ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Sereď komunikuje: o hlasovací preukaz môžete požiadať do piatka, 20. januára

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad / Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /

Aktuálne sa občania Serede najčastejšie obracajú na mestský úrad s otázkou, ako si môžu vybaviť hlasovací preukaz.

Odpoveď: Volič, ktorý má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a v deň konania referenda nebude môcť hlasovať v mieste svojho trvalého pobytu vo volebnom okrsku, v ktorého zozname voličov je zapísaný, mohol požiadať obec svojho trvalého pobytu o vydanie hlasovacieho preukazu osobne, v listinnej forme alebo elektronicky. „Pre krátkosť času sa už v týchto dňoch dá preukaz vybaviť len osobne, v úradných hodinách mestského úradu. Najneskôr však v piatok 20. januára do poludnia. O vydanie hlasovacieho preukazu je možné požiadať aj prostredníctvom osoby splnomocnenej žiadateľom,“ uviedla Silvia Adamčíková zo seredského mestského úradu. Do dnešného dňa o hlasovací preukaz požiadalo 18 osôb.

Všetky bližšie informácie k referendu, ktoré sa bude konať dňa 21. januára 2023, nájdete na webovom sídle mesta Sereď https://www.sered.sk/s324_referendum-2023

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. po márnej snahe E.Hegera nájsť 76 podpisov na ďalšie fungovanie vlády sa práve začína predvolebná kampaň k predčasným voľbám

  2. no ja som na 100% presvedčený,že budú,vyjadrili sa už Kolár,Heger,Sulík,myslím,že jediná proti predčasným voľbám je Remišová,a s veľkou pravdepodobnosťou budú v septembri

  3. 16:51
    Prezidentka Zuzana Čaputová trvá na tom, aby parlament prijal rozhodnutia smerujúce k predčasným voľbám do konca januára.

  4. Fasisti z republiky a lsns ktorí zaroven suhlasia s tzv „denacifikaciou“ nech uz to u Putlera znamena cokolvek sa snazia predrat k moci a zradit vlast.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img