ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Diaľniční policajti zastavili na mol opitú vodičku. Útle žieňa nafúkalo až 2,75 ‰

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava  |MM|   Včera popoludní prijali diaľniční policajti oznámenie o podozrivej jazde auta Škoda Fabia na diaľnici D1. Policajná hliadka sa rýchlo presunula na miesto a vozidlo zastavila.

V smere na Bratislavu mala 41 ročná vodička nebezpečne prechádzať z pruhu do pruhu a ohrozovať svojou jazdou ostatných vodičov. Policajti bielu Fabiu odstavili na krajnici pripájacieho pruhu pri obci Voderady. Ženu, ktorá na prvý pohľad pôsobila triezvo, skontrolovali a podrobili dychovej skúške. Jej výsledok bol neuveriteľných 2,75 promile.

Diaľničiari vodičku obmedzili na osobnej slobode a previezli na oddelenie. Auto označili pracovníci diaľničnej patroly a onedlho ho prišla odviesť jej triezva známa.

Policajti Luciu obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej môže hroziť až ročný pobyt vo väzení. Polícia vodičku rieši v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu dostala možnosť pobudnúť v policajnej cele.

Žiadame vodičov, aby si konečne vstúpili do svedomia a šoférovali len s triezvou hlavou. Alkohol za volantom môže zabíjať.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V prvom rade vidim zastavovanie vodica policajnou kliadkou ako MIMORIADNE NEBEZPECNE pre samotnych policajtov.
    Asi musi prist k tragedii, aby sa konecne policajti naucili, ze zastavovat vozidlo je potrebne vzdy ODZADU !!

    Vodicke a vlastne kazdemu arogantnemu ozranovi by pomohlo, keby OKAMZITE ISIEL PRED SUD a na druhy den rano o 6. hodine rano niekde na verejne priestranstvo v reflexnej veste s napisom napr.: „Som opilec a ozraty som ohrozoval mozno aj vas a vase deti“ by musel napr. pol roka desat hodin denne zametat ulice, v okrese, kde sa dopustil TC.

    Ziadna basa a zivot na ukor slusnych obcanov, ale zivot na vlastne naklady a praca pre ludi, ktorych svojou aroganciou mohol pozabijat !!

  2. Pokyn na zastavenie vozidla možno dávať z vozidla idúceho pred zastavovaným vozidlom, ako aj z vozidla idúceho za zastavovaným vozidlom.
    To hovorí zákon.

    Asi musi prist k tragedii, aby sa konecne policajti naucili, ze zastavovat vozidlo je potrebne vzdy ODZADU !!
    To hovorí Majko.

  3. Policajti vedia ako a kedy zastaviť vozidlo a situáciu vie vyhodnotiť kedy je lepšie zastaviť či tak alebo onak a ty zjavne tomu rozumieš…

  4. Aha takze tu už je možné superrýchle konanie áno? Zato kreten ožratý Dedeček zabil niekoľko mladých ľudí a dokonca ho pustili aj na slobodu a mal byť stíhaný nevazobne… Toto je takzvaná spravodlivosť po slovensky na grc z tohoto štátu a súdneho systému mi je

  5. Mne je tiež na grc z Dedečka, ale porovnávaš dva odlišné skutky. V prípade tejto opilej kravy už naozaj nie je čo riešiť a dokazovať.

  6. Normálny človek takéto prípady vidí jasné a sedliackym rozumom by udelil aj trest. To len právnické ošípané všetko vnímajú inak.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img