ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Títo muži napadli v Galante staršiu ženu. Poznáte ich?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti vyšetrujú okradnutie 57 ročnej pani ako zločin lúpeže.

Dvaja neznámi muži mali v sobotu (10.12.2022) zozadu zaútočiť na chodkyňu. Tá práve prechádzala po ulici Zornička v Galante, medzi bytovkou a mestskou knižnicou. Jeden z mužov jej zapchal ústa a potom ženu spoločne strhli na zem. Pri incidente jej vytrhli z ruky kabelku s osobnými vecami. Prázdnu tašku potom pohodili na neďaleký trávnik.

Podľa našich informácií by malo ísť o cudzincov.

Ak ste podozrivých mužov spoznali, alebo o nich máte akékoľvek relevantné informácie, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Veď keď ste ich prijímali tak ste brali otlačky, fotky, občianske preukazy …načo toľká ceremónia veď ich máte v systéme či nie

  2. Chytiť,dať dobre po papuli a vyhostiť nazad do Ázie! A nie ešte aj dotovať ich! Celá únia je jedno veľké sklamanie. Stačí čo vidím v zahraničí. (NL,DE,FR,BE)No go zóny vo vlastnej krajine …kde to sme!! Chore je to cele! Hamba…

  3. Púšťame sem smradov z ukrajiny a srbska ktorý sa bud nevedeli uplatniť vo svojej krajine, alebo utekajú ako potkany pred vojnou a u nás sa hraju na silných

  4. Keď ich nájdete povedzte odkiaľ pochádzali nech môžme bit ešte viac solidárny k takýmto smradom A dúfame že zákon platí aj pre nich lebo napadli chránenú osobu

  5. Vypisal by som niekolko stoeurovu hodnotu kto mi posle fotku s ich rozkopanym xichtom alebo mi ho dovedie, ale nemozem…Zevraj je to nehumanne🤣

  6. Nejaký Gruzínci, či podobná čvarga.Tak by som im doprial Indicku palicovú masáž,ako to robia v Indi policajti.Kazdemu 30 rán palicou.

  7. To tak keď sem púšťajú parchantov tak isto Ukrajincov hlupáci vláda všetkým pomáhať len slovákov majú na háku keby aj skapali

  8. Pre všetkých čo majú plno nenávisti, a táru 2 na 3. FB a deznifo vám vymyli mozgy.
    1. Pani okradli. Toto sa deje po tisícročia!! Robia to hovadá(bez rozdielu národnosti, aj Slováci!)
    2. Národnosť – môže to byť hocikto. V SR je minimum mužov z UA, keďže majú zákaz opustiť krajinu.
    3. Do vojny tu žilo niekoľko desaťtisíc Ukrajincov a žiadna zvýšená kriminalita nebola zaznamenaná.
    4. Nech sú riadne potrestaní (prípadne vyhostení). Za vaše „riešenie“ by ste si išli odsedieť pravdepodobne na tvrdo, na rozdiel od nich (krádež).
    5. Nenechajte si svoju myseľ, zaplniť nenávisťou, čítaním hlúpostí na FB a ruskou propagandou.

  9. Co ma Rusko spolocne s napadnutim zeny dvomi cudzincami v Galante? A preco sa dehonestujuco vyjadrujes o Slovakoch? Neviem, k akemu narodu patris ty, ale oznacovat prislusnikov slovenskeho naroda za „zmagorenu Slovac“, to je sirenie nenavisti, podla mna.

  10. Áno presne tak.Chcel by som vidieť čo na to hovorí ten zľaknuty Mikulec aj Hegerom.Teraz sa budú určite dušovat, že oni nič , že vlastne už ani nemôžu lebo sú v demisii.Nech si hovorí každý čo chce ale na takých by platil komunistický režim.A ty čo tu máš názov ZMAGORENA SLOVAČ tak Teba by som Ja chcel stretnúť.A áno FB vôbec nepoužívam a ani nebudem.Ty sa hanbi.

  11. V tom clanku sa uvadza, ze ju prepadli odzadu a strhli na zem. To nie je kradez. To je lupezne prepadnutie. To ohladom toho cloveka, co tu Slovakov oznacuje za magorov. Kradez a lupezne prepadnutie starej bezbrannej zeny, to je dost velky rozdiel.

  12. No daj aky velky je ten rozdiel. Hlavne ked preklsifikuje sud lupez na kradez ,,závažnejším spôsobom konania,,
    A skus si nechat vysvetlit co pise zmagorena slovac.

  13. Rozdiel je to velmi velky. Za LP je v TZ sadzba ako za vrazdu a je na to dobry dovod. Pri kradezi dochadza k odcudzeniu veci bez vedomia poskodeneho. Pri lupeznom prepadnuti dochadza k priamej konfrontacii obete s pachatelmi, pricom obet trpi nielen majetkovou, ale aj telesnou a psychickou traumou. A pejorativne vyjadrenia na adresu nasho naroda si nechaj pre seba. Robis to iste, co druhym ludom vycitas. A bagatelizujes zavazny trestny cin spachany na nevinnej zene. Hanba ti.

  14. Tri az sedem vs tri az desat. Este raz a pomaly? Prestan sa predvadzat retorickymi cviceniami a pozri si TZ este raz a pomaly.
    A to, ze narod je zmagoreny dokazuju prieskumy. A ten nas je v nich na horsich miestach.
    Takze dotycny diskutujuci mal pravdu.

  15. Anonym 25. decembra 2022, 6:22 – v clanku je jasne napisane ze: Galantskí kriminalisti vyšetrujú okradnutie 57 ročnej pani ako zločin lúpeže.

    A ohladom toho cloveka, co tu Slovakov oznacuje za magorov chytas sa len slovicok, lebo potom podla teba ziadny Slovak nespravil LPcku ale len kradol.

    V rychlosti sa mi podarilo najst len spravu PZSR za rok 2018:

    Polícii sa taktiež podarilo úspešne riešiť aj trestnú činnosť v oblasti násilných trestných činov a lúpeží. Zaznamenaných bolo vlani 475 lúpeží, z nich sa podarilo objasniť 340. Najviac trestných činov lúpeží bolo spáchaných v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Košice. Najvyšší nárast v minulom roku zaznamenal Nitriansky kraj. „Najčastejšie nám robia neplechu tzv. pouličné lúpeže, kedy sa páchatelia pod hrozbou násilia zmocnia vecí na konkrétnej osobe,“ zdôraznila prvá viceprezidentka Jana Maškarová.

  16. Ake slovicka? Ja som sa ohradil voci tomu, ze tu niekto v diskusii tvrdil, ze to bola kradez, pricom islo o lupez a ze ten isty clovek zaroven nas Slovakov oznacuje za magorov. V com je problem? Co take neakceptovatelne som napisal? Ze som opravil jeho fakticku chybu a ze sa mi nepaci, ze uraza nas narod? Neviem, k akemu narodu patri on, ale jemu by sa tiez nepacilo, keby som jeho narod oznacil za magorov.

  17. Vidis a zase si za magora. Ved si skus nechat vysvetlit co on napisal a ked ani potom nie, tak co uz s tebou. Zostanes zmagoreny.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img