ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

STE PRIPRAVENÍ AK UKRAJINA PREHRÁ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

STE PRIPRAVENÍ AK UKRAJINA PREHRÁ?

AK BY UKRAJINA PADLA a RUSKO SA DOSTALO NA NAŠE HRANICE, čo môžeme čakať?

➡️ POKUS O ŠTÁTNY PREVRAT
Ak Ukrajina prehrá, piata kolóna sa pokúsi dostať Slovensko do sféry vplyvu Ruska.
Politickymi krokmi alebo pokusom o prevrat.
Sú tu vytvorené podmienky už teraz, pri mentálnom nastavení národa, strany pripravené, generálny prokurátor, časť SIS, ozbrojené skupiny, fašisti, časť oligarchov, médiá…podmienky sú pripravené už teraz.
Takýto pokus môže prebehnúť, aj keď sa Ukrajina bráni, minimálne cez najbližšie voľby.

➡️ VNÚTORNÝ ROZVRAT
Národ sa nijako nezmenil.
Môžu byť rýchlo prijaté zákony siahajúce na slobodu, majetok, základné práva.
Národ sa nijako nezmenil, sused udáva suseda, majetok suseda sa predsa zíde, veď má väčší dom a dve autá, nepriateľ sa nájde, bezprávie nastúpi rýchlo.
Môže dôjsť aj priamo na zatýkanie, väzenie zo strany štátnych orgánov.

➡️ CIVILIZAČNÝ KONIEC
Koniec života ako ho poznáme.
Pravdepodobný koniec členstva v NATO a možný koniec členstva v EÚ.
Existencia krajiny ako satelitu Ruska a Maďarska.

➡️ ZÁKLADNÉ PRÁVA
Nemôžu Vás zabiť, uväzniť, okradnúť, zbiť, mučiť…zabudnite, ak sa tu nastolí ruský režim, toto všetko zrazu bude možné, stratíte základné práva…právo na život.

➡️ STRATA ÚZEMIA
Pravdepodobná strata / odovzdanie južných území Maďarsku.

➡️ RUSKÉ METÓDY
Ak by sa dostali priamo Rusi alebo ruské metódy na naše územie, znamená to: smrť, vraždy, popravy, ničenie, triáž, deportácie, väznenie, mučenie, znásiľňovanie, Vás, príbuzných, rodiny, detí, kohokoľvek, hodnota ľudského života menej než nula pre ruský mir.

➡️ BLAHOBYT a PODMIENKY SPOLOČNOSTI
Aspoň toto by mohli Slováci chápať.
Čo majú tak radi, lyžovačky, dovolenky, cestovanie, hypotéky, drahé autá, obchodné centrá, telefóny, blahobyt, úvery…zabudnite.
Zabudnite tiež na zdravotníctvo, školy pre vaše deti, spravodlivosť, krajinu nám oligarchovia rozkrádajú už teraz – mýto, zdravotné poistenie, voda, lesy drevo, cesty a diaľnice, poštu, elektrinu, proste všetko…to sa znásobí.

➡️ STE PRIPRAVENÍ?
Ste pripravení ak Ukrajina prehrá?
Kam budete utekať?
Zostanete?
Utečú aspoň Vaše deti?
Majetok, úspory, nehnuteľnosti, poistenia, dôchodok???…

➡️ ZÁVER

KTO SI MYSLÍ, ŽE UKRAJINA PREHRÁ, RUSKO SA POSUNIE NA VÝCHODNÉ HRANICE A NA NAŠOM ŽIVOTE SA NIČ NEZMENÍ – VÔBEC NIČ NEPOCHOPIL.

Writing On The Wall JE NAPÍSANÝ TAK JASNE, ŽE JASNEJŠIE SA UŽ NEDÁ, ALE AJ TAK HO NEPREČÍTA KAŽDÝ.

NIE JE TO FEED NA FACEBOOKU, JE TO GENERAČNÉ EXISTENČNÉ RIZIKO PRE KRAJINU AJ PRE NÁS OSOBNE A PRE NAŠE DETI a môžeme veľmi ďakovať, že Ukrajina sa dokáže takto brániť aj za nás.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Šírenie poplašnej správy je trestný čin. Ale možno autor ašpiruje na cenu Vtip roka. Absolútne nechápem zmysel článku, akože načo máme byť pripravení? Veď podľa pisálkov, mimovládiek, NATO a najväčšieho vojenského vojvodcu všetkých čias admirála Naďa prišli Rusi už o milión vojakov, 50 000 tankov, a Ukrajinci na 4kolkách sú pred bránami Moskvy. Leda, žeby to nebola pravda a médiá extrémne slušne povedané – klamali.
    P.S. V odseku blahobyt je chyba – na zdravotníctvo sme už zabudli, pretože od 89ho ide úspešne dole vodou a posledné 2 roky je situácia katastrofálna. A bude zrejme ešte horšia. Aj bez Rusov. A zvyšok nezmyslov ako lyžovačky, dovolenky, autá a blablabla, kto nato má, zdrhne ako prvý, presne ako na Ukrajine.

  2. Autor má samozrejme právo na názor tak ako ja pacienti v rôznych psychiatrických liečebňach.
    Toto skôr vypovedá o jeho ovciach ktorí majú pocit že je to hodne zdieľaniu.
    Voliči Olano nás ešte chvíľu budú zabávať svojimi dristami ale čoskoro im ukážeme kam patria. Do zabudnutia !!!

  3. Naši vlastizradcovia budú písať pozývacie listy Putinovi.
    On si je vedomý že sme tupá krajina a vzhľadom na geografickú polohu by RuSSom vyhovovalo Anektovať nás a boli by sme taký Ruský klin pri hraniciach západnej europy.

  4. To s juhom Slovenska je podľa mňa nezmysel ale mnohé z toho čo tam je popísané je dosť reálne…
    Verím, že tí čo tu autora zosmiešňujú by utekali ako prví…
    To že sme v NATO nás do značnej miery chráni pred vojenským útokom no ak sa podarí dosadiť politikov ktorý by nás z NATO dostali, tak je s nami amen.
    No verím, že tí čo majú v tomto štáte rozum pôjdu voliť a rusofilov bude v parlamente menšina. Inak sa veru môžeme ocitnúť vo sfére Ruska bez jediného výstrelu. A ako sa žije v područí Ruských kamošov si mnohý pamätajú (aj preto dúfam, že sa tam už nikdy neocitneme) …

  5. Jednoduchá otázka…dokáže niekto vymenovať štáty ktoré s Ruskom susedia a nemali s Ruskom problém?…je tu niekto kto si naozaj myslí že susediť s Ruskom nepredstavuje problém?

  6. uz by bolo nacase aby rusko vyhralo,mame chapat clanok ako,v krajinach ktore susedia s ruskom sa vrazdi,rabuje znasilnuje?chlapec si dal do kapustnice lisohlavky,tak pise primitivnosti.

  7. RuSSia :

    “ Úřad OSN pro drogy a kriminalitu přinesl údaje o četnosti vražd v evropských zemích, které srovnává s údaji z některých dalších států. Ač ze zpráv o masakrech na amerických školách či veřejných prostranstvích může snadno vzniknout dojem, že by v tomto ohledu předčily i Ruskou federaci, opak je pravdou. Mezi nejnebezpečnějšími zeměmi Evropy je v tomto ohledu právě Rusko s devíti zavražděnými na 100 tisíc obyvatel za rok. „

  8. Martin 4. januára 2023, 14:46

    Ani to nie je nezmysel. Maďarská vláda vykupuje nehnuteľnosti na juhu Slovenska vo veľkom rozsahu. Maďarská vláda rozdáva na juhu peniaze. Granty a dotácie smerujú do mnohých oblastí – kultúra, vzdelávanie, maďarské menšinové médiá, futbalové kluby, cirkev ale aj do firiem. O celkovej výške financií, ktoré za tie roky poputovali z maďarskej štátnej kasy na Slovensko – presnejšie na južné Slovensko – neexistuje presný, verejne dostupný údaj.  K najväčším poskytovateľom štátnej pomoci z Maďarska patrí Nadácia Gábora Bethlena (BGA). BGA schválila subjektom na Slovensku od roku 2011 podporu v hodnote najmenej 144 miliónov eur. Treba dať pozor, keď sa maďarská vláda-Fidesz, ktorý neuznáva trianonskú zmluvu rozhodne vo vhodnej príležitosti svoje investície chrániť. Maďarská platená propaganda je veľmi silná. Aj tu v diskusiach si môžete všimnúť rovnakú rétoriku akú používa Fidesz-Soroš, USA, zlá slovenská prezidentka, zlé NATO, zlá EU, utečenci a podobne.

  9. Ibaže vlastniť nehnuteľnosti na území cudzieho štátu a rešpektovať usporiadanie štátnej hranice na základe Trianonskej zmluvy sú dve rozdielne veci. Na ochranu svojej investície majú nárok a tam to aj končí. Neexistuje legitímny dôvod na akúkoľvek zmenu hraníc a to ani v súvislosti s nehnuteľnosťami v inej krajine. Netreba to spájať.

  10. Že o takýchto článkoch vôbec debatujete.Je to prachsprosta ,ničím nepodložena a absolútne vymyslená sprostosť.Fantazia tu už nepozná hranice.Hlupak,straší ľudí,a dúfam,ze je u nás ešte dosť normálnych ľudí,aby mu dali najavo,čo to vlastne vypisuje.Tu by mala zakročil polícia,lebo to je nebezpečný hoax a nie naháňať nejaké poblaznene ženy,ktoré sa znižujú o očkovaní.

  11. Rusaci bohuzial asi Ukrajinu zdevastuju dronmi a raketami, ale neobsadia ju personalne ani logisticky. Nemaju na to ani potrebny pocet vycvicenych vojakov, ani techniku, aby udrzali a okupovali cele jej uzemie az po nase hranice… Nemyslim si, ze snom kazdeho ruskeho muza od 18-60 rokov je sluzit v nejakej posadke na dobytom a spalenom uzemi UA na pohranici statov NATO. Ale to si myslim ja, jednoduchy clovek, sice vysluzily vojak, ale uz davno. Urcite tu ma svoju „praudu“, ktoru ja nevidim, aj niekto iny.

  12. Admirál Babočka 4. januára 2023, 13:52
    Ty matematik, a to že Rusi údajne Ukrajincom zničili raz toľko HIMARS, ako im bolo vôbec dodaných, to už nespomenieš.

  13. ten clovek musi byt chory, psychicky chory. A aj ten co to sem prezdielal. Otazka nie je ci Ukrajina prehra ale kedy prehra. Lebo ona prehra. A ci sa to niekomu paci alebo nie tak to bude. Americani uz svoje dosiahli, nabalili si vacky a teraz pomaly utecu jak potkani jak aj z Afganistanu. Toto bude realita. Onedlho si nikto na nejaku Ukrajinu nespomenie. Pomaly sa zacne vytracat z medii a teda aj zo zivotov ludi. A ako vidim aj na Slovensku mame kopu bezmozgov, jasny priklad Ratafak Plachta. Clovece, vyhladaj pomoc a odbornu, pre vlasne dobro. Pises tu nezmysli. Porovnavas byvale ZSSR a sucastne Rusko. To moze len nimand, ktory nic o tom nevie. A ty si nimand. Vymenuj krajiny, ktorym dalo pokoj USA. Aspon jednu ktoru nedrancuje, nezvrhava vlady, neovlada politikov. Opytaj sa Kubancov ako sa im zije uz 60 rokov pod blokadou, opytaj sa Severneho Vietnamu ako im chutila demokracia na americky sposob, Iracanov, Libyi, Afganistanu, Juhoslovanov….. Lebo mas to v hlave popletene ty dedo vsevedo.

  14. Rusi sa boja lietat nad uzemim Ukrajiny. Az tak, ze lietadla Suchoj, ktore povodne vyrobili pre Egypt, teraz nukaju Irancom ako vymenu za ich balisticke rakety. No pekne. Takto raketami sa pomaha rusko jazycnym obcanom a takto sa denacifikuje?

  15. seredan 4. januára 2023, 17:39
    „sucastne Rusko“ existuje cca 30 rokov. Dovolis si sem pisomne uviest, ze za ten cas nikoho nenapadlo?

  16. Ruska denacifikacia je len zamienka pre zaostaly Rusky praľud.
    Ako moze Kremelsky nacizmus denacifikovat?

    No napriklad tak ze zajali pluk Azov Mariupole… ako Putler vravi nacistov…

    Potom ich kokot vymenil vramci vymeny zajatcov.

    Ved dosiel denacifikovat ci ako teda?

  17. Rus zabíja denne na Ukrajine civilné obyvateľstvo, ženy a deti pre nezmyselnú dobyvačnú vojnu, ktorú si vymyslel bez akéhokoľvek racionálneho dôvodu diktátor Putin. Súčasne izoloval a ekonomicky úplne zničil vlastnú krajinu a jej obyvateľov poslal na desaťročia do zaostalosti a extrémnej chudoby.

  18. Vladolf 4. januára 2023, 17:49
    Starý senila vlastne už ani nevie, čo tam od februára porábajú. Jediné čo si asi pamätá je že -nas mnogo-. Tak tam posiela ruských synkov v ústrety smrti. Sám už nevie načo.

  19. O čom je tento článok? Sankcie už mali Rusko položiť na kolená, Ukrajine dodávajú zbrane západné štáty, dotujú ju miliardami (asi ukrajinských oligarchov), mesiace čítame o starých hrdzavých ruských zaostalých zbraniach, o vytláčaní Rusov z Ukrajiny, o úspechoch ukrajinskej a neúspechoch ruskej armády a zrazu treba počítať aj s týmto scenárom? Ako sa budú cítiť tí, ktorí nás takmer rok klamú o situácii o vojne, keď nakoniec by mala vyhrať armáda, ktorej príslušníci ani nepoznajú splachovacie hajzle? Nie je vám blbo z takých informácií?

  20. Rusky kolos sa skor ci neskor zosype. Vznikne 20-30 novych statnych utvarov. Jednemu zostanu atomove rakety, inemu plynovod, dalsiemu naleziska diamantov, inemu obrovska planina kam sa bude chciet nastahovat napr. Cina. Pan Boh nas opatruj, ak to tak bude. A vsetko to spustil byvaly agent KGB sprostym utokom na svojho suseda. No bolo to treba?

  21. seredan 4. januára 2023, 17:39…a čo píšem a kde porovnávam? veď sa pýtam..nerozumiem prečo máš hned potrebu útočiť….takže, je nejaký štát na Ruskej hranici s ktorým by Moskva nemala alebo nemá problém?

  22. seredan 4. januára 2023, 17:39
    Miesas tu jablka, hrusky a neviem ci aj mrkvu a krumple dokopy. Preco si myslis ze USA by zdupkali zo Stareho kontinentu? To nemozes porovnavat s nejakym stredovekym Afganistanom. Ved tu v Europe vzdy mali, maju a budu mat silny zaujem o posobenie. A navyse sa im a teda aj nam clenom NATO vyskytla historicka sanca porazit fasisticke Rusko.

  23. Nostradamus, Baba Vanga, Sibyla a teraz novodobý veštec Stepanek. Akurát neviem, či predpovedá prehru Ukrajiny, príchod Rusov, alebo istú zmenu vlády, ktorá padla pre vlastnú neschopnost?

  24. seredan 4. januára 2023, 17:39 – dokazes komunikovat aj bez uraziek a hlupeho acohentizmu ktory bol ako argumentacny klam naposledy popularny za cias CCCP?

  25. Anonym 4. januára 2023, 18:25
    Ty si dobrý fas. Nám aj NATO sa vyskytla šanca poraziť Rusko? Porážka Ruska a následné rozkradnutie jeho nerastných zdrojov je mokrý sen všetkých západných vyjebancov. Aj Albrightová nad tým slintala. Nech jej je zem ťažká. V histórii už takých bolo a vieme ako skončili (Švédi, Napolen, Hitler). Buď dostali na papulu, zmrzli alebo si odkrútili brigádu v gulagoch. Pozor nato čo si želáš, aby sa nestal opak.

  26. Rusko sa rozpadne, Mongolsko si zobere to co mu historicky patri uz od mocneho Attilu Huna. A zvysok Ruska sa postriela medzi sebou navzajom a bude klud.

  27. Anonym 4. januára 2023, 20:19 – ako by ich aj niekto dokazal porazit, vsak ze? S najsamlepsimi a najsammodernejsimi zbranami, z dodanych 20ks systemov podradneho nemoderneho systemu HIMARS sa udatnym gerojom osloboditelom podarilo znicit uz 60ks! A predsa len sa nedopatrenim stalo, ze im v Makiivke vinou udatnych gerojov, ktori aj napriek zakazu pouzivali mobily podarilo nechat sa trafit Himarsom a ako odpoved na tento utok im zdatní geroji znicili dalsie 4ks HIMARS systemy.

  28. Anonym 4. januára 2023, 20:19
    Fas je ten, co ta rano obuva. Troska citaj, nasavaj informacie, vzdelavaj sa. Ja nevezmem zodpovednost za to, aby som ti ukazoval smer. Nebud vulgarny a agresivny ak nemas argumenty. Ja tvoj mikrosvet neohrozujem, si mi ukradnuty.

  29. A čo ak to tak bude? Slováci sú tak sprostý národ, že im to bude jedno. A keď niekto oponuje, že ako sa opovazujem nazvať svoj národ, tak nech sa pozrie, kde žije. Zavistlivy, chamtivy, nenasitny národ, ktorý by aj zapredal svoju mater, keby sa dalo. Ešte silné? Tak sa pozrite na výsledky volieb za posledných 30 rokov. Fakt chcete niekto voliť zlodeja Fica ci poloblazna Matovica? To fakt táto krajina na viac nemá? A keď by boli pri hraniciach Russaci, tak sa zase prehodia kabáty, ako to Slováci vedia dokonale..

  30. Tento link nie je urceny pre prokremelskych trollov a jedincov vecer sa ukajajucich pri fotografii ich idolu civilizovanym svetom povazovaneho za vraha a zlocinca – Putinovi. Nie je urceny ani ludom neschopnym samostatne mysliet a cakajucim na to, co im prokremelsky orientovani paraziti v politike nadiktuju.

    Ide o prednasku PRED ZACATIM DOBYVACNEJ VOJNY psychopatom Putinom. Tam su fakty a ZIAL pravda…

    https://www.youtube.com/watch?v=dBSzZSkVzyk

  31. Miloš Majko 4. januára 2023, 23:50
    Radšej sa venujte komunálnej politike. V medzinárodnej sa radíte do dlhej rady pseudonovinárov, píšucich prozápadné kaleráby. Do 24.2. žiadne vojny neboli? Aj v rozpore s regulami OSN? Každá vojna ohrozuje svetový mier. Aj táto, no aj tie predtým. Len vtedy…..bolo ticho ako pred búrkou, že pán Majko? Azda ste našli odvahu kritizovať USA za bombardovanie Belehradu? Či inváziu do Iraku? Ja len, že som to tuná nečítal.

  32. Asi som nenapisal dostatocne zrozumitelne, komu NIE JE URCENY LINK a tym ani moj prispevok.

    Anonym 5. januára 2023, 0:07 – ja skutocne necitim potrebu zapojit sa do debaty s ludmi fungujucimi na principe holuba zobajuceho zrno niekde na okraji role, lebo na viac jednoducho mentalne nema.

    Je smutne, no je vizitkou casti Slovenskej spolocnosti, ze prorusky troll sa ozve desat minut po zverejneni linku na dve hodiny dlhe video.

    Aj tu je vidiet, ake neskutocne skratky v narocnych temach tito uplne prepnuti a jednoduchi ludia pouzivaju vo veciach, ktore su v rozpore s ich vecernym ukajanim sa svojou modlou.

    Za celu dobu diskusie som „len“ sledoval, ako zle sme na tom ludsky – rad by som poznal odpoved na otazku, kto z diskutujucich prokremelskych tvorov bol v USA, RF, na Ukrajine a kto vlastne pozna, kde na globuse sa nachadzaju tie staty, ktore s takou lahkostou opakuju vo svojich prispevkoch.

    Je smutne, ze prave tito pomatenci denne vyuzivaju prirodzene vyhody demokracie volajuc po jednej z najhorsich totalit na svete.

    Veriaci clovek by mozno povedal, ze Boh je milostivy a odpusti aj im…

    Problem je, ked takito ludia neschopni ani len pozriet si video plne faktov a aj ked svojimi zvratenymi argumentami, ale aspon nejako fakty okomentovat.

    Nie, oni su tak jednoduchi, ze nedokazu viac, ako atakovat toho, kto im prednasku ZADARMO da k dispozicii.

    Nie, nie su to chudiatka, su to nebezpecni ludia, ktori si sami v hlave poriadok neurobia a treba si vsimnut, ako agresivne v diskusii tato luza atakuje diskutujucich pouzivajucich fakty.

    A teraz rozmyslajme – co nas skor znici, blba ekonomika, alebo tito hlupaci?

  33. Miloš Majko 5. januára 2023, 0:25
    Zabudli ste na novinárov a médiá informujúc účelovo, no nie objektívne. A len pre vašu informáciu. Mám prejdených viac ako 40 krajín sveta. Všade kde som bol, bavil som sa s ľuďmi. Obyčajnými ľuďmi. A vnímal krajinu, o ktorej rozprávali. Nielen popíjal kávičku.

  34. Anonym 5. januára 2023, 0:59 – srdecne blahozelam k vysoko nadpriemernemu vysledku na pomery priemerneho Slovaka. Neuviedol ste zial svoj vek, co je skoda.

    Pre porovnanie – moj syn do svojich 12 rokov fyzickeho veku navstivil 51 statov. S poctom mnou navstivenych statov, Vas zatazovat nebudem. Snad len ze tri roky de facto necestujeme a drvivu vacsinu statov sme navstivili expedicnou formou – viac na http://www.naEXpediciu.sk.

    Mozno by bolo fajn napisat aj o navstevach USA, RF, Ukrajiny alebo pripadne byvaleho ZSSR, ci inych statov byvaleho ZSSR.

    Lebo nehovorime o Rakusku, Nemecku, ani Taliansku, Madarsku a Chorvatsku.

    Nic z uvedeneho ale nepovazujem za tak dolezite, ako obsah prednasky, na ktory som uviedol link.

  35. Anonym 5. januára 2023, 0:59 – mily dezolatik a ty nahodou nepouzivas “whataboutism” ucelovo a nie objektivne?
    Takze 40 krajin? 15 krajin bolo urcite byvalej zssr, k tomu Polsko, Madarsko, Cechy a vychodne Nemecko? Zvysnych 11?
    Oproti kobercu na stene doma visi ktory Vladimir, Lenin ci uz ten novy Putin?

  36. to ten anonym pisal už po polnoci v opojeni alkoholu si myslel ze prstom na mape cestovat je tiez to iste.

    Uprimne nepoznam zcestovaneho cloveka ktory by mal nejako takto obmedzene myslenie a velebil diktaturu (Kremelsku alebo inu)

  37. Vladolf 4. januára 2023, 14:22
    S takými ako ty to bude ťažké, keď vypisuješ o svojej vlasti, že sme tupá krajina…. Ja si to o svojej vlasti napriek jej problémom nemyslím a mám ju v úcte.

  38. Sme krásna krajina plná tupých ľudí. Samozrejme žijú tu aj ľudia mierumilovní čo nebažia po vojne a diktatúre.
    Ale mohol by som ti sem hodiť štatistiku kde je uvedené že ako Slovač verí hoaxom alebo obhajuje agresiu…. sme na chvoste Europy, Bohužiaľ je to veľmi smutné…

  39. Vladolf 5. januára 2023, 10:22

    Ty píšeš o tupej krajine. Takto dehonestovať svoju vlasť… To, že niekto verí a niekto neverí informáciám z jednej, či druhej strany nie je dôvod vypisovať o svojej vlasti, že je tupá.

  40. Miloš take cestovanie ze si objednam hotel nasledne akciovu letenku, nasledne taxik prehliadka, pripadne pešia, prezriem nejake tie pamiatky múzea, toto nafotím a potom si dam kavicku a obed nejakej miestnej vyvarovne. Toto je tvoje cestovanie. Ale to neznamena ze si hned odbornik na kazdu krajinu ktoru si takto navštívil. Tolko moj nazor na tvoje cestovanie. A teraz k tomu tvojmu linku na Romancova. Pozri jeho dalsie prednasky napr. o imperiu UK a minulosti. Na jednej strane sa snazi krasne vykreslit historiu britského imperia ale zaroven si neuvedomuje kolko nasilia, brovskeho utrpenia, krvy a zivotov znicilo toto imperium doposial, ktore blahoreci vo svojej prednaske. Bolo to dobyvacne imperium, tak ako francúzske, nemecke a dalsie. Historia zabijania drancovania, narodov ich uzemia po celom svete. Na zaklade takehoto historickeho drancovania su teraz velmocou spolu s ďalšími ktore maju identicku historiu nam diktuju a kontroluju zivot. Tak aj toto je to co prezentujes, len to nechces vidiet v tvojom pohlade. Ale je to historicky obrovske utrpenie a drancovanie.

  41. Anonym 5. januára 2023, 10:45

    Podľa tvojej logiky ak niekto z nejakej rodiny bude vrah, tak celá rodina je zlá, tupá a treba ju brať ako celok, ono podľa tvojej logiky je jedno, že tá rodina má vo svojich radoch napr. lekára, čo zachraňuje životy, pekára, čo poctivo každý boží deň, alebo noc nachystá chlieb na rozvoz do obchodov.

  42. A Miloš tu je nieco o nom a mozno uvidíš aj vietor z ktorej strany fuka cez jeho hlavu.

    Osobní život Romancov

    Jeho dědeček pocházel z Ruska, z kozácké rodiny,[4] do Československa přišel v roce 1922.[5] Rozporuplné dojmy z návštěv Moskvy a USA, kam emigrovali jeho druzí prarodiče, uvádí Romancov jako zásadní zážitek bipolárního světa v době studené války a nazývá je svou „bipolární poruchou“.[6]

    Jeho manželkou je Eva Romancovová, právnička a provozní ředitelka Deníku N.[7] V minulosti působila na Ministerstvu vnitra jako koordinátorka Centra proti terorismu a hybridním hrozbám.[8]

  43. Vysvetlil som ti to, poslal som ti zdroj, je tam aj graf a štatistika a napriek tomu sa tvariš že ničomu nechápeš. keby sa to tu dalo tak ti to nakreslím ale možnosti pridávania obrázkov a grafiky tu absentujú.

  44. Netvrdil by som rovno, že sú slováci tupí, ale 30 rokov zanedbaného školstva si vyžiadalo svoju daň. Slovákom absolútne chýba kritické myslenie, v škole sa nediskutuje, nevytvára vlastný názor, ale prijíma zaužívaný názor. Nízka úroveň vzdelania vrátane našich „univerzít“ preddefinovala budúcu kariéru väčšiny v 3 smenných prevádzkach. Odtiaľ úroveň komunikácie štvrtej cenovej a spolu s dostupnosťou alkoholu …. akože kto sa diví mentálnej výbave občanov tohto štátu by sa mal poobzerať dookola kde to vlastne žije.

  45. pre Miloš Majko 5. januára 2023, 3:04
    Miloš nič v zlom, pozrel som si to úžasné video Romancova ale ako pardon. Toto je podľa teba objektívna prednáška či reportáž? Reportáže ako Uloupené Kosovo, či Ukrajina v ohni sú podľa teba neobjektívne propagandistické žvásty a toto je akože čo? Super nespochybniteľný materiál? Fakt stačí tebe aj ostatným novinárom, či ako vás už nazvať, ku šťastiu tak málo, že poosierame Rusko ale vynesieme do neba celý prašivý západ, čo svoje ekonomiky vybudoval na krvi zvyšku sveta? Fakt nechápem. Už som to napísal xkrát ale budem sa opakovať, Rusko spravilo to isté čo USA v 1999, či v 2003. A nie, neobhajujem ich ale kde boli všetci novinári, aj politici vtedy? Osobne som sa 5x zúčastnil spomienkovej akcie, keď sa boli zapáliť sviečky pred Srbskou ambasádou na počesť obetí protiprávneho bombardovania Belehradu letectvom USA. A vystavené fotky, ktoré vznikli najmä v Belehrade po „humánnom bombardovaní“ v mnohom zodpovedali dnešným záberom po „odpornom teroristickom ničení“ ukrajinských miest. Zmohol si sa aspoň na článok k tejto téme, či máš výslovne zakázané kritizovať iné svetové strany okrem východu? Lebo slovenskí novinári sú objektívni ako severokórejský denník. A nie, neočakávam zmysluplnú odpoveď. To už som si odvykol.

  46. Chronologický zoznam krajín, ktoré čelili ruskej agresii

    Japonsko 1904
    Ukrajina 1918
    Azerbajdžan 1918
    Poľsko 1920
    Mongolsko 1924
    Čína 1929
    Ukrajina 1937
    Azerbajdžan 1937
    Japonsko 1938
    Poľsko 1939
    Fínsko 1939
    Japonsko 1945
    Čina 1946
    Severná Kórea 1950
    Čína 1950
    Východné Nemecko 1953
    Maďarsko 1956
    Laos 1960
    Vietnam 1961
    Alžírsko 1962
    Egypt (Spojená arabská republika) 1962
    Jemen 1962
    Sýria 1967
    Československo 1968
    Čína 1969
    Kambodža 1970
    Bangladéš 1972
    Angola 1975
    Etiópia 1977
    Libanon 1982
    Afganistan 1979
    Azerbajdžan 1988
    Gruzínsko 1991
    Tadžikistan 1992
    Moldavsko 1992
    Gruzínsko1992
    Tadžikistan 1992
    Azerbajdžan 1992
    Ingušsko 1992
    Čečensko 1994
    Azerbajdžan 1994
    Dagestan 1994 a 1999
    Gruzínsko 2008
    Ukrajina 2014

  47. teraz by tam mohlo byt napr aj milovane Slovensko ktoremu sa fašistický Ruský režim vyhráža jadrovým vyhubením, ale henten tupý ignorant bude vynechávať čo sa mu nehodí aby mu na Ruskej ambasade dali par krvavych rublov

  48. Vladolf 5. januára 2023, 12:06

    Podľa tvojho zdroja je na Slovensku 38% ľudí za to, že za vojnu môže Rusko a 31% je za to, že za vojnu môže NATO. Väčšina je za to, že agresor je Rusko.
    No a teraz mi napíš v čom klamem, keď tvrdím, že píšeš o celej svojej vlasti ako o tupej, lebo to si napísal. No myslím, že na tvojom vzťahu k svojej vlasti musíš popracovať, lebo s takýmito vlastencami by sme prípadnému agresorovi odpor dlho nekládli.

  49. 31+14 percent opytanych boli dementi. a 17 percent sa na danú tému nevie vyjadriť čo je tragické tiež. teda 63 percent divnych nazorov.

    A stale hovorim že 3tí od konca sme

  50. Anonym 5. januára 2023, 11:41
    Vladolf 5. januára 2023, 11:20
    V čom klamem? Tvrdiť o svojej celej vlasti, že je tupá je potom čo?

    Vyzdvihol som aj tu druhu cast, co odmieta vojnu

    Ano 62. mas pravdu.

  51. …a toto nahodou nie je hoax? Podla mna je. A preco takyto clanok policia nezmaze? Lebo niekomu vyhovuje?
    To je hrozna doba, ktoru si dovolim pomenovat novym terminom – kokotizmus!

  52. Toto nevymyslis…byvaly agent KGB a masovy vrah ukrajinskych civilistov sa odvolava na Krista Pana, lebo su pravoslavne Vianoce a pozaduje, aby sa Ukrajinci prestali branit…a rozhovory podmienuje ponechanim UA uzemi v ruskej okupacii. Vie niekto preco? Ved ani tie ukradnute a rozbite styri oblasti Rusi neovladaju cele. Prestal vnimat realitu?

  53. Anonym 5. januára 2023, 14:43
    Preco mu nadavas? Mas na to aby si mu tie uvedene fakty vyvratil? A to tam uviedol iba jednu cecensku vojnu. Alebo nemas na vecnu argumentaciu a najebany si ty, saso jeden?

  54. Anonym 5. januára 2023, 19:02
    Tie uvedene biologicke zbrane voci ZSSR v podobe pasavky zemiakovej a krizencov svrckov ma fakt dostali…ty vole.

  55. Podľa mňa toto tu nie je normálne Tu čakáte kto čo napíše a potom sa tu urazate navzájom Keď chcete niekoho odcuzovat tak sami ste horší ako ten rus Ľudstvo si tento svet nezaslúži Ties vás mám rád ///

  56. Anonym 5. januára 2023, 20:04
    Tu sa neodcuzuje nic, len jedinci sa tu odsudzuju jeden druheho, druhy tretieho, mysliac si, ze kazdy ma patent na rozum a spravne videnie sveta. Tiez vas mam rad.

  57. Vladolf 5. januára 2023, 21:41
    Dedo Putin sa vyhraza jadrom kazdemu, kto ho neposlucha. Potom mu na oplatku povie cinsky aj indicky prezident, obaja su tiez z jadroveho klubu, ze nech neni trapny, ze oni ako miliardove velmoci si jeho kokotske megalomanske dristy nezelaju a je vybavene. Starcovi z Kremla nezostalo nic ine, ako sa strcit do riti podobnemu outsiderovi-Iranu a vyzobrat si drony a zda sa ze aj rakety aby mohol zabijat ukrajinskych civilov, bohuzial. Myslim si, ze s tejto sracky sa nevie dostat. Ma niekto iny nazor?

  58. Keď sem Vladolf 5. januára 2023, 14:40 napísal Chronologický zoznam krajín, ktoré čelili ruskej agresii, bolo to v poriadku. Keď iný anonym dal link na informáciu o vojnách vedených USA, to v poriadku nebolo. Majkovo médium, Majkova vyváženosť informácií. Všetky vojenské zásahy Rusov sú odsúdeniahodnou agresiou rovnako ako aj tie americké, ale v SOL sa o amerických písať nebude ani keď zákon garantuje slobodu prejavu. Tá konči v súkromnom médiu SOL.

  59. K obsahu Štepánkových výrokov.
    Ozbrojené skupiny? Áno máme Slovenský poľovnícky zväz s počtom cca 60 tis členov dobre vyzbrojených.
    Médiá? Áno . Pripravené sú na všetko. Aj otočiť. Záležať bude iba na tom, kto ich bude platiť. .
    Vnútorný rozvrat? Začal 29. 2. 2020.
    Zatýkanie ? Bude. Osvedčeným orgánom je NAKA.
    Pravdepodobný koniec členstva v NATO a možný koniec členstva v EÚ? USA ako šéf NATO už pôdu pripravila a na rozklade EÚ Brusel usilovne pracuje.
    Existencia krajiny (Slovenska) ako satelitu Ruska a Maďarska? Autor iba zabudol na Poľsko, ktoré o časť Slovenska má tiež záujem.
    Nemôžu Vás zabiť, uväzniť, okradnúť, zbiť, mučiť…zabudnite, ak sa tu nastolí ruský režim, toto všetko zrazu bude možné, stratíte základné práva…právo na život. Všetko sme tu už mali a niečo ešte stále máme. Autor zabudol na zosnulých v kolúznej väzbe.
    RUSKÉ METÓDY? Na svete existujú aj metódy iných štátov. Autor zabudol na atómové zbrane. Boli to Američania, ktorí 6.8.1945 hodili prvú atómovú bombu na civilov v Hirošime.
    BLAHOBYT a PODMIENKY SPOLOČNOSTI? Dve tretiny Slovákov žijú na hranici chudoby.
    KTO SI MYSLÍ, ŽE UKRAJINA PREHRÁ, RUSKO SA POSUNIE NA VÝCHODNÉ HRANICE A NA NAŠOM ŽIVOTE SA NIČ NEZMENÍ – VÔBEC NIČ NEPOCHOPIL. ???
    Kto si myslí, že Ukrajina prehrá, nech sa netrápi a pozrie si optimistické videá s generálom Mackom. Potom pochopí.

  60. Bratia a sestry,
    priaznivci všetkých politických strán a hnutí. Mali ste na mysli toto video?
    https:
    Rýchlo si ho pozrite, lebo Majko ešte nespí.

  61. Probruselský liberál Majko maže ako divý,ale len to,čo mu nevyhovuje !
    Všimli ste si ako je v našich zapredaných médiách ticho o referende ? Serešovská pakáž by bola najradšej keby sa nijaké referendum nekonalo a určite sa budú snažiť všetko zmanipulovať. Keby sa jednalo o niečo iné,Bruselu prospešné,to by sa v „našich“ médiách pretriasalo od rána do večera !!!
    Ale tí mladí do 30.rôčkov nechápu nič ! Stále budú velebiť Ameriku a Brusel…
    Im už médiá celkom očividne poškodili mozog.

  62. Anonym 6. januára 2023, 7:07
    Za cias nasich otcov a dedov bolo aktualne ze Zo Sovietskym zvazom na vecne casy! Tiez mali obcania vymyte hlavy z dvoch kanalov televizie. Kazda generacia je ina ako ta predosla, nemyslis?

  63. Anonym 6. januára 2023, 7:07 – vazte si sucasny stav a ak ste veriaci modlite sa za jeho zachovanie.

    Mam na mysli stav, kedy sa najsu jedinci, ktori vam zaplatia verejny pristor a umoznia aj ked scestne a chore, ale vase nazory napisat a slobodne zverejnit.

    Mam totiz pocit, ze prave vdaka vam a systematickemu zverejnovaniu cistych nezmyslov, dojde k vyraznemu obmedzovaniu diskusii, co pochopitelne postihne aj slobodne zverejnovanie nazorov zatial stale pricetnych a rozumnych jedincov.

    Mozno prave aj to bude cena za demokraciu a snahu demokraciu v maximalnej miere zachovat…

  64. Miloš Majko 6. januára 2023, 9:00

    Obmedzovanie diskusie nebude cena za demokraciu a snahu ju zachovať, to bude koniec demokracie.

  65. ani po dvoch dňoch sa nenašiel nikto kto by napísal štát na Ruských hraniciach s ktorým nemá/nemala Moskva problém….a teraz zostáva už len odhaliť ako može byť niekomu jedno ak Ukrajina prehrá a s tým Ruskom budeme susediť či sa na to dokonca teší….
    ak si spojíte 2 informácie: Moskva má/mala problém s každým(alebo aspon s vačšinou) susedom + hrozí že Rusko bude susediť s nami….tak by snáď každému malo byt jasné aký veľký pru-er z toho može v budúcnosti byť,…či nie?…ak sa vám do susedstva nasťahuje partička grázlov o ktorej viete že útočí na každého v okolí tak vám to tiež bude jedno?

  66. Anonym 6. januára 2023, 9:04 – verim, ze luza si to vysvetli (ako obycajne) po svojom sposobom, ktoremu rozumie.

    Lebo oni nie su schopni / ochotni pochopit takladny princip demokracie – pravo jedneho konci tam, kde zacina pravo ineho.

    Je to hranica nepisana a bez priameho navodu, kde sa nachadza. Je to hranica stanovena moralkou a etikou. Presne tym, co zo spolocnosti tak rychlo a radi tito ludia vytlacaju.

    Spolocnost prechadza vyvojom a ja mam obavy, ze luza dotlaci spolocnost k opatreniam vo forme regulacii a obmedzeni dotykajucich sa uplne vsetkych.

    Na systematicku degeneraciu ludi socialnymi sietami upozornujem roky a stav sa zhorsuje z mesiaca na mesiac. Ludia stale menej chapu a uvedomujusi vazne zasahy algoritmov socialnych sieti do ich zivotov. ICH ZIVOTOV stale viac uzatvorenych v IM vyhovujucim bublinam a ICH predstavam o idealnom svete, v ktorom nieco znamenaju.

    Realita je ale uplne ina.

  67. Miloš venoval som 30minut tvojmu odkazu. Stratený čas. Debata o nicom akurat by dal stíhačky ukrajine. Milos toto je uz stara generacia za zenitom.

  68. Kto sme,
    co sme,
    veci neiste,
    veci tieniste,
    hoc by z jedneho cesta boli,
    vec ta ista sa javi,
    osud vsak drzi, opraty zivota..
    Moze byt to iste, ako veky vekov bolo,
    co deje sa bez narekov,
    bez slov,
    bez odozvy.
    Si len ja a ty, aj to v len idealnom case, priestore,
    bez idealnosti sme v pozore…
    Bez idealnosti nebolo nicoho,
    bez nicoho by boli veci stratene,
    v case, v priestore…
    Pochop, ze musi byt sila ina,
    mozno bohom zvana,
    nepristojna,
    nezvana,
    neoblubena, medzi detmi satana,
    co hriesni chcu byt,
    lebo hriech ich pohana vpred,
    co ani neznaju co vpred znamena…
    Keby mal boh silu,
    naciahol by svoje ramena,
    ako v eposoch a mytoch davnych,
    vykantril by säme slavnych a polobohov co ukrizovali pravdu,
    mozno jedinu pravdivu,
    co dnes majuc pravdu za svinu,
    co nam smer sviniam hrajuc sa na cloveka,
    tvariac sa ze je to pravda odveka,
    robi otroka z cloveka…
    Otrokom vsak jeho vnutra,
    nie masa,
    nie obrabku svini,
    co jest sa nema,
    na porazke tvar nema,
    do neba sa pozera,
    ci je to tvar svini,
    ci pohlad cloveka..
    Preto Jezis na tento svet nespeje,
    lebo vidi co sa deje,
    Jezis nieje spongia,
    co mozes macat v krvi,
    kym nevybledne,
    nestrati sa,
    neuspeje,
    on uspel uz davno,
    ked urobil clovek cez neho svoje jarmo,
    co dodnes citi,
    darmo sa po zemi hmyri ludsky odpad,
    co nepochopil,
    ze clovek clovekom byt musi,
    ziadne vojny, svary, spory,
    hoc aj keby dnes ustali,
    tak popudili vyssie sily,
    ze clovek nizky, tupy, primitivny,
    na boha hra sa…
    Bohom vsak nikdy nebude,
    jedine,
    keby boha v sebe nasiel,
    ale to sa nestalo a nestane,
    od smrti boha na zemi.
    Lebo clovek boha neznesie,
    ako pohlad svoj do zrkadla…

  69. Keď Ukrajina prehrá, lebo aj taká možnosť existuje, tak sa nebojte zemeguľa sa bude točiť ďalej. Ak Rusko prehrá, tak znova sa zemeguľa bude točiť ďalej.

  70. Milos bola to koktava debata uz stareho pana,ktory si ma uzivat dochodok pred zacinajucou stareckou demenciou. Inak skutocne nic co by si mal clovek zobrat z tejto debaty.Ale je mozne ze pre teba to je upokojuca debata ktora ti da hodne pripadne po ktorej lepsie spiš a mozno sa ti zlepsil po nej aj tvoj sexualny apetít. Strata casu

  71. pre Ratafak plachta 6. januára 2023, 9:20
    Zoznam konfliktov do ktorých bola zapojená RF
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_v%C3%A1lek_se_zapojen%C3%ADm_Ruska#Rusk%C3%A1_federace_(1991%E2%80%93dnes)

    A vysvetli, nám neznalým, ako je možné, že USA napriek tomu, že susedí s 2 štátmi Kanada a Mexiko stihla byť za éru svojej existencie v konflikte už viac ako 100 krajinami? Napadol ich niekto? Napadol niekto z nich New York, Chicago, Los Angeles? Neviem o tom. A koľko mŕtvych, ranených, sirôt, migrantov si vyžiadali ich vojny?

  72. Môžete tu dávať akékoľvek nič neriešiace propagandistické videá, o výsledku vojny aj tak rozhodnú iba tí, ktorí sú hnaní na frontové jatky.

  73. Fáákt? Tých normálnych myslíš ako seba? Odíď prosím ťa od PC niekde na ulicu, stretni živých ľudí a povedz im aspoň 2 súvislé vety. Potom zistíš, kto je normálny a kto nie.

  74. Anonym 6. januára 2023, 13:09 – mozem ti vysvetlit inu vec a to ze argumentacia ktoru pouzivas v diskusii sa nazyva acohentizmus, co je metoda na odklonenie pozornosti k nesuvisiacim veciam.
    Fakt1: Rusko napadlo Ukrajinu.
    Fakt2: Amerika nenapadla Rusko.
    Fakt3: Nezmyselne chces ospravedlnit agresiu Ruska pouzitim narativov z Kremla.

  75. pre Anonym 6. januára 2023, 18:48
    Fakt4: Srbsko nenapadlo USA.
    Fakt5: USA napadlo Srbsko a zabili tisíce civilistov.
    Fakt6: Irak nenapadol USA.
    Fakt7: Afganistán nenapadol USA
    Fakt8: USA napadli Irak aj Afganistán, počas čoho zomreli státisice civilistov.
    Fakt9: USA počas svojej existencie napadlo alebo boli vo vojenskom konflikte s takmer 100 krajinami na celom svete.
    Fakt10: Neobjektívne hodnotenie konfliktov a jednostranná kritika Ruska je podľa doktríny USA. Kvôli obhajobe vlastných špinavostí bol zavedený alibistický žvást s názvom: ačohentizmus. Chrapačiny západu sú zabudnuté a na medzinárodnej úrovni ich nemožno kritizovať. Pekný večer všetkým proamerickým trollom.

  76. Anonym 6. januára 2023, 20:11 – stale to je iba acohentizmus…

    A acohentizmus ma povod prave v CCCP, aky paradox, vsak?

    Historicky je spojován se sovětskou rétorikou během studené války, kdy byl whataboutismus využíván k odrážení kritiky ze strany Spojených států, jejich vyobrazení jako pokrytců a relativizaci problémů ve východním prostoru.[5] Když Američané kritizovali gulagy či nucené deportace, Sověti v takových chvíli často odpovídali větami začínajíc na „A co…“ (anglicky „What about…“), doplněnými o nějakou negativní skutečnost na Západě. Ruský šachista a politik Garri Kasparov v této souvislosti například uvádí americké otroctví, lynčování černochů nebo rasismus.[6] zdroj:wikipedia

  77. Za dalsie ty stupidny mongol, zato ze strycko Sam niekoho uderil palicou, mam teraz byt podla tvojej blbej logiky ticho ze ujo Voloda tiez niekoho bije?
    Vnimas realitu ktora sa deje teraz v tomto case nie tak daleko, v susednej krajine?

  78. A povedz aj dalsie fakty:
    Srbsko nenapadlo ani Rusko
    Ani Afganistan nenapadol Rusko
    A dovtipil si sa spravne ani Irak nenapadol Rusko
    Napriek tomu tam tebe sympaticki prepiti muzici predvadzali svoju najbolsejsiu armiu a samie pizdatye aružia v mire.

  79. Pre dezolatov klamarov s inych milovnikov fasistickeho RuSSka.

    Mate plnu hubu USA.
    Kedy sa nam USA vyhrazali jadrovou vojnou tsk ako Rusko?

  80. zalez picifuz vladolf,usa sa nikomu nevyhrazali jadrovou vojnou.len na hirosimu to potajomky pustili,ty primitivny lokaj americky defektny.

  81. Hned jeden dezolat mi pise.
    Mam to teda stastie…. dakujem za potvrdenie ze sa nam USA nevyhraza.

    Chod pekne hejtovat Putina, dedo.

  82. Senilny Putin a spity Medvedev sa vyhrazaju jadrovymi zbranami hocikomu. Nevedia kam konopi, nikto sa ich uz neboji. Este ze ich vedia Cina s Indiou usmernit, somarov.

  83. Anonym 6. januára 2023, 20:11
    Ty internetovy spasitel sveta, jeb na historiu a otvor oci. V susednej krajine zuri dobyvacna vojna voci nevinnym civilom.

  84. Anonym 6. januára 2023, 13:09…ďakujem za link..aj keď sa budeme tváriť že to Rusko s bohatou históriou vzniklo iba pred 30 rokmi tak už tých vojen stihli viac nez dosť…napádajú susedov asi každý druhý rok…naozaj toto chceme na našich hraniciach?…
    Na USA vojny sa musíš spýtať vo Washingtone, ale je to mimo tému…tam nehrozí že s nimi budeme susediť a ani sa nám nevyhrazaju atomovkami ako nás potenciálne nový sused…
    Myslím že si stále neuvedomujete to riziko ktoré nám aktuálne hrozí…

  85. andor 6. januára 2023, 23:47 – ty imbecil, hovori ti nieco Os Berlin – Rim – Tokio?
    Ozaj chces porovnavat utok pocas 2. svetovej vojny na agresora s imperialistickym utokom na suverennu krajinu?
    Blby si sa uz narodil, alebo si sa dopracoval do tohto stavu, primitiv?

  86. Ten Rusofil len tvari ze je az tak tupy.
    To ze nas zas a znova ohrozuje Rusko pes to dobre vie.

    Len chce ovplyvnovat ludi aby sa stali vlastizradcami a vitali Putina

  87. Ked vidim, ake maju tazkosti s anexiou tych 4 novych oblasti, tak mi nepride realne, ze by sa drali dalej na zapad. S necelymi 145 milionmi obyvatelov na to nemaju ludsky potencial, si myslim. Budu radi, ked zvladnu toto s Ukrajinou a budu to moct ukoncit. Dalej na zapad uz proti nim stojime my. Silny blok. Na nas si netrufnu. Oni si chcu len urvat kus Ukrajiny. Rusky vojak na slovenskej hranici mi pride tak realny, ako ten autorom spominany statny prevrat cez najblizsie volby. To je na buduci rok.

  88. Je to velmi realne. Mame tu strany ktore vyzyvaju na odchod z NATO.
    Nie zajtra ale par rokov a mas ich tu. Obrovska Ruska propaganda je na nasom uzemi ktora hejtuje nasich spojencov a vyzyva ns odchod z NATO.

  89. Dal som sem reálny príspevok,plný faktov a bez jediného náznaku politickej príslušnosti.Zmazany.Tu je vidieť,o čo tu majiteľovi cenu ide.

  90. ruSSka armada su prepiti muzici bez vycviku, chuti bojovat, uplna spodina ludstva, co sa zmozu len na presproste bombardovanie civilistov a infrastruktury, Vojna skonci vitazstvom Ukrajiny, ich vojaci nadovsetko nenavidia ruSSov, maju chut a srdce branit svoju vlast. Bude to dlho trvat, mozno roky ale musime vydrzat, podporovat ich. Vsak sa pozrime ako puttler vyziva ukrajincov na rokovanie, tecie mu do topanok, rakety sa minaju….Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! puttler – idi na chuj.

  91. Rozmyslam, ze co za debilneho chuja musi byt ten uboziak s tym novym slovom. To ani za velke prachy sa neda pochopit. On musel mat uz prababku chuja.
    Myslite, ze to je z tej vodky, ktoru slopu uz cele roky?

  92. Teda Američania v Afganistane vôbec neboli? CIA vycvičila a vyzbrojila – v spolupráci s Usáma bin Ládinom a Pakistanom – viac ako 100 000 mudžahedínov, aby bojovali so sovietskymi jednotkami, ktoré padli do „afganskej pasce“ (ako to neskôr opísal Zbigniew Brzezinský, spresňujúci, že výcvik mudžahedínov sa začal v júli 1979, päť mesiacov pred sovietskou intervenciou v Afganistane).

  93. Kritizujete konšpiračné weby, ok. Ale tento článok prevyšuje všetky konšpirácie, škoda, že to ste si niektorí nevšimli. Takýto blud by závideli aj v Zjem aj vlek.

  94. USAfili, Rusi nás nenapadnú, pre Rusa sme absolútne bezvýznamný, oni nás registrujú možno na úrovni okresu, to isté aj Číňania, pre nich sme na úrovni stredne veľkého mesta. My nemáme pre nich žiadny význam. Okrem toho USA propaganda aj v našich médiách tvrdí, že ruskí vojaci sú zle vycvičení, zle vyzbrojení, zle vystrojení, majú zlú taktiku a stratégiu, armáde už dochádza výzbroj, muníciu vyškrabávajú z posledných tmavých kútov muničných skladov a Ukrajina ich tlčie ako žito. Tak potom mi to protirečenie nejako nejde dokopy. Na jednej strane strašenie Ruskom, že sa nezastavia na Ukrajine a na druhej strane, že je to armáda, ktorá nemá ani len na okupáciu Ukrajiny. Jedno z toho je potom asi moderne povedané hoax. Besná sviňa aby sa v tej propagande vyznala.

  95. Anonym 7. januára 2023, 10:44

    Je mi jasne ze pre teba co si namahou dostal vyucny list je tazke to pochopit.

    Maju zaujem aj ist dalej ako u nich hovoria od Vladivostoku po Dublin.

    Ucelne sluzi ich Ruska propaganda na jednoduchych ludi ako ty. Ved kolko sme tych potkanov z ambasady uz museli poslat domov aj s videozaznamom.

    No armada Ruska a kde su?
    Stale cakam na to bleskove obsadenie kyjeva.

    Ked sa Putin neudrzi stolicu a poserie sa tak dezole ako ty povie ze taky bol takticky plan

  96. Pre Anonyma zo 7. januára 2023 o 10:35! Skvelé hodnotenie. Autor článku sa snaží vyvolať hrôzu z víťazstva Ruskej federácie. Akože keď Rusko vyhrá, čaká vás peklo. Už aj vrabce na streche čvirikajú, že vojna na Ukrajine je vojnou USA a RF. Za USA stojí Európa a podieľa sa na vojne. Minister Naď posiela zbrane Zelenskému. Aj Tiso požehnával zbrane nacistov. Ako skončil? Podporovatelia konfliktu sa majú čoho báť.

  97. Vladolf, sám píšeš, že Rusi chcú uzemie od Vladivostoku po Dublin a vzápätí, že nedokážu obsadiť ani Kyjev. A presne to písal Anonym 7. januára 2023, 10:44. Gratulujem

  98. Vladolf 7. januára 2023, 10:54

    Ja Ťa neurážam, že si s námahou dostal výučný list, že si jednoduchý človek atď. Som si pre istotu skontroloval vysvedčenie o štátnej skúške, či som teda ozaj „s námahou dostal výučný list“ a mám tam z predmetov štátnej skúšky dvojky a z obhajoby diplomovej práce jednotku. No ale tvoje urážky tiež o niečom svedčia…. Ale každý sme nejaký. Vo všetkom, čo nie je v mantineloch USA propagandy netreba vidieť rusofilstvo.

  99. Ja to poznam nie ako od Dublinu ale ako od Lisabonu po Vladivostok.Vnimam to od nich ako vyzvu na spolupracu. Nie na vojnu. Na mierovu silnu Europu, ktora by vdaka korektnym vztahom s Ruskom mohla vyuzivat prirodne zdroje skutocne az po ten Vladivostok. Len tam musi byt ta dohoda s Ruskom. Nemozeme chciet vladnut uplne vsade. Tym myslim bruselske centrum moci a bruselske sudy.

  100. Stop fasizmu a komunizmu!
    Vrabce na streche cvirikaju je porekadlo a nie zdroj. Mas problem zmysluplne diskutovat? Lebo zatial ti to akosi nejde.

  101. Anonym 7. januára 2023, 9:35
    Idi na chuj aj s celým banderistanom. A pribal si aj komedianta Zelenského. Sfetíte sa a bude vám hej. Odborník na Ukrajinu a svetovú proamerickú politiku Majko vám poradí, koľko kaviarní kde všade treba navštíviť aby sa z vás pri kávičkách stali kovaní a ideologicky zdatní fachmani, ktorí požrali všetku múdrosť sveta. Rusi sa mali na celú Ukrajinu vysrať. Zastaviť im ropu, plyn všetky suroviny a za pár rokov by z nich bola rovnaká a na západnej riti závislá kolónia akou sme aj my. I keď oni ešte precitnú. Keď vojna skončí, zistia, že za zbrane a muníciu zaplatili vlastnou krajinou, kde im už nič nepatrí. A potom bude Ukrajina ozaj v chuji.

  102. Anonym 7. januára 2023, 11:52 – co tak keby si sa pobalil z tejto kolonie zavislej na zapadnej riti a tahal si uzivat blahobyt vychodu?
    Nespravis to lebo ani sam neveris tomu co tu vypisujes.

  103. Anonym 7. januára 2023, 11:13 – takze dvojky a jednotku z obhajoby diplomovej vravis. To si dostal za nominativ v plurale pridavneho mena “bezvyznamnY”?

  104. Tu uz by sa hrnuli do vlady fasisti z Lsns Republiky.

    Ako sa dokaze fasizmus a spojit s Ideologiou Ruskej agresie

  105. Anonym 7. januára 2023, 13:11

    Načo reaguješ, keď vieš len urážať? To, že spomenieš 1. pád a množné číslo v latinčine z teba nerobí…

  106. Anonym 7. januára 2023, 11:52

    Drahý proruský troll, možno iba naivný komunista, o čo ti ide???
    Si tak zaostalý bez prehľadu alebo si nedovzdelaný bez základov?
    Alebo beries eurá za príspevky a vieš ako sa veci majú ale peniaze ti treba tak tu vypisuješ???

    No ako isto vieš Ukrajina má extrémne zásoby plynu, ropy, najväčšie zásoby železnej rudy a titánu na svete, ložiská lítia, disponuje tiež náleziskami 117 zo 120 najpoužívanejších nerastov a kovov a významnými zdrojmi fosílnych palív.

    Rusko od februárovej invázie zabralo okrem iného 41 uhoľných polí, 27 nálezísk zemného plynu, 14 nálezísk propánu, deväť ropných polí, šesť nálezísk železnej rudy, dve náleziská titánovej rudy, jedno nálezisko lítia a jedno uránové nálezisko.

    Takže 50x Bradley a mor ho.

  107. pre mentálna subnorma 7. januára 2023, 15:00
    Opravím ťa, Ukrajina mala. Lebo keď príde faktúra za vojnu, zistia, že aj to čo mali nestačí ani na úroky milodarov. Jediné čo im ostane budú oči pre plač. Krajina zmení majiteľa, ako aj naša.

  108. Vladolf ty a tebe podobny už majú naložené.ale to je dobre. Lebo viete koľko ľudí na sk drží z rusakma. Ja tiež a dvere majú unas otvorené.pozdravujem.

  109. Fico 7. januára 2023, 17:22
    Ty kolaborat. Kremlu chyba ziva sila na front. Ked budu znova mobilizovat, tak pojdes, alebo nalozis do gati? Trapko.

  110. Fico 7. januára 2023, 17:33
    Rozmyslam, ze preco ta napadla prave Markiza…u mna je to iba jeden z nedolezitych tv kanalov v bohatej ponuke ktoru mame doma. Nie je ani mienkotvorna, naucna ani nejako extra filmova. Poznas vlastne aj ine kanaly? Odkial cerpas svoje mudrosti?

  111. Vladolf 7. januára 2023, 16:14

    RuSSko – Rusko, to SS je zvýraznené asi ako prímer k nemeckým SS.
    Vladolf – to je asi skomolenina z mien Vladimír a Adolf.
    Nemecké SS mali najvyššieho vodcu Adolfa.
    Ale to je podobnosť čisto náhodná.
    Inak keby nás čisto teoreticky Rusi napadli, s tebou by som nechcel byť v prvej línii, keby sme robili všetko čo je v našich silách, aby sme ich hlušili. Myslím si, že by si na Rusov nerobil ramená ( viz. silácke označenie RuSSko) a utiekol by si pri prvej príležitosti zo Slovenska.

  112. Ty by si bol v Ruskej linii ako spravny vlastizradca.

    Tych par prezivsich Rusov co neskoncili v smetiarskych vreciach na Ukrajine keby sem dosli tak si snimi poradime 🙂

    Skor by som mal strach o pracky , chladnicky a splachovacie zachody ktore by kradli.

  113. Fico 7. januára 2023, 17:22
    V 1968 im niekto z tvojej rodiny otvoril dvere? To nie je ale na chvalu, pozor. Ved priznaj farbu ked si uz takto zacal.

  114. Fico mujem take potkany.
    Slovenska vlajocka, plna huba reci o tom ako milujes Slovensko a si len Rusky diverzant.

    Ani hymnu nevies od prvej strofy ani netrafis na krivan ako Kotleby

  115. Vladolf 7. januára 2023, 18:12

    Už viem, čo mi chýbalo k pocitu absolútneho sebavedomia a bezpečnosti. Ten pocit, že ty by si so mnou išiel brániť našu vlasť, o ktorej si sa vyjadril, že je to tupá krajina. To je pocit na nezaplatenie.
    Ďakujem ti, hneď sa cítim lepšie.

  116. Vladolf 7. januára 2023, 18:59
    To je pekné, že si napísal naša vlasť, namiesto tvojho obligátneho tupá krajina. To rozpoloženie ale nebude lepšie, keď niekto bude svoju vlasť označovať výrazmi tupá vlasť a prípadne inými a hádzať naše aktuálne nezávideniahodné rozpoloženie na Fica, Blahu, Mazureka to nie je hodné dospelého človeka. Zrelý človek nepotrebuje barličky typu lebo Fico, lebo Blaha a lebo iní.

  117. No za tym si stojim. Pozri si tu korelaciu nazorov ludi s vyhlaseniami politikov.
    Ta 31 percentna tupa cast naroda podla spominanej statistiky definuje to ze sme top 3 ale od konca

  118. Anonym 7. januára 2023, 14:52 – kde presne prosim ta vidis urazku v “takze dvojky a jednotku z obhajoby diplomovej vravis. To si dostal za nominativ v plurale pridavneho mena “bezvyznamnY”?”
    Je tam sarkazmus ale urazku nikde nevidim, ale rozumiem, ze sa citis hlupo…

  119. Ja sa vrátim k samotnému nadpisu článku, resp. jeho obsahu. Nie, nie som pripravený, ak Ukrajina prehrá. Poprosím autora článku o radu ako sa mám na to pripraviť. Ďakujem

  120. Vladolf 7. januára 2023, 16:14
    Ako vtip dobré. A kto ich k tomu prinúti? Šeliga so Šebejom a Čaptavou? Či senilný podávač rúk duchom z White Housu? Nie, už to mám, Haagsky tribunál, ktorého právomoc neuznávajú jak Rusko tak USA a Čína 😀 No a tým sme tému reparácií ukončili. A keď sme už pritom, USA by sa nedoplatili, ak by mali vyplatiť odškodné každej krajine ktorú napadli ako aj každej rodine, ktorej členov majú na svedomí. Ale keďže vieme, že sa to nikdy nestane, lebo…….tak nikto nikomu nič platiť nebude. Veľmoci to nemajú vo zvyku.

  121. Tiež si myslím, že je otázne ako Rusov donútiť k reparáciám. Ukrajinu už na nohy nepostaví nikto, lebo keby aj do nej pumpovali miliardy, oligarchovia to budú stíhať rabovať. Bohužiaľ bežný Ukrajinec a štát ako taký nič z toho nepocíti.

  122. Anonym 7. januára 2023, 19:42
    Nestrapnuj sa. To ze si niekde cital o Haagskom tribunale urcenemu pre byvalu Juhoslaviu, este neznamena, ze nevznikne novy tribunal pre zlociny pachane Ruskom na Ukrajine. V marcu budu prve sedenia ku zalozeniu takeho segmentu. Ty sa len venuj svojmu oboru, toto nechaj na inych. Bud si isty, ze ini ludia ako si ty, ci ja potrestaju zlociny pachane neandertalcami v ruskych uniformach.

  123. Anonym 7. januára 2023, 20:04
    Haagsky tribunál sa netýka iba býv. Juhoslávie. Keďže si múdry ako rádio, mohol by si to vedieť. Môže vzniknúť aj 20 nových súdov, problém bude rovnaký. Ako prinútiš zodpovedných aby sa zodpovedali a krajinu aby niečo platila? Hmm? Budú sa im donemoty zmrazovať aktíva? Obmedzovať cestovanie? Obchod? Naďalej obmedzovať ich športovcov, ktorí s vojnou nemajú absolútne nič? Opakovane ich ponižovať a urážať? Vieš k čomu to povedie? K väčšej podpore ultranacionalistov a omnoho väčších po vojne volajúcich fanatikov, a ubezpečujem ťa, že budú mať čoraz väčšiu podporu aj domáceho ruského obyvateľstva. Totižto, keď nemáš čo stratiť, ideš vabank. A môže sa stať, že miesto 200 alebo 500 tisíc vojakov, ich pošlú na Ukrajinu 5-6 miliónov. Lebo už nebude čo keby……ale buď, alebo…..A potom ver, že budú kurevsky veľké problémy.

  124. Anonym 7. januára 2023, 22:03
    Vobec nepripustas moznost ze v Rusku o par rokov vyrastie generacia, ktora si povie ze naco vojna, preco sankcie? Naco mrtvi. Ked budu chciet iphony, SUV, internet, money? Nie su vsetci zmagoreni tak, ze pojdu dobrovolne do zakopov v Bachmute. A toboz nie 5-6 milionov. To fantazirujes este z hodin socialistickeho dejepisu. Tiez ho mam za sebou, neboj. Budu chciet zit normalne, dostanu podmienky od civilizovaneho sveta, aby vydali svojich zlocincov. A myslis si, ze ich nevydaju? Ked nie hned, tak o 10-20 rokov. Preco by aj nie? V byvalej Jugoske aj po 30 rokoch sudili svojich lidrov. Mladic, Milosevic a ini dostali svoje. Putin ani Medvedev nie su bohovia. Tvoj aj moj zivot je kratky aby sme to uvideli, ale urcite sa tak stane. Ked sa mylim, oprav ma.

  125. rusko nie je nejake srbsko,nato netreba zabudat,urcite nebudu v nejakom haagu niekoho z rusov sudit,preco v haagu nesudili vrahov co zhodili jadrovu bombu na hirosimu?alebo zlocincov co napadli lybiu,irak,syriu,srbsko?pana sveta (usa) nemozno sudit,otazka je kto bude pan sveta ak skonci vojna na ukrajine? rusko a cina sa vyjadrili,ze usa to nebudu.SVETOVE VELMOCI SVOJICH LIDROV A VELITELOV DO HAGU NEVYDAVAJU.

  126. Anonym 7. januára 2023, 22:26
    Čo dostal Miloševič? Záhadný infarkt. Napriek kontrole a neustálemu dozoru v Haagskej väznici.

  127. skutocnost 7. januára 2023, 22:53 – nikoho z Rusov nebudu sudit? A co zostrelenie letu MH17? Igor Girkin alias Strelkov, Sergej Dubinsky z ruskej vojenskej rozviedky GRU, rusky vysadkar v zalohe Oleg Pulatov a Leonid Charčenko?
    Utok na Hirosimu bol utok na agresora, precitaj si nieco o Osi Berlin – Rim – Tokio.
    Libia, Irak, Syria, Srbsko – tam vsade boli aj Rusi. A len na upresnenie Srbsko nebombardovalo USA ale NATO, tak si neplet pojmy z dojmami dezolat.

  128. a tvrdil už niekto rozumný, že Ukrajina vyhrá ??? :):):):):) Ukrajina už dávno prehrala … už keď sa dala ovládať EÚ a našimi dvomi vierozvescami – (zlodejmi ) Mikulášom a Ivanom …..

  129. stano 8. januára 2023, 14:12 – podla seba sudim teba? Rok 1999 a Prištinský incident v Kosove. Nemas zaco za rozsirenie obzorov, uplne zadarmo.

    pre 10:05h 8. januára 2023, 14:10 – nejake argumenty dezolatik, alebo mas mozgovu kapacitu len na urazky?

  130. Anonym 8. januára 2023, 14:06
    Ty „vierozvesca“, tu konci tvoj obzor? Ked Miklos a Dzurinda boli pozvani za poradcov a tym Ukrajina akoze prehrala? Ved bud konkretnejsi, rozpis sa, pouc inych.

  131. skutocnost 7. januára 2023, 22:53
    Je vcelku zabavne sledovat ako odhodlane tvrdis, ze nikto z Rusov nebude sudeny, ale pozor aby si sa nemylil. Balkanske zlociny sudili vyse 20 rokov a dockali sa tam spravodlivosti.. Je pravda, ze na zalozenie tribunalu na sudenie zlocinov na Ukrajine bude treba cas, peniaze aj politicku volu. Tu v prvom rade. Ale moj nazor je, ze sa tak udeje. V tak obrovskom narode ako je UA je vela svedkov, prezivsich a ochotnych vypovedat. Mobil s fotakom ma dnes kazdy, vela vojnovych zlocinov je zaznamenanych. Uz teraz sa skumaju ich metadata, fotografie, GPS, vsetko sa porovnava a eviduje. To ze ty o tom nevies, neznamena ze pravo spi. Davam do pozornosti rozhovor s ceskym vysetrovatelom balkanskych zlocinov Vladimirom Dzurom.

  132. Anonym 8. januára 2023, 17:46
    Incident? Ruské jednotky KFOR predbehli britské. A britský veliteľ odmietol zaútočiť na ruské. Zdravý rozum zvíťazil. Roky pôsobenia ruských jednotiek KFOR v Kosove boli jediné, kedy tam boli Srbi reálne v bezpečí.

  133. Anonym 8. januára 2023, 19:30 – Mas to trochu popletene priatelu, KFOR su jednotky NATO, su tam doteraz. Rusko tam malo jednotky ktore patrili pod SFOR (tiez vacsinou NATO), pod velenim gen. Viktora Zavarzina.
    Oficialne Kremel podporoval Srbsko, avsak Kosovo bolo hniezdom ruskych tajnych sluzieb.
    216 ruskych vysadkarov obsadilo medzinarodne letisko v Pristine pred tankovou jednotkou NATO (500 vojakov USA a Brit.) podporovanou vrtulnikmi a pechotou pod velenim gen. Wesley Clark. Aby som to skratil, cielom Rusov bolo upratat ruske prekladisko drog a zbrani, ktore Rusi poskytli Srbom v rozpore sankciam a ti ich nestihli demontovat pri ustupe.
    To je to tvoje bezpecie?

  134. 8. januára 2023, 20:23
    Rusi mali na strojoch nápisy KFOR, pretože tam presúvali jednotky z Bosny, kde pôsobili ako podpora misie SFOR, konkr.v Tuzle. Rusi boli jednou z nečlenských krajín v misii. O drogách a zbraniach sa ti snívalo? Ak tam nejaké boli tak jedine po kos.albáncoch. Načo by Rusi dodávali Srbom drogy????? A od 2002 keď odišli, bolo povolené voči Srbom všetko. A bordel v Kosove je do dnes. Len s rozdielom, že je tam aj druhá najväčšia am.základňa v Európe.

  135. Anonym 8. januára 2023, 21:54 – nesnivalo islo konretne o SA-10B Grumble, z toho 20 ks rakiet S-10 B. Klucovy radar k tomuto systemu sa Rusom nepodarilo prepasovat tak ho Srbi nahradili starsim ruskym systemom.
    Dalej Kremel nelegalne dodal spravodajsky system Tamara vyrabany v Cechach. Dalej S300pm zem-vzduch pod zastierkou ruskeho humanitarneho konvoja ( v palivovych nadrziach), zastavili ho na madarskych hraniciach na zaklade porusenia embarga odkial bol pusteny na príkaz nemenovaneho madarskeho cinitela. Pod letiskom bola siet tunelov odkial Rusi vynasali zbrane, napriek tomu ze Britom tvrdili ze tam nic nie je.
    A drogy sluzili ako v kazdej vojne na financovanie.

  136. Anonym 9. januára 2023, 8:22:
    SA-10B je S-300PS a klucovy radar je stanica oziarenia a navedenia RPN, ktora sa neda nahradit ziadnym starsim radarom, lebo okrem detekcie ciela, vysiela riadiace povely na raketu.
    Vysvetli ako sa da ukryt system S-300PM v palivovych nadrziach. To boli nadrze z raketoplanu?

    Takze asi tak. Ale fantastickej literature sa kludne venuj aj nadalej.

  137. Anonym 9. januára 2023, 10:54 – klucovy radar k tomu je 36D6 radar.

    73 nakladnych aut Ruskeho humanitarneho konvoja bolo zastavenych v Madarsku, dohladaj si to.

    Tak ako sa standartne prevazaju s300, tak isto ich schovali do palivoveho zasobniku. Alebo snad si videl niekedy samovolne sa pohybovat s300 okrem manevrov na bojisku? Standartne sa prevazaju na privesoch vacsich nakladnych aut alebo vlakom.

  138. Anonym 9. januára 2023, 10:54 – jeden magor sa mi tu snazil tvrdit ze Rusi v Srbsku neboli, naco ty v reakcii nato sa mi snazis nahovorit, ze Rusi obsadili letisko len tak, aby vlastne pripravili podu pre vybudovanie americkej zakladne? Alebo si to len rozmysleli? Daj argumenty, lebo zjavne vies ze S300 sa da rozobrat s podvozku 8×8.

  139. Anonym 9. januára 2023, 13:48:

    To som ja ten Anonym 9. januára 2023, 10:54.

    Tak zase 36D6 je prehladovy radar a nie klucovy:) S-300 sa zasadne pohybuje sama(je na to stavana) alebo na vlaku:)
    A ked napchas S-300 do palivoveho zasobniku, ci ako to nazyvas, tak ti kupim cokoladu a dam ti pusu na celo:) Teda, pokial to nebude taky zasobnik, ako su v Slovnafte:)) Komplex S-300 v pochodovej polohe je taky cirkusovy sprievod, ze zamaskovat ho ako humanitarny konvoj je nerealne. Nemylis si to so systemom Strela-10? Kludne sa este opytaj, ak ta nieco zaujima. Na protilietadlovom raketovom komplexe som robil ako operator RL.

  140. Nic ine im neostava. V tom boji proti Rusku im nikto nepomoze. Staci sa pozriet na mapu. Dodavky zbrani z vycvikovych rezerv sa za nejaky cas skoncia a skutocne tazke prielomove zbrane im nedodavame. Napriklad Nemecko im svoje tanky poslat nechce. Ukrajina je mimo ekonomiky EU, jej uplny rozklad Uniu az tak boliet nebude. Uz sa to necha len dobehnut a najvacsiu cenu za to vsetko zaplatia ukrajinski obycajni ludia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img