ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Havária za križovatkou v smere na Šintavu – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď/  Práve v týchto chvíľach polícia a záchranári zasahujú pri  havárii za Lidlom v smere na Šintavu. Pravdepodobne došlo ku kolízii motorového vozidla s cyklistom.

Jazdný pruh v smere na Šintavu blokuje vozidlo záchranárov. Na mieste sa nachádzajú aj policajné hliadky.

Jazdite opatrne! Zvýšte pozornosť pri prejazde týmto úsekom.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava:

Polícia bola v sobotu popoludní privolaná k dopravnej nehode osobného auta a cyklistu, v meste Sereď. 61 ročný cyklista mal pri vychádzaní z vedľajšej ulice vojsť medzi osobné auto a prívesný vozík, ktoré v tom čase prechádzalo po hlavnej ceste. Pri nehode utrpel zranenia, s ktorými bol záchranármi prevezený do nemocnice. Policajti podrobili vodiča auta ako aj cyklistu dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami. Polícia vec eviduje ako dopravnú nehodu a za priestupok v doprave uložila cyklistovi blokovú pokutu.

 

 

foto: čitateľ SOL

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Možno je problém v tom, že toto médium publikuje overené informácie a nie dohady a čakajú na oficiálne stanoviská. Ak chceš klebety, dohady a hlavne dojmy, sleduj Nový čas a podobné plátky.

  2. Dobrý článok aj keď informácií je ešte pomenej. Vždy lepšie ako keď sa Majko strká do svetovej politiky ako najväčší znalec !

  3. Páni alebo dámy,neviem kto to píše 🤔 Prečo sledujete Seredonline??? Veď kto Vám to káže, keď sa Vám to nepáči?Nesledujte a nemusíte písať také komenty! Stačí zrušiť sledovanie stránky a máte pokoj! Či?

  4. Nezaskodi zamysliet sa nad kvalitou spravy. Ked ju niekto doplni fotografiou bicykla a napiste ze islo pravdepodobne o koliziu s bicyklom tak to uz nie je sprava o udalosti ale humor.

  5. len tak na okraj v Seredi chodia chodci cyklisti ako drbnutí. Ich nezaujíma nič, lebo oni idú a hotovo. Veď treba dať zarobiť aj neborákom, no nie !!

  6. Už chodím do týchto novín dosť dlho aby som vedel že bude správa doplnená o oficiálnu správu ktorú potvrdí polícia. Vy nie? To ozaj nemáte o com písať?

  7. Kym nie je nic oficialne potvrdene, je velmi dolezite pouzivat slovo „pravdepodobne“. Inak to moze mat velke nasledky. Cudujem sa, ze v dobe ked je tolko mudrych ludi na internete, sa tomu niekdo cuduje.

  8. Chodec,to si mal dnes vidieť pri autobusovej zastávke jedného blba, ktorý autom robil také fleky a hodiny,no hrôza.Bolo to chvíľu pred touto spomínanou nehodou.To len,aby sme boli objektívni, šoféri tiež nie sú svätí.

  9. Videl som tu nehodu a cyklista vbehol na cestu rovno pod auto(mezi auto a vozik ktory tahalo) bez toho aby sa pozrel na cestu. Davajte si pozor ludia.

  10. Pravdepodobne za to moze alko alebo redbul alebo kombinácia keď si pravdepodobne dotyčná osoba myslela ze preletí prekážku

  11. Vozík za autom je širší ako vozidlo…..mna dnes skoro tiež na pri Trstennej dal dole jeden s takýmito vozíkom na prevoz áut…. ten vozík do boku auta prečnieval do strany o viac ako 20-25 ..bol proste širší,a vodič auta si to vôbec neuvedomil,s autom je to proste v pohode ako predbieha….na tejto nehode je to to isté,všimnite si o koľko je vozík širší ako auto….

  12. Takisto sme boli účastní pri nehode a cyklista nepozeral vôbec na cestu kam ide, proste išiel priamo do auta na hlavnej ceste, ktoré aj trubilo no už bolo neskoro.. Zrážka vyzerala naozaj hrozne tak dúfame, že cyklista nemá vážne následky a že už takú chybu druhýkrát nespraví.

  13. Odpoved na otazku, preco v tychto druchoch sprav sa spravidla nachadza slovicko „pravdepodobne“:

    – jedinec zdegenerovany socialnymi sietami, kde o inom kludne a bez zavahania napise ze je pedofil alebo ine nepravdive sracky po zisteni ze sa myli, status alebo prispevok proste zmaze a povazuje vec za vybavenu. Nehladi na mozne nasledky pre neopravnene osocenu osobu a jeho rodinu.

    – noviny NIKDY NEustupili ziadnemu, ale ze ziadnemu natlaku a to ich bolo hodne – o kazdej veci budu informavat tak, aby v zavislosti od rubriky vedel priemerne inteligentny citatel zistit, ci ide o spravodajstvo, reportaz, publicistiku, informaciu o nehode, prebraty status inej osoby (napr. autority),
    material uverejneny v zaujme prevencie, alebo NAZOR.

    Bolo by fajn, keby po 15 rokoch fungovania novin a dodrziavania zakladnych vizii s ktorymi boli zalozene kazdy pochopil, ze od nich neustupime a tak nehladajte uvahy a konspiracie tam, kde maju priestor vylucne fakty.

    Ale nazad k pripadu zo ZAKLADNEJ spravy:

    – bol som osobne na mnozstve havarii a inych incidentov, aby som mohol povedat, ze aj na prvy pohlad jasne vyzerajuci pripad moze byt uplne inak, ako sa javi.

    – napisat napr. „vodic s privesom zrazil cyklistu“ je jednoduche, no realne bicykel na zemi NEznamena, ze cyklista napr.:
    – nemal zdravotne problemy a padol na cestu sam a vodic napr. zastvil, aby mu pomohol
    – alebo cyklista mohol byt pod vplyvom alkoholu alebo inych latok a vodic nemohol urobit nic a vlastne moze byt rad, ze vsetci ziju
    – pripadne moze byt pricina uplne ina, tu nespomenuta

    Moznosti je viac a aj ked by bol vinny vodic auta, urcit vinu NIE JE NA NOVINACH. Tie maju priniest informaciu o nehode a pripadnych obmedzeniach v doprave.
    A snazit sa upozornit napr. na zachranarov pohybujucich sa po ceste, kedze spravidla informaciu prinasame este v case, kedy na mieste nehody su zachranari a velakrat aj sokovani ostatni ucastnici nehody.

    Napriek prispevkom anonymnych diskutujucich, overenou informaciou k comu a z akeho dovodu doslo a kto na incidente nesie aku vinu, doteraz nedisponujeme.

    Miera zavinenia kazdej udalosti je zistena vysetrovanim a preto ziadame a cakame na informacie AUTORITY a nie domnienky ludi v diskusiach, ktori si omyly dovolit mozu.

    Vlastne, nemali by ani oni, ale to uz nie je na nas…

    Netvrdim, ze pri najvacsej snahe sa nemozeme zmylit, mylit sa mozem samozrejme aj ja.Viac menej je omyl skor ci neskor isty. Ak k tomu dojde, sam si chcem byt isty, ze neslo o umysel a preto robime tak, ako robime.

  14. Konecne mame hodnoverne potvrdene ze ucastnikom nehody bol cyklista. Pravdepodobne teda mozme vylucit motocyklistu, skateboardistu, chodca, kolobezkara a vozickara.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img