ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Nesvieti vám na ulici lampa? Takto jednoducho sa dá problém vyriešiť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /

V prípade, ak zistíte, že v meste nesvieti pouličná lampa, je potrebné to nahlásiť na Mestský úrad v Seredi telefonicky na 0918 450 856 v čase od 8:00 hod. do 21:30 hod., alebo mailom na peter.kiss@sered.sk.

V prípade, ak potrebujete nefungujúce verejné osvetlenie oznámiť v čase po 21.30 hod., kontaktujte Mestskú políciu v Seredi na t. č. 159.

Iba tie podnety, o ktorých sa mestský úrad od vás dozvie, vie aj vyriešiť k spokojnosti občanov.

zdroj: Mesto Sereď

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A možem tú žiarovku vymeniť aj sám? Len preto sa pýtam aby som zamestnancov msú odbremenil od ich povinností (napr. poberať plat a podobné dôležité veci)
    Inak mám jednu otázku ak mám poškodenú smetnú nádobu od smetiarov, preco ju musím tlačiť až z horného čepeňa na zberný dvor po vlastných (nemám auto len kolobežku) a až následne dostanem novú nádobu? Keby vám ju donesiem pred msú to nestačí?

  2. Pani Slahuckova, ak NEsvieti verejne osvetlenie na ulici, skutocne nesvieti „nam“?

    Nemate to pomylene? Nie je faktom, ze NEsvieti lampa Vam, teda vlastnikovi, ktory za verejne osvetlenie vyplazil stovky tisic Eur a vyslovene niekolko rokov bol do velkej miery NEfunkcne a poruchove ?

    Mozno by ste si mali nastudovat historiu trapenia sa obcanov s nefunkcnym verejnym osvetlenim.

    – – –

    Suhlasim s tym, ze NEfunkcne verejne osvetlenie moze nespokojny obcan nahlasit aj osobne, resp. telefonicky.

  3. M,M.Co tým chcel básnik vlastne povedať.Ved Vám tá pani napísalo,kam sa treba obrátiť,v prípade nefunkčnosti,tak o čo vám teda ide vlastne teraz.

  4. Čo to splietaš tragéd!? Nesvieti nám, nesvieti vám. Keď bývam na Cukrovarskej a nesvieti na Trnavskej, tak nesvieti im. Muphyho zákon hovorí, že čo sa môže pokaziť, to sa pokazí. Napíš, ktoré mesto má verejné osvetlenie bezporuchové. Slahučková to píše a myslí v dobrom, len ty sa zas zaoberáš hovnom.

  5. Keď svietia, tak ako svätojánske mušky. Sú nastavené tak, že svietia na cestu a nie na chodník, takže na chodník sa dostane len minimum aj z toho slabého osvetlenia. Od začiatku na to upozorňovali občania, ale všetko išlo do stratena. Zvysoka na to kašľali a tak je to doteraz. A nehovoriaco tom, keď prestanú svietiť, čo sa často stáva.

  6. Necitim potrebu vyjadrovat sa k prispevku, v ktorom nazve „tragedom“ osobu vyjadrujucu sa k problemu uvedenim faktov.

    Vseobecne:

    Problemom obcanov je, ze uz UMOZNUJU nazyvanie veci a procesov v spolocnosti nepravdivo a zavadzajuco. Obcan tym sposobuje ZMENU MYSLENIA volenych zastupcov a uradnikov – a je jedno, ci to je Tomcanyi, Kurbel, Lakatos, alebo ktokolvek iny, ci ide o Slahuckovu pracujucu za Tomcanyiho alebo za Kurbela.

    Ludia umoznuju politikom prenast zodpovednost na nich tam, kde su za nu PRIAMO PLATENI politici a uradnici.

    Obcan akceptoval vyjadrenie ministrov „my sme obcanom prispeli“. Velke hovno politik prispel. Politik LEN (niekedy uplne zle a teda AZ!!) ROZDELIL to, co vo forme dani obcan do rozpoctu odviedol.

    Obcan svojim jednoduchym pristupom UMOZNUJE BUDOVAT u politikov a uradnikov pocit, ze mu ONI NIECO DAVAJU.

    Je to presne OPACNE !! Politik a uradnik z principu fungovania systemu peniaze cerpa. Jeden menej a ucelne, iny viac a nehospodarne, ale nie dava !!

    Preto nazad ku konkretnemu pripadu:

    Pani Slahuckova by mala napisat nieco v tomto zmysle:

    „Mesto z pozicie vlastnika a spravcu verejneho osvetlenia prosi obcanov, aby v zaujme skvalitnenia poskytovanej sluzby nefunkcne osvetlenie v meste bezodkladne nahlasili na tel. cisle …, za co obcanom DAKUJEME !!“

    Kazde nahradenie vlastne NEvykonanej prace uradnika, mestu setri naklady, no tie rozklada na obcanov. Minimalne v case stravenom telefonovanim a energii venovanej tejto cinnosti.

    Som za pomoc samosprave, ale uz samotne MYSLENIE a SPRAVANIE SAMOSPRAVY a URADNIKOV musi byt nastavene tak, aby obcan mal MOTIVACIU pohnut prstom a zabit svoj vlastny cas – jedina velicina, ktoru nemozno nahradit – v prospech spravy veci verejnych.

    Chapem, ze toto je pre urcitu skupinu ludi prilis narocne rozmyslanie a ani im to nevycitam. Ked ale chceme ZMENY, musime byt v prvom rade zmenam pristupni.

    Najblizsie pravdepodobne zmysel vyssie napisaneho textu aj seredania pochopia v momente, ked bude odstaveny nadjazd ponad zeleznicu a samospravy, resp. investor naklady na provizorne priecestie v meste rozdeli a prenesie PRIAMO na obcanov. Pojde o stav, kedy v niektorych pripadoch budeme zrazu vsetci mat naklady, ako keby sme denne dochadzali do prace do Bratislavy – co do straty casu mozno este vacsie.

    Priatelia, skuste sa pred kritikou uvedenych faktov najskor nad problemom zamysliet – skuste, vazne, len skuste rozmyslat nad napisanym obsahom…

  7. Nezmyselné blbosti sa tu riešia stále,ale že pričmúdený „spoluobčan“ v Michalovciach zabil nožom ženu za pár drobných,tak o tom ani riadok !
    Prečo teraz neplačú všetci tí politici ktorí kvôli udalosti pred teplárňou doslova šaleli ? Kvôli tomu chceli aj meniť zákony. Ale vražda ženy kdesi na východe nie je pre nich politicky zaujímavá,že ?
    Pani prezidentka teraz už citlivo nevnímate ?

  8. Vidím že liberálny progresívec Majko sem o tej vražde nič nenapíše lebo ani jemu sa to akosi nehodí. Tak mi si tu o tom musíme písať sami v článku o lampách…
    ako na lampárni.

  9. Presne tak,keď zavraždili inakých, tak politici robili tlačovky, bola manifestácia a teraz je ticho aj tá hlboko znepokojená,toto všetko si treba zapamätať a keď na druhý rok budú voľby, treba to zrátať..progresívnym liberálov a ich komplicom..

  10. vy ste tu asi načisto je..uty a slepy.len na solke čítam čoho sú schopný rómovia na cukrovarskej a čo tie socky porobili v sociálnych bytoch a len majko tu nazýva všetko tak ako to je.

  11. Michalovce sú Sereď? Alebo hneď vedľa? To sem majú uverejňovať články s celej SR? A v Snine sa zdrbal dedko z bicykla a zlomil si ruku. Dpč, nedali to sem. Jebliny.

  12. Porovnavat nenavistou motivovanu viacnasobnu vrazdu s vrazdou drogovo zavisleho jednotlivca marginalizovanej komunity je take Kotlebovske a na diagnozu.

    Samozrejme, ze je to polutovania hodna tragedia.

  13. Anonym 19:51
    Ty liberálny progresívec,prečo máš nutkanie do každého tebe sa nehodiaceho názoru strkať Kotlebu ? Ty a tebe podobní máte už totálne vymletý rozum z tých mienkotvorných médií ktoré tu vládnu. Je mi ťa ľúto !

  14. Anonym 19:51,presne tak,už to človeka prestáva sa baviť s takými primitívmi.Mas iný názor,už si hneď ruský agent,dezolat a čo ja viem čo,to je ozaj jak u blbych.

  15. Hkavná vec že nesvietia 3 lampy na železničnom moste,a opäť na Spádovej.
    A na Spádovej to už cca mesiac dozadu až nie viac nesvietilo,napravilo sa a opäť nesvietia

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img