ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Trnavský kraj privítal influencerov z Blízkeho východu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Pre známych hostí z Arabského polostrova sme zorganizovali prezentačnú cestu po Trnavskom kraji zážitkov.

Získali tak ucelený obraz o tom, čo všetko ponúka náš región v zimnom a adventnom období.

Influencerom sme ukázali zaujímavé miesta, sprostredkovali jedinečné zážitky a ponúkli chutné tradičné jedlo.
Navštívili napríklad pretekársky Slovakia Ring, vianočné trhy v Trnave, naučili sa piecť medovníky a iné špeciality, ktoré sa u nás podávajú na Štedrý deň.
Ich početné publikum ocenilo najmä atmosféru príprav na blížiace sa vianočné a novoročné sviatky, ktoré sú pre obyvateľov arabských krajín exotické.

Aj touto formou sa snažíme zviditeľniť našu destináciu nielen pre zahraničných kúpeľných hostí a ďalej napĺňať potenciál Letiska Piešťany – Piešťany Airport (PZY).

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A tie ženské prečo nie sú zakuklené v tých čiernych handrách ??? Šak islám to vyžaduje,či ? Alebo také povaľačky čo máme aj u nás majú dovolené všetko ?

  2. Anonym 29. decembra 2022, 12:31:
    Islam zahalovanie vyzaduje, ale to neznamena, ze ked je niekto z blizkeho vychodu, tak musi byt moslim.

  3. Mustafa ďakujem za vysvetlenie ale mám silné pochybnosti že Arab Z Arábie nie je moslim. Tam je to niečo ako povinnosť. Ak by sa ukázalo že nie je vyznavačom islamu,tak by ho asi sťali niekde na námestí…

  4. Pre známych hostí? Pre koho sú známi? Pre predstaviteľov TT SK? Nežartujte. Toto sú aktivity samosprávneho kraja, strčiť sa do riti influencerom? To ste teda dosť klesli.

  5. Influenceri sa pozývajú preto aby o SK a TTSK dali pekne storky, príspevky, články a podobne. Je to vlastne reklama na turizmus. Je úplne prirodzené že najmä TTSK (s Piešťanmi) sa zameriava na blízky východ nakoľko u podstatnej časti ľudí stále je v pamäti Československo ako výborná kúpeľňá krajina.
    Ale čakať že to pochopia miestny dezolati je asi ako čakať, že pes vypočíta derivaciu.

  6. Gama, keby si nepoužil slovíčko dezoláti, hádam by si ani nezaspal. Ešte to skús definovať čo to vlastne znamená nech sme v obraze. Zjavne patríš k tým, ktorí majú vždy pravdu. A k tým influencerom to zopakujem znova – je mi ľúto, že nejakí influenceri majú robiť reklamu piešťanskému regiónu. To sme ako spoločnosť teda dopadli, klásť toto „povolanie“ na skúsi vyššiu úroveň, bez ktorých nevieme žiť. Potom ťa poprosím zverejniť aj štatistiku do akej miery to pomohlo turistickému ruchu v regióne, inak si len gágaj, táraj a prďús, ktorý je oblbnutý dnešnými „hodnotami“. Ale kopol si si.

  7. Máš to pomýlené, tu štatistiku si pýtaj od TTSK. A nikde nevidím žeby ich niekto dával na vyššiu úroveň. Je to len nová forma marketingu, tak ako v minulosti televízne reklamy na krajiny, či reklamy v časopisoch na dovolenku v tej či onakej krajine tak je teraz takáto kampaň cez influencerov. To že sa ti to nepáči je tvoj problém a kľudne sa pytaj TTSK na podrobnosti. Predpokladám že influenceri majú presne stanovené zmluvne čo sa od nich očakáva čo sa týka propagácie. Ak by každý z nich priviedol svojou reklamnou aj len 10 ľudí na SK tak sa to oplatilo.
    A dezolat je pre mňa človek so zatvoreniu mysľou, ktorý pri článku o klasickej propagacnej akcií aké sa vo svete robia úplne normálne začne tliachat o islame, „cmoudoch“ a hidzaboch….

  8. Influencerovi z 29. decembra 2022, 17:49
    Influenceri, čiže ovplyvňovači sú producenti odpadu na sociálnych sieťach. Položte si otázku. Akú ujmu by spoločnosť utrpela, keby všetci influenceri prestali od zajtra existovať?
    A/ Obroskú.
    B/ Citeľnú.
    C/ Malú.
    D/ Žiadnu.
    Pre tých, čo váhajú – D je správne.

  9. Samozrejme, tak ako kaderníci, kozmetičky, vylepovaci billboardov, filmári, hudobníci, futbalisti a pod.
    Ale hotelieri, ľudia v gastre a turizme sú určite radi, že pre nich kraj robí propagáciu, aj to je súčasť ekonomiky. Prežili by sme bez toho, ale prečo nepodporiť niečo čo nám môže pomôcť na tomto poli kde sme výrazne pozadu.
    Ale tak klasická slovenská „pohostinnosť“ sa prejavila…

  10. To nie je pohostinnost a uz vobec slovenska. To je tupost niektorych nasich slavjenov. Takto to dopada ked sa vzhliadnu v pospolitosti a podobnych srackach.

  11. Takže týmto darmožráčom sme platili celý pobyt z našich daní ? Prečo si to nezaplatili z vlastného ľudia ktorí to vymysleli ?
    Neskutočné čo to OLANO stvára

  12. Anonym 21:13
    Ty si dobrá sračka ! Chcel som tým naznačiť že nemám rád hovná ako ty,ktoré sa tvária že sú torta !

  13. Ale dezolé.
    Z coho usudzujes ze sa krajine co ma iba 160 mil potkanov z toho v 100000 skoncilo v smetiarskych vreciach a statisice emigrovali , sa ma niekto klanat?

  14. 6.32
    Nemas rad hovna a napriek tomu z tvojej spinavej papule len sracky vychadzaju. To ta v detstve mamka presvedcila, ze je to torta? Alebo az u brancov?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img