ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Vieš, že zavreli Karla Gotta ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Vieš, že zavreli Karla Gotta ?
Neblbni !
No, pretože spieval v Poľsku – „Kávu si osladím o trochu víc“…a oni tam nemajú cukor.
Touto milou spomienkou na čas minulých tupcov i kolaborantov a na čas statočných občanov, ktorí chceli dovtedy skutočne žiť až sa ideológia súdruhov scvrkla na „Kúl v plotě“ a stala sa bezmocnou.
“Adela sa necíti bizmismenkou“, hovorí v ekonomickom denníku. Áno, stačí byť kvietkom Lotosovým.
„Bol som pritom“, kniha komunistického zločinca Rudolfa Schustera o svojom bratovi Robertovi, „partizánovi“, ktorého v zozname partizánov kronika Medzeva neuvádza, ba ani jeho jediné hrdinstvo. Vykradnúť dom v dedine Mistríky, lebo v horách bol „hlad“.
„Boli sme pritom“ . Ďalšia zo série posolstiev z čias pred Kolom v plote. Moderovaná Lotosovým kvietkom, čerpajúca zo šesťdesiatich piatich rokov televízneho archívu. Bez toho ponovembrového archívu, ktorí eštebáci ale aj poniektorí z KC VPN zlikvidovali na 60 percent ako dobový archív kompromitujúci. Ich.
História, tá ponovembrová, odkazuje. Kým budúci druhý minister držal noty Spevákovi – Sľúbili sme si lásku – posledná ministerka kultúry drží noty súdruhovi riaditeľovi Rezníkovi Sputníkovi.
Každý národ má svoje vlastné pokrytectvo a nazýva ho svojimi cnosťami
Ako Dieťa čo dýcha za mrazov na sklo a zahmlieva ho, prichádza očistec. K sudcovi s rovnakým charakterom, ako Starý (ch) uj.
Bez modlitieb a obetí, s túžbou po § 363 a oslobodenia duše z očistca kriminálnikov za živa zo svojho zločineckého života, lebo po ňom sa rúti Dobytkár.
O tvoroch , o dobytku čo dnes žiada po iných, aby zabudli na čo 12 rokov „zdochýňali“ aby už im nikdy nedorazilo poznanie, akým dobytkom sú poniektorí čo okúsili moc.
„Nikdy ma nezaujímalo, čo robia“
„Nikdy ma nezaujímalo, čo vedia“
„Ale ja viem“.
Spieva nezameniteľným hlasom James Hetfield v skladbe – Nothing Else Matters.
Pozerám na ruky famózneho gitaristu Kirka Lee Hammatta. Sólo gitaristu zo skupiny Metallica.
A v hľadisku spievajúci stotisícový chorál ľudí s rukami podobnými Kirkovi.
Ruky tých, čo tiež vedia.
A tak lovím v pamäti chorál spievajúcich našu hymnu na námestiach po vražde Jána Kuciaka a Martinky Kušnírovej.
Chorál o novinárovi, ktorý tiež vedel a skôr ako my.
My, čo za krátky čas sme zabudli, že po protestoch sme mali jedinú povinnosť.
Zlikvidovať !
Zlikvidovať vlastné pokrytectvo a prestať ho nazývať národnou cnosťou.
Šťastné a veselé a Požehnané Vianoce, priatelia.
ps: komentár napísaný 23.12.2021
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img