ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Policajný prezident o vražde ženy v Michalovciach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR dnes o 11.00 hod usporiadalo tlačovú besedu, kde policajný prezident Štefan Hamran oznámil médiám niektoré informácie ohľadom vraždy 44 ročnej ženy v Michalovciach.

Žena bola zavraždená obzvlášť závažným zákerným a surovým spôsobom. Dnes policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre zločin vraždy 18 ročnému mladíkovi, ktorý chcel odcestovať vlakom do Českej republiky. Vyšetrovateľ má k dispozíciii dôkazy, ktoré jednoznačne usvedčujú túto osobu. Tento muž v minulosti nebol zatiaľ stíhaný a s obeťou sa predtým nepoznal.

Štefan Hamran uviedol: „Nebudeme sa dnes vyjadrovať k osobe páchateľa ani obete. Boli zmobilizované dostupné sily a prostriedky. Policajti ťahali celú noc, aby sme sa dopátrali k výsledku“.

Ďalej uviedol: „Hliadka železničnej polície si na stanici v Košiciach všimla osobu, ktorá stála osamotená. Pristúpili k nej a zistili, že osoba cestuje do Českej republiky. V tom čase ešte nevedeli, že je to osoba podozrivá z páchania skutku. Boli kontaktovaní policajtmi, spomenuli si, že sa s takouto osobou rozprávali a keď sa vrátili na železničnú stanicu, zistili, že popis tejto osoby zodpovedá hľadanej osobe, ktorá mala zakúpený platný lístok do Českej republiky“.

„Nevedeli sme, čo možno očakávať od osoby, ktorá neváhala použiť bodnú, sečnú zbrať. Zadržanie tejto osoby sme chceli zveriť príslušníkom pohotovostného útvaru. Vo Vrútkach sme zistili definitívnu informáciu o konkrétnom vozni, kde sa osoba nachádzala a v Žiline čakali príslušníci špeciálnych síl, ktorí vykonali služobný zákrok. Zákrok prebehol úspešne, osoba bola zadržaná. Od spáchania skutku sa do 48 hodín podarilo nie len identifikovať osobu, ale aj zadržať a odovzdať príslušnému vyšetrovateľovi“.

Viac si môžete vypočuť vo videu z tlačovej besedy:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takýchto hajzlov živíme! Naše dane idú na túto zgerbu čo neváha zabiť nevinného človeka! Hanba otras hnus! Dokedy ešte?

  2. K vražde spáchanej primitívom robil tlačovku policajný prezident. To je pre SR ešte väčšia tragédia ako vražda samotná. Na TK povedal iba to, čo dostal ako zvodku od vyšetrovateľov. Už tam chýba iba prekvalifikovanie činu na teroristický.

  3. Mna zaujimaju hlavne spravy o drgovej trestnej cinnosti. Uz dlhsie sa tu nic neobjavilo. To znamena ze Sered je uz vycistena?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img