a správa vecí verejných vo verejnom záujme.

    – Inzercia –

    Keď som videl, akých fatálnych chýb sa sústavne ľudia pri moci dopúšťajú, nebol som ticho. Pripomínal som riziká vyplývajúce z opakovania chýb a písal som. Už v roku 2021 napríklad tu:

    Neskúsenosť, úplné odtrhnutie sa od reality a jej ignorovanie, fatálne chyby pri obsadzovaní niektorých postov v exekutíve, kompromisy, okliešťovanie protikorupčných opatrení nesporne skôr či neskôr vedúcich k výsledkom, spory v koalícii a osobné záujmy u politikov ale prevládli.

    Ústavná väčšina nepomohla, zápas o osobnú moc, prestíž a ukazovanie kto má väčšie prirodzenie zvíťazilo. Možné vrátenie Slovenska do civilizácie dostalo ďalší odklad. Dokedy, nevedno…

    Volil som ich, lebo som im veril. Sklamali aj mňa hlavne neskutočným amatérizmom a ignorovaním dôvery občanov no nie natoľko, aby som sa podieľal na návrate mafie, korupcie na najvyšších miestach.

    Preto zajtra sa NEzúčastním referenda.

    Považujem ho za volebnú kampaň Fica za štátne peniaze. Je to zbytočné referendum ktoré nič neprinesie a nič nevyrieši. Jedine ak, všetkých ktorí sa ho zúčastnia, Fico vyhlási za svojich podporovateľov. A o nič iné tu nejde.

    Veci je potrebné vnímať v širšom kontexte a keďže ide o budúcnosť krajiny a dovolím si povedať že na hodne dlhú dobu, emócie bokom – myslieť je potrebné hlavou.

    To je môj postoj, no rešpektujem názor iných.

    Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!
    Facebook Twitter
    – Inzercia –
    Komentáre: 44
    Obnoviť ⭯
    Anonym 20. januára 2023, 20:22
    Rešpektujete názor iných? Naozaj?

    Anonym 20. januára 2023, 20:39
    Po 89to treba pozatvárať všetko politických zapredancov a keď to tak zoberieme fakt tam už není koho voliť

    referendum 20. januára 2023, 21:05
    Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Podľa mňa je to dvojsečná zbraň. Keď budem ZA – dám priestor tým, ktorí sa tam chcú dostať čo najskôr a referendum by sa konalo každú chvíľu, samozrejme za naše peniaze. Keď NIE – nechám šafáriť a rozkrádať súčastnú vládu bez toho, aby sme ju mohli odvolať. Obidve alternatívy sa dajú veľmi ľahko zneužiť. Tak, ako to píše Anonym, že skutočne nie je koho voliť. V našom štáte to ide dolu kopcom a čím ďalej sú tam neschopnejší ľudia, ktorí len mlátia prázdnu slamu a čím viac a viac zadlžujú republiku.

    Anonym 20. januára 2023, 21:06
    To je u Vás v poriadku,pán Majko,takto argumentovať a pritom si sťažovať,ako ste sklamaný,vaša celá politická agenda sa skladá z nenávisti proti Smeru a Ficovi.Ak referendum bude neplatné,tak tu bude táto odvolaná vláda ešte rok.Referendum je vecou celého národa a je úplne jedno,kto ho inscenoval.Obetujete Slovensko tomuto chaosu.A ako viete dopredu,kto bude vládnuť.?Je to najdôležitejšie referendum,ktoré doteraz bolo,a to nie je len na 4. roky,je to kontrola ľudu nad všetkým vládami ,ktoré budú nasledovať.

    Anonym 20. januára 2023, 21:09
    Ja sa ho zucastnim, a dufam ze aj vela dalsich ludi….. Uz bolo dost kovid a ukroteroru ako to bolo aj tu permanentne propagovane….

    Anonym 20. januára 2023, 21:14
    21 miliónov eur stala Matovičová očkovacia lotéria ,to tiež boli peniaze štátu, to je v poriadku..

    Anonym 20. januára 2023, 21:26
    Aj bez tohoto zavádzajúceho článku vieme za koho Majko kope

    Anonym 20. januára 2023, 21:35
    Majkovi sa pomalicky, ale isto zacina rucat svet.

    Miloš Majko
    20. januára 2023, 21:43
    Anonym 20. januára 2023, 21:35 – nemaj obavy, svet sa spamatal z vojen, spamata aj zo zlodejim vsetkych politikov.

    Jedine pre blbost niektorych ludi budu trpiet nase deti.

    Aj ked to mozno tak nevyzera, spolocnost ma obranne mechanizmy, ktore aktivuje vzdy, ked uz fakt smeruje do sraciek. Ze Slovaci vytahuju zachranne vesty az v momente, kedy sa uz nedokazu nadychnut, je problem len a len Slovakov.

    No a teraz napis anonymny frajer Ty, ake mas nazory a priznaj farbu, aky je Tvoj svet?
    Vidis, ja s tym problem nemam.

    Obyvatel 20. januára 2023, 21:57
    Milos ta tvoja tupa propaganda je neskutocna. Tak konecne sa tu dava sanca ludom zakonne a to hlavne dobuducna odvolavat referendom skorumpovane vlady a ty to nepodporis. Bud si nepochopil moznosti vyuzitia takehoto zakonneho referenda zakotveneho zakonom hlavne pre buducnost alebo si nacisto stratil rozum. Kazdu zlu, skorumpovanu, ci zapredanu vladu by sme mali mat moznost odvolat referendom a to hlavne percentualne v takom pomere v akom bola zvolená a nasledne by mala byt vyvodena TP zodpovednost. Az potom sa budu konecne politici báť za svoje skorumpovane konanie. A to ze sa nezucastni niekto na tejto moznosti uzakonenia takehoto referenda buducnosti je somar co si neuvedomuje silu takejto moznosti. Je to zákonný bič buducnosti na politikov.

    Miloš Majko
    20. januára 2023, 22:07
    Obyvatel 20. januára 2023, 21:57 – toto referendum ZIAL nie je o tom, co pises.

    Je nutne urobit zmeny v legislative veduce k SFUNKCNENIU REFERENDA a to nielen vo vztahu k NR SR, ale aj volenych zastupcov v samospravach. Tam vidim daleko vacsi problem.

    Zajtrajsie referendum o strachu konkretnych ludi z buducnosti, ktoru oni samotni pri dalsom vysetrovani evidentne nevidia na slobode.

    Obyvatel 20. januára 2023, 22:26
    https://www.ta3.com/clanok/256472/referendum-2023-aka-je-referendova-otazka

    Miloš vidis tu niekde napisane to co pises?

    Miloš Majko
    20. januára 2023, 22:34
    Obyvatel 20. januára 2023, 22:26 – uz v samotnom clanku som napisal, ze veci je potrebne vnimat v kontexte.

    To je vsetko.

    Eva Melegová 20. januára 2023, 22:42
    P. Miloš Majko nerozvážne napádate najvyššiu formu demokracie.

    Anonym 20. januára 2023, 22:43
    M.M.Ty si celý kontext,je to presne tak ,ako píše obyvateľ.A zmeniť volebný zákon ? A to prečo nie,keď to má význam a hlavne pohnúť veci k lepšiemu.Ale to nemá absolútne žiadnu spojitosť s týmto referendom.A to čo je za vetu „sfunkčnenie referenda“?Platne referendum má silu ústavného zákona,a ako ho chces ešte viacej sfunkčniť?

    Anonym 20. januára 2023, 22:47
    Tvoj kontext je chorý. Ja vidim kontext Sk v katastrofalnom stave a zajtra je moznost naštartovať skoršiu zmenu a zaroven uzakonenia referenda ako nastroj ľudu na pokazených politikov. A je jedno ci Fica alebo Hegera a ďalších.

    Anonym 20. januára 2023, 22:52
    Majko,ty si teraz tá mlčiaca väčšina o ktorej si tu stále básnil?🤪🤪🤪zdá sa mi,že sa zase chystáš na prezliekanie kabátu😁😁

    Referendum 20. januára 2023, 22:57
    A práve kvôli takýmto detským postojom je Slovensko tam, kde je. Vidíme to najmä v politike.
    Ja nepodporím toto, lebo to navrhli tamtí a ja zase toto nepodporím, lebo to navrhli onakí. Aj keď mnohokrát ide o dobré návrhy, často neprejdú len kvôli egoistickému postoju jedincov alebo ľahostajných politikov, ktorým je život obyčajného človeka ukradnutý a potrebujú ho len raz za štyri roky, keď žobrú o hlas.

    Ale aby som sa vrátil k téme. Je mi jedno či to navrhol Fico, či by s tým prišiel Matovič alebo hocikto iný. Fica som nikdy nevolil ani nemá moje politické sympatie, no otázka v tomto referende je na mieste.

    Máme jedinečnú možnosť dostať do rúk pomyselný bič aj my, bežní ľudia, a v prípade, ak vláda nezvláda svoje povinnosti, tak máme možnosť jej vládnutie za pomoci referenda ukončiť. A to neplatí len pre vládu Matoviča a spol, ale bude to takisto platiť aj do budúcna pre hociktoré iné vlády. Netreba zabúdať na to z koho peňazí sú tí tam hore platení a najmä na to, že majú slúžiť nám a NIE NAOPAK.

    Koniec koncov referendum je zajtra. Peniaze na jeho uskutočnenie sa už minuli. Tak treba ísť a zahlasovať tak, ako rozum káže. A skúsiť aspoň raz neviesť pomyselné žabo-myšie vojny. Ako som písal vyššie, ak je myšlienka správna, tak ju treba podporiť aj keby ju navrhol sám diabol.

    Anonym 20. januára 2023, 22:57
    Rozhodne sa treba referenda zúčastniť a nevšímať si pokrivené Majkove názory ! Vraj za peniaze štátu, Divná filozofia. Špáranie v nose a nefunkčné vakcíny ktoré stáli obrovské milióny Majko silne podporoval a všemožne propagoval. Vraj nestranný…

    Obyvatel 20. januára 2023, 23:05
    Vo Švajčiarsku maju referenda skoro na vsetko a tu konecne mame možnosť na uzakonenie vôbec moznosti uplatnit referendum a takouto tupou propagandou si to odfajcime lebo Fico. Chore zmýšľanie Miloš.

    A 20. januára 2023, 23:08
    Ani vláda si neželá, aby sme sa zúčastnili referenda, keďže som absolútne nepostrehol žiadnu informačnú kampaň o referende. Informovanosť na nule zo strany štátu. Ešteže som sa to dozvedel tu a preto sa budem môcť zúčastniť.

    honzo 21. januára 2023, 0:24
    ten blazon co si hovori novinar,zabuda,ze to bude bic aj na ficovu vladu ak tam nahodou bude,je kratkozraky rojko,budaj dobre plati co?

    Obyvatel 21. januára 2023, 0:30
    https:
    Miloš to co som tu pisal mas tu zrozumiteľne vysvetlene od pravnika na ustavne pravo.

    Daniel 21. januára 2023, 0:43
    A máme tu sobotu ! Hurá na referendum. Krúžkujte „ÁNO“ a zoberte si pre istotu vlastné perá,lebo nikdy neviete čo tí šmejdi pripravili. Možno gumovacie perá.
    Ako tu už ktosi písal,nikde v „našich“zapredaných médiách nie je o referende ani zmienka. Prečo asi ? Všetky médiá vrátane SOL a vláda držia spolu !!! A presne toto tu nechceme. Každý čo sa nezúčastní na referende je protislovenský zapredanec !
    Dobrú noc

    bakul 21. januára 2023, 0:48
    obyvatel,to hadzes hrach na stenu ,Majko ma svoju ustavu vola sa slovenska budajka,jeho nejaky ustavny pravnik vobec nezaujima.co na tom ,ze to ma kazdy vyspely stat v europe,preto tu zijeme ako v 18str. vdaka zaostalcom podobnym Majkovi .

    Anonym 21. januára 2023, 1:01
    Majko pises,ze si volil ZMENU,no nevyslo to koalicny politici sklamali,ale naprik tomu na referedum nejdes,lebo je to Ficove referendum,tak kurva co vlastne chces,ake referendun by ti vyhovovalo,nejake specialne od pana boha?ved ten zlodejFico ani nemusi vyhrat,ak by aj vyhral tak ho vlastne na zaklade referenda mozeme poslat vies kam.
    cim si starsi,,,ale radsej uz nebudem nic pisat.

    Miloš Majko
    21. januára 2023, 1:16
    Referendum 20. januára 2023, 22:57 – skoda, ze z nieco viac ako dvadsiatky, je toto jediny vecny prispevok snaziaci sa DISKUTOVAT O TEME REFERENDA.

    Inak invektivy, osocovanie konkretnej osoby, ktora jedina v diskusii nema problem identifikovat a ktora umoznila k teme diskutovat.

    Uz nie raz som uviedol vyzny vyznam diskusie – najlepsia poda na hlboky sociologicky vyskum v zaujme zistenia, v akych hlbokych srackach sa demokracia na Slovensku aj, resp. hlavne kvoli hlupym a arogantnym politikom nachadza.

    K veci:

    Keby bola aspon noormalna alternativa, prvy by som o sest rano stal v rade, aby som svojim jedinym hlasom prispelk dalsej zmene.

    Stav je ale takyto – skusim takto:

    V kaviarni zakaznikovi namiesto kvalitneho espressa naleju brecku prefiltrovanu cez pouzite nohavicky a nespokojny zakaznik namiesto trvania na kvalitnej kave, sa hrdo postavi a odkraca na toaletu kde sa hrdo napije z hajzlovej misy alebo pisoara s tym, ze casnicke rovnako hrdo oznami, ze odmieta pit tu sracku, ktoru mu priniesla.

    Neviem, ci je moje vysvetlenie dostatocne zrozumitelne – ak nie, tak urcite musim sklamat, viac casu tomu nevenujem.“

    Co k tomu dodat. Kopa zvratkov ktora ta presne vystihuje. Vôbec si neuvedomujes ze prave toto referendum moze nastartovat posun v demokracie a posilnit vôľu ludu a nie politikov. Fico si ani neuvedomil aky nastroj alebo zbraň ponukol takymto referendom pre tento narod v boji proti skorumpovanosti politikov. Narod by to mal vyuzit a pokracovat v tlaku na presadenie rozhodovania na zaklade referend aj do budúcnosti. Lebo toto co tu je je politicka diktatura a nie demokracia.

  29. Myslíš tento z 9.35?
    Demokracia je vláda ľudu, ktorú občania uplatňujú priamo, alebo prostredníctvom volených zástupcov, ktorých môžu kedykoľvek odvolať. Na Slovensku sa, ale banda sprostých a arogantných fašistov vo Vláde, Parlamente, na Ústavnom súde a v prezidentskom paláci rozhodla, že ich vôľa a právo Vládnuť, je nad právom 5 miliónov obyvateľov Slovenska rozhodovať o Vývoji našej krajiny. Dnes máme možnosť vysvetliť týmto fašistom, čo si o ich predstave riadenia štátu myslíme my. Túto možnosť treba využiť.

  30. Tvoje pocity či sa zúčastníš alebo nie su väčšine u prdele tak nepodsúvaj svoj názor miestnym…. Stačilo keď si ospevoval túto šuntu ako sa všetko zmení – mal si pravdu zmenilo sa k horšiemu….

  31. Vy blbci s kratkou pamatou, preco si fico neprijal zakon o skrateni volebneho obdobia, ked vladol sam? ved mal na to dost poslancov. Jaaj vtedy vykrikoval ze je to protiustavne, ze lud si zvolil taku vladu a ze je to popieranie demokracie. A zrazu pozri ho ako otocil a vy najivni dementi mu to zeriete.

  32. Referenda sa určite nezúčastním. Za tejto vlády sa zlepšila komuniácia so Sociálnou poisťovňou, finančným úradom. V Seredi už neúraduje bankomatová mafia / hoci niektorí sa tu hrajú na developerov/, drogová mafia. Hoci stále tu policajti majú čo robiť a hlavne úplatní policajti nezdravia mafianov ako pánov. Rozvoj Slovenska zastavil Fico.

  33. Bol som a zakrúžkoval som. V mene tých 21 tisíc čo nemuseli zomrieť ale táto vláda ich poslala na onen svet.
    V mene tých ľudí čo sú na mizine vďaka tým blbom v parlamente keď oni potrebovali pomoc tak oni sa tam navzájom urážali v parlamente a po dovolenkách.

  34. ohanas sa tym istym co smer a hlas 🙂 21 tisic… neni ti to uz blbe ? hulakat a zvolavat ludi na ulici to ano, neni problem,… ale ockovanie jeden velky 🙂

  35. Pán MATOVIČ pred voľbami všetko riešil ľudovým hlasovaním. Teraz je konečne za jeho vlády referendum a on ho vyzýva ignorovať. Na druhej strane však hovorí, že 90 percent nedôveruje jeho vláde, tak očakáva koľko ľudí to vyjadrí v referende. Prosím nesklamte ho!!!

  36. Taká drobná úvaha.
    Že by išlo o platenú spravodajskú hru cestou vplyvovej agentúry? Netvrdím, ani nevylučujem. Len uvažujem. Budúcnosť ukáže.
    Verím, že nová vláda sa zákonne vysporiada nielen so súčasnou vládnou garnitúrou, ale aj so súčasnými koaličnými prisluhovačmi, pseudo novinármi presne v zmysle “ Aké požičaj, také vráť“.
    Ľudia využívajte svoje práva. Nedajte sa ovplyvňovať.

  37. Ktore noviny otvorim, pisu na titulke o referende. Spravodajske tv kanaly od rana to iste. A henten podvodnik a klamar tvrdi zase bludy. Komu sluzis ty? Asi nikomu, kto by ta potreboval. Klames len tak. To podvodnici robia.

  38. Počuj ty bezmozgové hovno. Ja nepozerám zapredané TV. Momentálne dokumentárne,ale pri občasnom prehadzovaní kanálov som si o referende nič nevšimol.
    Ja sa nenechám odradiť zapredanýmiTV ako ty,preto aj ty si zapredaný ! Klameš len sa tak práši.

  39. No nie je debil ten nacek D? Tak on sa stazuje, ze media neinformuju a jednym vrzom vyblva, ze media nesleduje. Tak nie len podvodnik a klamar, ale aj superblb.

  40. to ani nieje politicka kampan fica, ale kampan ludu proti vsetkym politikom, za demokraciu na popud fica. Sa vam asi dobre zije, ked to ignorujete, vy ste sebecky clovek ale ja som ZA, lebo mi zalezi aj na inych.

  41. Dementi 10:52,vidíš ,aký si sám dement.Doteraz boli 2.krat predčasné voľby,lebo to zákon ani neprikazuje,ale ani nezakazuje.Co spravila ale prezidentka? Hodila 680 tisíc podpisov do koša a dala bez dôvodu žiadosť na referendum na ústavný súd.A súd povedal,že keď sa chcú robiť predčasné voľby,musí to byť uzákonene v ústavnom zákone.A ako sa robí ústavný zákon,alebo 90 tími hlasmi v parlamente,alebo platným referendom.Viac už nebudem vypisovať,lebo vidím,že tomu absolútne nerozumieš.Len podotknem,že vlastne referendum je tu preto,aby sa vyhovelo ústavnému súdu.To nie sú žiadne voľby.

  42. Zmenu v štáte môžu naštartovať len občania.
    Diskusia o referende, antikampaň proti referendu samotného vedenia štátu je obrazom stavu občianskej spoločnosti u nás. Referendum bolo oficiálne štátom potvrdené a vyhlásené. Každý občan by to mal cítiť ako občiansku povinnosť a zodpovednosť zúčastniť sa na referende, či už je za alebo proti. Len vtedy sa sa ukáže aký má postoj spoločnosť k otázke referenda. Hárky za referendum podpísalo viac občanov ako členov a stúpencov politických strán, ktoré ich iniciovali. Odmietavým postojom k občianskym povinnostiam u nás občiansku spoločnosť nikdy nevybudujeme Toto referendum nie je o Ficovi, ani o Matovičovi, je o všetkých vládach aj v budúcnosti, a o možnosti predčasne ukončiť volebné obdobie vlády, ak si neplní, alebo zle plní svoje povinnosti. Stav štátu je kriticky, verejná správa je v kolapse, vo všetkých hospodárskych ukazovateľoch sme na na chvoste EU. Každý má právo zúčastniť sa REFERENDA a slobodne vyjadriť svoj názor. A nikto nemá právo týchto ľudí osočovať, očierňovať a vysmievať sa z nich. Nepoučili sme sa z minulosti? Takáto istá kampaň proti referendu bola pri referende o privatizácii strategických podnikov. Mimochodom vtedy bola vyše 44 %tná účasť. Dnešná hospodárska situácia štátu je aj dôsledkom toho, že toto referendum bolo občanom v dôsledku silnej antikampane ľahostajné a podniky skončili v zahraničných rukách. Vtedy bol hlavný argument antikampane: štát je zlý vlastník, zahraničná konkurencia zveľadí podniky. A výsledok: dnes všetci naťahujú ruky ku štátu! A štát má prázdnu peňaženku. Neúčasť na referende bude dôkazom, že budúcnosť nášho štátu je ľuďom ľahostajná. Pocit občianskej zodpovednosti a povinnosti je základnou stavebnou jednotkou občianskej spoločnosti. Zmena závisí od občana, od nás závisí či sa do riadenia štátu dostanú kompetentní, vzdelaní odborníci.

  43. Dobrý článok a nazor s ktorým sa 100% stotožňujem. Žiaľ, veľa ľudí nedokáže uvažovať komplexne a na názor im stačí ak im populista fico, blaha a spol servírujú denne úplne utopicke nezmysli , ktoré sa dajú vyvrátiť 3 minutami na Google avšak to by znamenalo, že dotyční by museli chcieť rozmýšľať. No vyhodené peniaze a kampaň zadarmo pre toho, co to tu 12 rokov devastoval a bojí sa basy jak cert kríža .

  44. Autor clanku je reprezentant novinarskeho dna – suterenu.
    To takto sa sprava novinar?
    Zalozi si noviny a potom propaguje vlastne politicke nazory?
    Ze ho hanba nefacka. Kde sa podela novinarska moralka?
    Uz nikdy sa prosim nenazyvajte novinar, mate od neho velmi daleko.
    Je mi jasne, ze nazory mozu byt rozne, ale novinar by nemal verejne propagovat a ovplyvnovat ostatnych.
    Presne takto sa sprava vacsina medii na SK.
    Je mi z toho na bliti.

  45. Pán zúrivý reportér, ktorý tu celé roky blekoce o demokracii odhovára občanov od využitia nástroja priamej demokracie v čase, keď nás súčasná vládna mafia drží pod krkmi a vycicava z občanov posledné zbytky úspor. To nevymyslíš, to je propagandista Miloš

  46. Chápem to dobre pôjdem na referendum a to uspeje a tím pádom dám moc politikom, a ty môžu odvolať vládu (ktorá sa im nebude páčiť) bude im stačiť 76 poslancov.na odvolanie. A ľudia už s tím nič nespravia.

  47. Pre dementa one, demokracia a ostatnych podobnych. Keby ste nemali v hlavach nasrate, tak si dokazete precitat nazov rubriky pod ktorou je clanok na ktory reagujete. Ale vy mate.

  48. hacik je v tom,ze on nie je novinar a nikdy nebol ani nebude,on si zalozil medium a pise sprostosti od buka do buka,to ze je hulvat a arogantny clovek nebudem dalej rozvadzat.

  49. Neustále tu tárate o tzv.Ficovom referende, účasť na referende ukáže, že na demokraciu sa,len hráme, v krčme,doma pred telkou,dokážeme za 10 minút vyriešiť všetky problémy sveta,ale zdvihnúť prdel a zúčastniť sa referenda,to nie,táto odvolaní vláda,si z nás robí srandu a väčšina ľudí sa bije do hrude a povie si,just sa nezúčastním referenda,lebo som veľký čávo,koalícia tu straší,že predčasné voľby vyhrá Fico,ale o tom nerozhoduje Fico,ale vodiči, teda aj Vy všetci,čo príďte do sedačky a škeríte sa,že ste s tými,čo sa zúčastnili referenda dobre vydržali,no vydrbete aj so sebou,lebo táto koalícia minimálne 2 roky série na problémy občanov.
    Prejem peknú sobotu.

  50. Ten nie je žiadny novinár, nemá žiadny novinársky preukaz, ktorý by nám vedel ukázať! Je arogantný a bol by z neho ideálny Śtébák …

  51. Vacsina volebnych okrskov hlasi ucast nie vacsiu ako 12% zatial. Ked pomyslime na fakt, ze medzi nimi budu aj taki co kruzkuju Nie, predseda Spolku Mentalne Emancipovanych Retardov Robert F. a kopec tych co mu sadli na lep budu nesmierne sklamani.

  52. novinári vykonalí obrovskú nadprácu aby opísali referendum ako zbytočné . referendum je najvyššia forma demokracie a tak sa nato musíme pozerať . je na každom či pôjde alebo nepôjde ale treba to rešpektovať . politici by mali začať uvažovať o znížení kvora alebo ho úplne zrušiť . funguje to vo švajčiarsku a uplne v pohode ale na slovensku kde maju politici koryta vyložené zlatom to je nepriechodné .

  53. Fúha, dezoláti strácajú nervy, píšu jak besní, všetci traja dookola to isté. Daniel ty sa daj prosím ťa liečiť, čo čakáš že všetky TV budú dávať od rána do noci priamy prenos z volebných miestností a ty si to tam “náhodou” raz za deň prepneš a tam priamy prenos? Spravodajstva je až až, účasť primeraná počtu dezolátov na Slovensku, tak si daj prosím ťa to čučo a čakaj na nočné vysielanie tvojich obľúbených vymývačskomozgových portálov.

  54. pre ,Asi takto 21. januára 2023, 15:35 uplne jasne a rozumne napisane. Len je naskodu ze si to ludia neuvedomuju ze takuto sancu , zaviest zakonne rozhodovanie referendom obyvatelstvom im uz viac ponuknute politikmi nebude. A preto z tohoto statu je a bude len skorumpovana stoka. Bohu zial toto je realita tejto zmanipulovanej sucastnosti a bude aj buducnosti. Drbo Fico si neuvedomil aku jedinecnu sancu dal tomuto narodu ktoru sme nevyuzili. Dovolim si tvrdit ze uz ziadna takato sanca pre narod nebude. Jednoznacne sme mali Ficov navrh vyuzit a pri volbach ho nevolit. Toto bola cesta pre demokraciu riadenu narodom a nie politikmi. Takto sme len potvrdili to slavne heslo politikov, vyhraj volby a mozes beztrestne vsetko.
    Milos ja som to tam omylom preklikol ale ty si tu cielene vo svojom mediu, svojim clankom a nasledne svojim prispevkom sa snazil manipuloval , to je zasadny rozdiel.

  55. Obyvatel 21. januára 2023, 19:52 – tak skusim inak – su dva utoky na zmazavanie clankov opravnene, kedze Ty si skopiroval snad aj televizny program a tupela nie su schopne identifikovat, ani odkial pokial je Tvoj prispevok?

    V tejto diskusii mi OPACNE ide doslovne o zachovanie vsetkych prispevkov, nakolko ide o diskusiu co do dolezitosti taku, aka bola pod ziadostou o stavebne povolenie na postavenie stanu a zatlcenie desat kolikov k rajcinam.
    Ani vtedy nik netusil dovody, no Ty si ich poznal, kedze konkretne Ty si mal vazny problem, ktory bol v rieseni.

    A co sa tyka jedinecnej moznosti – mylis sa, je to len a len predvolebna kampan Fica, Pelleho a Uhrika.

    Pravne by ani pozitivny vysledok referenda nic neriesil.
    Je ale dobre, ked uvidime, kolko ludi sa realne da namotat aj na hlupost. Rano by mali byt vysledky.

    A naprav prosim chybu, ktoru si sposobil – prihovor sa k spoludiskutujucim.
    Dakujem.

  56. Obyvatel 21. januára 2023, 21:25 – toto nie je o nazoroch, ktore mozeme mat rozdielne. Ziaden nazor zmazany nemas, zmazane su linky na videa, kde propagujes nazor codzi bez toho, aby si za neho niesol zodpovednost. Tu nechavas na mna.

    Ale k veci:

    nie, chybycka se nevloudila, Ty si urobil chybu, Ty si hned nenapisal, co si spravil a Ty si sposobil dva prispevky obvinujuce noviny z cenzury. Ze ide o hlupakov neriesim, to je Tvoj problem, su to Tvoji spoludiskutujuci, nie moji.

    Uz dva razy som Ta vyzval, aby si napravil svoju chybu a prihovoril sa im vysvetlenim, co si spravil a kludne mozes dodat, ze celkom bajn by bolo najskor citat, potom sa pytat a az nasledne osocovat konkretnych ludi a noviny.

    Toto je TVOJA CHYBA !
    Stale dufam, ze ju napravis.

  57. Miloš, ked som sem dal video vyjadrenie ustavneho pravnika tak to si zmazal a zaroven tu davas skopirovane texty bohviekoho. Zaviedol si si tu neskutocnu jednostrannu vlastnu cenzuru. Ale v poriadku ja to respektujem je to tvoje. Preto sa tu ozvem uz len sporadicky, inak strata casu.

  58. sali 21. januára 2023, 22:44 a Anonym 21. januára 2023, 23:29 – v prvom rade, pre Vase primitivne a vulgarne vyjadrovanie Vam bolo naznacene, ze SOL nie je tym spravnym mediom, v ktorom sa mate realizovat.

    Este jedna vulgarna nadavka alebo primitivny prispevok aj pod inym nickom a bude to mat pre Vas nasledky.

    Verim, ze ste dobre mienenu radu pochopil.

  59. sali,bakul ,bono,staci? 22. januára 2023, 0:00 – ste obycajne aropgantne a primitivne prasa, maximalne schopne VEREJNE, no samozrejme len anonymne osocovat konkretnych ludi a to pod desiatkou nickov a pod vsetkymi clankami.

    Ste chory clovek, ktory v diskusii v roznych prispevkoch pod roznymi nickami podporuje sameho seba. Ste pre spolocnost nebezpecny, pretoze Vase konanie sa co do vulgarneho obsahu a agresivity systematicky stupnuje.

    Svoju uroven vyvoja dokazujete prakticky v kazdom prispevku – nepotykali sme si, napriek tomu to nerespektujete.

    Ste u inych na navsteve a napriek tomu, ze Vas na navstevu vpustili, Vy sa im systematicky vygrciavate vsade, kde vstupite.

    Je smutne vidiet, coho vsetkeho je individuum ako Vy schopne…

  60. Podla zatial NEoficialnych vysledkov, nie je Ficove referendum PLATNE.

    Danovych poplatnikov stalo cez 10 MILIONOV Eur. Jeden den. Fico mal fajn kampan za peniaze obcanov.

    … a o tom som pisal vyssie. Ze to zopar jedincov NEpochopilo chapem a respektujem. No ze nie su schopni diskutovat k veci, ale cielom su anonymne utoky na identifikovanych ludi s inym nazorom, povazujem za vazny problem spolocnosti.

    Arogancia, intolerancia k inemu nazoru a agresivita u „neuznanej“ casti spolocnosti protestujucej vlastne vzdy a proti vsetkemu, sa stupnuje.
    Nieco je praca pre psychologov, ine pre psychiatrov a vidime, ze v stale viac pripadoch sa konanie takychto ludi stava pracou aj pre policiu.

    Toto chceme v spolocnosti? Toto povazuju za to chrumkave a spravne?

  61. Daniel, je to vonku mal si pgaudu! Amegicania, nosati a opichanci zmanipulovali hefegendum. Este som zabudol na zapgedane neolibegalne media! Za boha, za nagod, na stgaz!

  62. Zaujímavé je moje zistenie,je to,že moji kolegovia,známy, sú nespokojní s konaním vlády,parlamentu,ale referendum bojkotovali, môžte mi to ich chovanie objasniť.

  63. pre 9,18 máš to vysvetlené v článku.pán majko to napísal pred referendom a určite sa bavil na bláznoch čo písali v diskusi.

  64. Anonym 22. januára 2023, 9:18

    Ja ti to objasním, radšej 100 Matovičov jak jeden Fico. Je normálne byť nespokojný s vládou. To však neznamená, že v tej chvíli budem za korupciu, zneužívanie paragrafu 363, za mafiu, oligarchiu, ruských teroristov, dezolátov od Kotlebu a iné živly zaostalé v stredoveku ako Daniel alebo proruských trolov ako Obyvateľ.

  65. Vdaka za vysvetlenie, tiež si myslím,že až tak nespokojní nie sú:)),čiže tých 27 %, to sú voliči Fica,teda podľa Vás,to potom znamená, že budúce voľby 2024 má záruku,že ich vyhrá, ale veľa ľudí mi hovorí, že referendum je zbytočné, pretože budú predčasné voľby, no môj názor je,že po tomto referende, žiadne predčasné voľby nebudú, prečo by mali byť, keď,len 27% je za zmenu vlády:))

  66. Anonym 22. januára 2023, 10:04 – zle si to pochopil.
    Hlas, Smer, Republika, Lsns, dokopy 25,72% hlasov. Celkova ucast 27,26%, pri beznych volbach byva ucast medzi 40-50%.

  67. chlapci, já sa zasmejem, keď pôjdete skapínať do vojny za záujmy USA a tých ku…ev, ktoré bojkotovali referendum … :):):):):)

  68. Anonym 22. januára 2023, 10:48 – Jaj tieto dezolatske prognozy… uz sme mali dovtedy pokapat na vakciny.
    Neni vam blbo, ze vam to furt nevychadza a napriek tomu sa snazite nadalej mutit vodu?

  69. Anonym 22. januára 2023, 11:29 ešte nie je neskoro, aby si začal skapínať na vakcíny …nikto nevie čo nám do vakcín dali ….

  70. Žiaľ je to len obraz obyvateľstva a jeho výchovy, edukácie vo veciach vlastných práv a slobôd za 30 rokov.. Žiadne Švajčiarsko sa nedeje…. ľudia nedorástli… buď nepochopili že otázka sa týka každej vlády, alebo sa nechali opiť rožkom… že to niekto ide urobiť za nich a lepšie ? Prosto načo … spraví a rozhodne niekto druhý. Nejak bude. Nie je to dobrý signál ani do budúcnosti… Pohodlnosť ? ..Alibizmus ? …. Isteže je to nie obraz reálneho myslenia ľudí. Ľudia vedia diskutovať až až … i na fórach… v teple. Je to smutné nielen kvôli tomuto referendu …. Je to aj obraz úrovne občianskej spoločnosti … Aj toho čo za „občianska výchova“ sa asi učí… Koľko grantov, koľko peňazí z EU, koľko mimovládiek z toho žilo a žije.

  71. Asi takto, ci to nebude tym, ze kto raz klamal, kradol, vrazdil tomu sa uz neveri. A kto inicioval ludove hlasovanie?
    A hore v clanku mas nazor pravnicky a s tym sa stotoznujem.

  72. Každý normálny, zdravý človek nemôže podporovať túto chaotický, psychiatrickú vládu Igora Matoviča. Zadĺžili Slovensko ako nikto predtým, rozhádali celé Slovensko ako nikto predtým a zničili slovenský priemysel ako nikto predtým. Záchranné balíčky sú absolútne nefunkčné, vzhľadom na infláciu v obchodoch a službách a takisto zvyšujúcich sa obecných daní, poplatkov a obedov pre deti. Rodiny v skutočnosti sú v mínuse !!!

  73. Všetci sa topíme v sračkách, do ktorých nás dostal Matovič, Heger a spol, je zbytočné sa osočovat jeden druhého, nové voľby treba čo najskôr. Hovná treba spláchnut do kanála.

  74. Anonym 22. januára 2023, 13:14 – vies svoje tvrdenie podlozit aj faktami?
    A daj este cisla o kolko Fico s Kazimirom a Pociatkom znizili dlh bez pandemie, energetickej krizy a inflacie!

  75. Majko čo si ty za d e b i l a?

    Takmer každý tretí občan volil že chce poslať do čerta či za mreže túto vládu. 27.5 %

    Chodí voliť cca 50 až 60% ľudí.

    Z tohto je jasné že táto vláda na dlhé roky končí a mnohy možno aj za mrežami.

    Kopa ľudí nebolo voliť, keďže vedeli že bude neplatné a vláda padla, uradnicka? ok

    Mnohí ako ja na voľby už pôjdu a volím tých čo sľúbia Matoviča a jeho bandu poslať za mreže, samozrejme budú mať k tomu aj reálnu šancu.

  76. Volič 22. januára 2023, 16:16 – mas velmi zbozne priania a velmi svojsky si vysvetlujes vysledky referenda.
    V skutocnosti vysledok ukazal, ze Smer, Hlas, Republika a Lsns si rozdelia <27,25%, kedze v referende hlasovali ludia aj proti a boli aj neplatne hlasy.

  77. Miloš uvedomujes si ty vlastne v tej tvojej hlave ze ten ako ze problem co tu tahas okolo rajčinovych kolikov som mal vlastne kvôli tebe? Vies si to vlastne uvedomit ze ty si ma do toho problemu natiahol a dostal? A coho dosledkom bolo nasledne kopu dalsich problemov? Uvedom sa uz a prestan trepat hluposti.

  78. Takze možnosť rozhodovania obyvatelstvom a to aj prostredníctvom referenda poslanci vladnej koalicie uplne splachli. Cize uz viac nikdy nebude. Pekne si to zmrdi zariadili. A cuduj sa svete. Este si navrhli jeden volebny celok ako navrhoval Mečiar. Zaklincovana politicka mocenska diktatura nabera na sile. Ten kto nebol na referende defakto podporil tento nastavajuci marazmus. Aby toho nebolo malo tak tato odvolana vlada sa dazaduje u prezidentky zvýšenia pravomací lebo treba rozdelovat a tunelovat pruchadzajuce peniaze z EU

  79. Táto politická špina sa chystá že tu bude vládnuť naveky. Ako je to vlastne ? Oni sú už odvolaní,ale chcú ešte večšie právomoci a chcú oddialiť nové voľby. Ja to poznám tak,že keď niekoho prepustia z práce,musí hneď odísť. Ale oni nie ! O odchode nechcú ani počuť a chcú naďalej poberať svoj kráľovský plat.
    Neuveriteľné !!!

  80. Takze Miloš mal si pravdu ked si napisal „Stav je ale takyto – skusim takto:

    V kaviarni zakaznikovi namiesto kvalitneho espressa naleju brecku prefiltrovanu cez pouzite nohavicky a nespokojny zakaznik namiesto trvania na kvalitnej kave, sa hrdo postavi a odkraca na toaletu kde sa hrdo napije z hajzlovej misy alebo pisoara s tym, ze casnicke rovnako hrdo oznami, ze odmieta pit tu sracku, ktoru mu priniesla.“
    Ale ten zakaznik si bol v tomto pripade ty, prezidentka a dalsi co nevedomou ale zato cielenou reklamnou propagandou hrdo davali vyhlasenia a výzvy na neúčasť na referende, netušiac ze co bude od odvilanej vlady nasledovat. A tu je vysledok a dosledok. Betonaž ich nadvlady.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img