ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

Zhrnutie veteránskeho roka 2022

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bohuslav Godály  /  V roku 2022 sa po dlhom covidovom období opätovne rozbehli aj pravidelné aktivity OZ Oldtimer múzeum Sereď organizované v úzkej spolupráci s materským Veterán Car Clubom Sereď. Začiatkom jari sa nám podarilo dokončiť  stavebné práce na nových priestoroch našej motorkárne, do ktorej sme počas prvej brigády naviezli nablískané klasiky na dvoch kolesách. Na ďalšej spoločnej brigáde sme upratali a pripravili vnútorné aj vonkajšie priestory pre návštevníkoch prvej jarnej burzy. V skorých ranných hodinách sme otvorili brány a privítali prvých nedočkavých predajcov, ktorí behom hodiny zapratali svojimi predajnými stánkami dvor, parkovisko pred budovou i príjazdovú cestu. Účasť vyše 800 návštevníkov bola viac než uspokojivá.

Prvú augustovú sobotu sme v spolupráci s mestom Sereď zorganizovali tradičný Ovál 2022. Nádherné autá  a motorky zaplnili námestie a potešili oči Seredčanov, odkiaľ vyštartovali na zaujímavú okružnú 100-kilometrovú jazdu po okolitých okresoch, končiacu v našom Oldtimer múzeu Sereď. Sme veľmi hrdí, že účastníci súhlasili, aby sa časť výťažku z akcie použila na charitatívne účely.

Leto pokračovalo v znamení návštev a výjazdov okolitých klubov, ktoré na svojich potulkách zavítali aj do nášho múzea. Návštevníci našho Oldtimer cafe sa tak mohli pokochať napríklad na odstavených Alfách Romeo, Harley Davidsonoch, či na nablískaných kráľoch ciest počas celovíkendovej akcie Veterán & Truck  Sereď.

Jeseň sme zakončili ďalšou burzou, na ktorej si návštevníci mohli nakúpiť potrebné súčiastky na svoje zimné veteránske projekty.

Touto cestou by sme sa zároveň chceli poďakovať našim návštevníkom za priazeň prejavenú v tomto roku, mestu Sereď za perfektnú spoluprácu pri organizovaní akcií a podpore pri dokončení motorkárne. Pevne veríme, že aj nové vedenie mesta bude pokračovať v rozbehnutej spolupráci, aby seredské veterány aj naďalej robili radosť svojim hrdým majiteľom a zároveň na svojich výjazdoch do okolia vyčarovávali úsmev obyvateľom Serede!

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img