ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Maturant sa ponáhľal cez obec Šintava. Policajtom povedal že sa potrebuje ísť rýchlo učiť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí dopraváci namerali za dva dni dvoch uponáhľaných vodičov. Jedného vyriešili na mieste, druhému príde pokuta poštou.

Včera dopoludnia nasnímali policajti auto Ford Mondeo v obci Šintava. Jeho mladučký vodič si to cez obec valil rýchlosťou 92 km/h, čím maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 42 km/h. Policajti ho zastavili a na mieste mu uložili blokovú pokutu. Ako dôvod svojej riskantnej jazdy uviedol, že je maturant a potrebuje sa ísť rýchlo učiť.

Na ceste medzi mestom Sládkovičovo a obcou Veľká Mača, to deň predtým zas rozbehol vodič na aute Mini One. Na úseku, kde je maximálna rýchlosť 90 km/h, išiel rýchlosťou až 140 km/h. Dopravný priestupok riešime formou tzv. objektívnej zodpovednosti a pozdrav od našich kolegov príde 46 ročnému majiteľovi priamo do schránky.

Upozorňujeme vodičov, že maximálne povolené rýchlosti nie sú len orientačné. Ich dodržiavanie zvyšuje bezpečnosť na cestách, aby sme sa všetci dostali do cieľa svojej jazdy živí a zdraví.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Každý by mal jazdiť tak ako si trúfa… rýchlostné tabuľe sú len na vyberanie pokút a mali by slúžiť len informatívne napr v ostrej zákrute a podobne… samozrejme v obci by som to ponechal tak ako to bolo dakedy 60km/h

  2. Popri cestách je mnoho krížov ako spomienky na tých, čo tam v autách zhasli. Čo ja viem, tak ani jeden vo veku nad 50 rokov. Mladí sa ponáhľajú. Na druhý svet.

  3. Max rýchlosť 20. januára 2023, 13:58 – jedinec, ktory nielen ze takto rozmysla, ale je to schopny este prezentovat verejne ako „dobry napad“ a svoju predstavu o sposobe (NE)fungovania systemu, je pre spolocnost NEBEZPECNY a tak by s nim malo byt nalozene.

  4. Páni policajti,klobúk dolu,dobrá práca,týchto blbečkov by som posielal rovno pred sudcu ako za alkohol,odporúčam častejšie meranie rýchlosti na moste a v Šintave.

  5. Súhlasím s Anonymom a ešte ich treba poslať do autoškoly na preskúšanie, tiež k psychológovi na vyšetrenie, samozrejme na vlastné náklady. Blbeček by sa spamätal, ak by sa vôbec ešte niekedy dostal za volant.

  6. 90% z komentujucich jazdí po meste 30a mimo mesta 70,na diaľnici v ľavom 110 a toto by mal byť trestný čin.bezdovodne pomalú jazdu nerieši nikto.a pomaly vodič je NEPEZPECNY 100X VIAC

  7. Je mi jasne ze su tu sami experti cp maju jeepy a podobne picoviny co sa idu prekotit v miernej zakrute uz pri 80tke. Ale kurva, ked si kupujete auta do terenu naco sa s tym jebete na cesty. Potom by ste ideapnw chceli csade maximalky 60, lebo stale vas niekto obieha alwbo za vami vytrubuje. Najvetsia kokotina na tych cestqch je, ze nemame medzi obcami chodniky a cyklochodniky. Ked ti auto kraane sedi na ceste a na 100% nevyletis z pruhu, mozes ist aj 50, ked ciklista zavalancuje a jebne ti pod auto, si v pici. Preto by to malo byt oddelene. Najradsej mam pdvazlivcov ktory sa jebe byciklom v january po zamrznutych cestach. To naozaj nech im tam daju zvlast pruh alebo na to urobia zakon. Tak ako ja muaim mat zimne pneu, ciklista by tam nemal co hladat. Sak a bez pritomnosti auta sa sami na lade dokazu vytriet.

    Cele je to na picu. Nahlepsie ai kupit vrtulnik a mat seckych pici.

  8. Blbeček typu dedecek a jemu podobní nemajú na našich cestách čo robiť pokuty minimálka 1000,-€ odobrať vodičák technikáč špz testy autoškola psychologické vyšetrenie inak sa nič nezmení.

  9. Ten, kto chce jazdiť max. rýchlosťou, ktorou dokáže maximálne ohrozuje všetkých okolo, riskantným predchádzaním,môže mu vbehnúť fo trasy zver…čiže pokutovať takých a najmä maximálne, pretože sú duševne maximálne nezrelí!!!! 😃

  10. Je to tu samy odbornik predpisy su nato aby sa porusovali a policajt nato aby chytal zlodejov a vrahov a nie aby saskoval v teple v aute s radarom a zlodej sa smeje

  11. Raz som čakal na mladého kolegu ktorý meškal. Keď konečne došiel tak povedal že cez jednu obec, ktorá je pomerne krátka a má rovnú cestu išiel vyše 200 kilometrovou rýchlosťou. Sú aj takýto šialenci.

  12. Za prekročenie rýchlosti v obci o viac ako 10 km/hod., mimo obce o viac 19 km/hod. a na diaľnici o viac ako 25 km/hod. treba zadržať na 5 rokov vodičský preukaz ! Pokuty zbohatlíkov nezastavia, ani pionierov na cestách.

  13. Dudo za porušenie viac ako o 10km v dedine taký trest tak to je neprimerané nakoľko sa človek zamyslieť môže a hneď ma 60 km na tachometri a za pár sekúnd uberie na 50km a taký trest no neviem veľa pýtaš

  14. Tu treba Maďarský systém.Jazdím každý deň do H.Kolega nezastal v Dedinke Retság na prechode pre chodcov a stál tam len jeden človek.O chvíľu ho predbehli Policajti.Vzali ho na Políciu.A v rýchlom konaní dostal 500€ Pokutu.Tento systém by mal byť u nás aby Debili naučili že nie je na ceste sám.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img