ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Treba sa modliť, aby ďalšie zamestnankyne seredskej pošty neochoreli?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred koncom roka a následne dnes sme písali o vážnych problémoch na seredskej pošte. Kým pred koncom roka to bolo o nesplnených vlastnými nadriadenými daných sľuboch a otvorení pošty v predvianočnom čase aj v sobotu (inak v civilizovanom svete úplne normálny stav počas celého roka), dnes je to o pošte Sereď 3 zatvorenej na neurčito.

Slovenská pošta nám na základe uverejneného článku poskytla nasledovné stanovisko:

„Pošta Sereď 3 na Cukrovarskej ulici je dočasne zatvorená od 23.12.2022. Dôvodom je dlhodobá PN oboch zamestnankýň.

Klienti môžu využívať poštové služby v pobočke Pošta Sereď 1, ktorá je počas pracovných dní otvorená od 8:00 do 17:30, a na ktorej boli práve z dôvodu zatvorenia pobočky Sereď 3 rozšírené otváracie hodiny pre verejnosť aj v sobotu od 8:00 do 11:00. Na podaj / dodaj môžu klienti využívať aj BalíkoBOX pri Lídli na Námestí slobody“.

Z vyjadrenia sa vedenia Slovenskej pošty vyplýva, že táto organizácia je personálne v tak kritickom stave, že už aj ochorenie pracovníčok je pre ňu problémom a to tak vážnym, že musí zatvoriť celú pobočku.

Zostáva nám pravdepodobne len dúfať, že neochorie ďalšia pracovníčka, či dve, nedajbože zopár doručovateľov, za ktorých hľadať náhradu by bolo asi rovnako problematické a že Sereď tak nebude nevyhnutné vyškrtnúť z miest, ktoré majú poštu a funguje tam doručovanie zásielok staré stovky rokov.

Pre úplnosť podanej informácie a vytvorenie si obrazu o tom, do akého zúfalého stavu sa spoločnosť dostáva, dodávame, že v USA je funkčná pošta o rozmeroch snáď 2×3 metre, je otvorená denne, čo však neznamená, že na nej poštový úradník spáva a v prípade chrípky stiahnu americkú zástavu a napíšu na dvere z technických príčin zatvorené.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Však čo, akonáhle majú toho plné zuby, dajú sa na PN, ako aj v iných robotách. Mimochodom, dusno medzi zamestnankyňami sa nedá si nevšimnúť

  2. Tebe asi mäkne mozog. Asi tebe sa musí veľmi dobre dariť, keď si dovoľuješ takéto kraviny písať, asi ti z neba peniaze padajú. Ale nie každému. Niekto si ich musí ťažko zarobiť. Tak zdvihni zadok, zober poštiarsku tašku a choď roznášať za každého počasia a za ten plat, aký dostávajú! Ak budeš chcieť mať doručenú poštu, kúp si poštových holubov!

  3. Poštový doručovatelia v Seredi sú absolútne zbytoční. Jediné, čo vedia je hádzať žlté lístky do schránky, aby sa potom stovky ľudí tlačili v rade na pošte. PROSÍM VŠETKÝCH PRACOVNÍKOV TEJTO POŠTY, keď sa vám to nechce za ten plat robiť, podajte výpovede ! Absolútne nikto vás tam nedrží, máte inej práce na výber dosť. Ľudia potrebujú kvalitné služby, nie vaše mindráky, ktoré si odbíjate na ľuďoch ! Moji starí rodičia sú celé dni doma a vždy si nájdu len žlté lístky !

  4. Elektronická schránka je určená na elektronickú komunikáciu občana SR s orgánmi verejnej moci. Elektronickou komunikáciou sa rozumie doručovanie elektronických dokumentov a zasielanie elektronických podaní. Tento spôsob komunikácie plne nahrádza klasický spôsob doručovania dokumentov v listinnej podobe. Aj pri elektronickej komunikácii je možné doručovať klasicky alebo do vlastných rúk.

    Notifikácia príde na email, ktorý si nadstavíš, nemusíš s tým zaťažovať starších. Dáš si tam svoj osobný, alebo firemný aký chseš, aký ti vyhovuje.

    Inkasne vzťahy a trvalé príkazy na úhradu je možné nadstaviť aj v banke za úhradu, asi 5 eur. Tieto služby poskytuje každá banka, nadstavenie je na večné veky amen.

    Fakt je, že niektoré úrady nedodržujú zákon a posielajú rozhodnutia fyzicky, sú to skôr ojedinelé oddelenie, kde zrejme pracujú ….. Tak či onak elektronická schránka obmedzí žlté lístky na nevyhnutné minimum.

  5. Inkasné vzťahy a trvalé príkazy na úhradu je možné nastaviť aj v banke za úhradu, asi 5 eur. Za 4 eurá ti to nastavím aj ja a ešte ti zbyde na hadraplán.

  6. Kam sme sa to dopracovali, že zbohatlíci a tí, čo získali diplomy záhadným spôsobom obsadili výhodné miesta a teraz pohŕdajú a ponižujú ľudí, ktorí na nich pracujú za minimálnu mzdu a ktorí mzdu od zamestnávateľa nevideli aj niekoľko mesiacov.? Bolo by zaujimavé vidieť, čo vlastne dokážu urobiť, okrem vyvyšovania sa nad ostatnými. Každé zamestnanie je potrené, tak ako upratovačku, pekára, vodiča, lekára, poštármi… Nemôžeme všetci byť politikmi, alebo podnikateľmi. Nepohŕdajme ostatnými, lebo nevieme, kedy ich budeme potrebovať!

  7. Čo tu trepete za nezmysly. Veľmi veľa subjektov posiela stále len fyzické oznámenia. Okrem toho ako k tomu prídu starší ľudia. A jedná sa hlavne o balíky, ktoré sa mailom tak či tak poslať nedajú. Pracovníčky a doručovatelia, keď majú malé platy, tak nech to jednoducho nerobia. A nech nestrpčujú ľuďom život.

  8. To je to tunelovanie menezment veľké platy a tí čo roznášajú poštu majú najmenej Čo by mali mať najviac Motivácia sú vždy iba peniaze

  9. Vy ste poniektorý dobrý chudáci idete nadávať na poštárov vám dobre jebe veď ich je 5na celú Sereď a vy sa tu budete sťažovať že vám niečo mešká a že vedia len žltý lístok hodiť do schránky keby som na ich mieste tak už vám nehodím ani ten a ani šek potom vám môžu chodiť exekútori ste banda necitlivých degešov ktorá sa nevie vžiť do tich ľudí ktorý to robia a snažia jebu sa po celej Seredi s tím plným bicyklom ťažkým čo polovica z vás by sa dosrala keby majú toľkú poštu nosiť a vy budete nevďačný ja osobne by som to nerobil a už určite nie za 600€ chybu hľadajte vo vedení nie v zamestnancoch nedajú im nič ani to teplé oblečenie tak sa trošku zamyslite než niečo napíšete a ten čo povedal že sú zbytočný tak akurát tak si zbytočný ty ako človek to je vše

  10. Ty chudátko veď nech dajú výpovede potom si tvoji starý rodičia nenájdu ani ten žltý lístok a môžu ísť na ulicu a ani ten dôchodok nebudú mať veľmi by som sa zasmial a hlavne tebe za tie pičoviny čo vypisuješ barz by každá jedna z nich sa nato vykašľala jooj to by bolo plaču 😀😀

  11. Z viacerých skúseností mojich známych, že také arogantné a neochotné panie za okienkami ako na našej pošte by ste len ťažko hľadali.

  12. Toto nie je na pošte žiadna novinka. V Galante na sídlisku sever takto postupujú už niekoľko rokov. Choroba=zatvorené. No a teraz došli do ďalšieho štádia – pobočku zatvárajú úplne. Budeme chodiť až do mesta, na hlavnú poštu. Takže sa máte časom na čo tešiť aj v Seredi.

  13. postu mozu zavret hlavne tu hlavnu. jedno okienko otvorene a v dalsich len sedia a maluju sa ale nevadi plat im ide. ani mne nikto neprida na plate ci robim alebo nie.narod chory. vsetci chcete len velke peniaze. chodte robit na linko do automobilky a uvidite co je robota.

  14. postu mozu zavret hlavne tu hlavnu. jedno okienko otvorene a v dalsich len sedia a maluju sa ale nevadi plat im ide. ani mne nikto neprida na plate ci robim alebo nie.narod chory. vsetci chcete len velke peniaze. chodte robit na linko do automobilky a uvidite co je robota.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img