ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Vianočný koncert v Pate

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Včera 25. decembra sa v kostole Narodenia Panny Márie uskutočnil kultúrny program pod záštitou Obecného a Farského úradu v Pate pod názvom Vianoce v Pate. Toto, už sa dá povedať tradičné podujatie, v tomto roku navštívili stovky domácich i cezpoľných nadšencov kultúrnych podujatí. V úvode, ako každý rok ocenili prvodarcov krvi a držiteľov plakety profesora Jánskeho a zaslúžilých občanov obce. Hlavným bodom podujatia bolo kultúrne vystúpenie domácich amatérskych umelcov. Na Vianočnom koncerte sa predstavili žiaci ZŠ a ZUŠ v Pate, patanské ochotnícke divadlo Pathália, Norbert Danis, Martin Ternény, Peter Sopúch, Peter Šintal a spevácky ochotnícky zbor Glória. Každý účastník pri odchode dostal perníkové srdiečko. O občerstvenie sa postarali členovia FC Pata, ktorí účastníkom podujatia ponúkali varené víno, čaj, vianočný punč a chlieb s oškvarkovou nátierkou. .

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Starostove akcie vzdy super v pohodicke na rozdiel od futbalistov na cele Mariana Valentu trestne stihaneho za tunelovanie machinacie v uctovnictve FC Nitra
    Tato karikatura cloveka uz mala davno sediet ako jeho mentori Frantisek Dor ci Gasparek

  2. Valneta ? to je ten jebacisko , same kurvi mu trpela Alenka celi svoj doterajsi zivot , cul ked mu klobasa nestoji z toho lexaurinu ze sa chysta do base

  3. Budte rad ze mate Starostu koho mate . V pripade Palovej vyhry Pata sa premenuje na Valentovicovo toho co dal Vaska na kapacky toho co v 90 rokoch sa stal konatelom firiem vid. FC Nitra . sro IGNIS atd …

  4. Článok o vianočnom koncerte a tie vaše komentáre.
    Čo ste to za ľudí.???
    Že vás hanba nefacka.
    Čo Marošovi nesiahate ani po členky.
    Keď tu vypisujete také komentáre.
    Každý sa pozrite na svoje životy a potom sudte iných.
    Ale to je dnešná spoločnosť.
    Ak by ste mali stáť zoči voči Marošovi a povedať tieto veci do očí tak by ste sa pokakali.
    Za rúškom anonymity ste veľký hrdinovia, ale v reálnom živote nuly.

  5. Ctihodny obcan sa rovna podla IP Zuzanka z Paty ,chrani si iba svojho fotra , skrachovaneho mafiana, karikatura cloveka , teraz na lexaurine ze mu hrozi vazba na niekolko rokov, nestihne chatu postavit v Aleninom rodisku co ju celi zivot podvadzal

  6. Ak som spravne pochopila, pisete tu stale o tych panoch co v Pate si kolecka robia na tych tragacoch z vlecku . Patri do rodiny aj ten plesaty ujo , tlstoch sa rozviedol , vsetky ucty pred rozvodom vybielil co zobracku s nej urobil myslim ze zo Soporne pochadza byvala miska to bola pre Maroska iba kurva bola lebo mu nedala
    Nomaju to cela rodinka v krvi

  7. Program v kostole v Pate bol vynikajúci a kultúrny zážitok neopakovateľný. Všetci účinkujúci podali veľmi dobré výkony za čo boli odmenení dlhotrvajúcim potleskom. Je malichernosťou zaoberať sa iníma vecami čo nesúvisia s oslavami Vianoc a s vystúpeniami v kultúrnom programe!

  8. Pata je kriminálna dedina. A nielen ona, aj Šoporňa a Sereď. Nebohý učiteľ, pán Vaško hovoril, že spomínané obce tvoria kriminálny trojuholník. Pýtal som sa môjho vzdialeného príbuzného, čo si myslí o Šoporňanoch, odpovedal: „Šopornany, to je zgerba“. Toto platí aj na Patanov a Sereďanov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img