ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Prečo sú deti sopľavé a grcajú?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Podľa niektorých „pomýlených národovcov“ na sociálnych sieťach sa skrývajúcich za štátnymi symbolmi, už chorobu dieťaťa nezisťujte u detského lekára. Nielen detských lekárov v našom zdravotníctve je nedostatok a preto odpovede hľadajte u telekomunikácií.

Choré? Žiaľ, opätovne tvrdá realita verejného priestoru poskytujúceho rovnaké právo vyjadriť sa k čomukoľvek a teda aj vysoko odbornej problematike vedcovi, intelektuálovi, lekárovi, ale aj polodebilovi, ktorý dokonca skutočne nemusí byť ani svojprávny. Stačí, že má mobilný telefón, prístup na internet a je aspoň ako tak gramotný. Že má v hlave zmätok a možno si nedokáže uviazať šnúrky na topánkach? To mu nebráni slobodne svoje „alternatívne pravdy“ verejne vydávať za fakty.

Áno, je na spoločnosti, ako sa aj s takýmito indivíduami vysporiada. Zatiaľ z ohľaduplnosti voči nim, niekto dokonca začierni ich meno.

A ako je to s ich ohľaduplnosťou  voči normálnej časti užívateľov sociálnych sietí?

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A preto budeme tieto bludy, ktoré mali skončiť na smetisku sociálnej siete vyťahovať na stránky SOL. Niekedy sa mi zdá, akoby tam SOL malo nejaký vyhľadávací radar, ktorý tieto pikošky vyňucháva

  2. Karol 19. decembra 2022, 15:55 – len poukazanim na problem, jeho pomenovanim a upozornenim verejnosti na tieto individua, je mozne veci hybat k lepsiemu.

    Cusanim a tvarenim sa, ze problem nie je, ho neodstranime. Opacne, on si zije svojim zivotom, nabopnava, az sa nakoniec prevali v case, kedy je uz neriesitelny.

  3. Pre MM – problém je poukázany a pomenovaný (aj keď toto indivíduum je anonymné) ale ako sa veci hýbu k lepšiemu? Tu je to vytiahnuté na svetlo sveta ale pochybujem, že toto individuum a najmä jeho zmýšľanie nejako dokážete odstrániť?

  4. Karol 19. decembra 2022, 17:10 – v demokratickej spolocnosti odstranovat niekoho kto neporusi zakon, je tazke a aj osobne by som bol proti tomu.

    Blbost nie je trestna.

    Legislativa zaostava za vyvojom spolocnosti rovnako, ako u nas spravidla vsetko.

    Tu nepozname „stastneho“ autora tejto perly, no v drvivej vacsine s autormi – a je to sice divne, no vycsinou su to mlade zeny na materskej a pod., ich kontaktujeme a komunikujeme s nimi. Niekedy naozaj cistime, ze ich jednoduchost prameni vyslovene z bubliny, do ktorej ju cielene uzatvoril FB a teda nedostatku informacii z okoliteho normalneho sveta a ona nakoniec je viac menej „opravnene“ v tom, ze ona je ta OK a vlastne ostatni su blbci.

    Aj v tomto nam zial vyvoj dava za pravdu a uz dnes si dovolim povedat, te prave algoritmy socialnych sieti sposobuju vyraznu degeneraciu velkeho mnozstva ich intenzivnych uzivatelov. Jasne ze tych, ktori si nechcu uvedomit fakt, ze su cielene vmanipulovavani do bubliny, z ktorej je unik narocny snad na urovni odnaucenia sa fajcit, alebo denne do nemoty chlastat.

    Pre drvivu vacsinu tychto uz postihnutych ludi je riesenim uz asi len psychiatria, no inych prave poukazovanie na toto mentalne dno snad este moze odradit, pripadne ich pred takymto vysledkom vystrihat.

  5. M.M.sam ste teraz,tisícmi slov napísal,kam taký človek patrí.Vzdelany a múdry človek takéto vyjadrenia ignoruje.Polovzdelani ľudia sa nad tým rozčuľujú,a chcú nasilu ostatných ochrániť.Ake šľachetné.😅Uz ani nemám slov,s akou dôležitosťou sa niekto venuje takýmto trubam,čo asi ani nevedia čo píšu.TRAPNE!!!!

  6. Anonym 19. decembra 2022, 19:54 – mylite sa, to nie je o ochrane tych ludi, ale cez ich zorientovanie, je to v konencom dosledku o ochrane ostatnej spolocosti.

    Je to presne ako s fetakom. Najskor treba vysvetlit, ked nepochopi, treba ponuknut liecenie, ked odmietne, treba sa odizolovat. Ked ukradne alebo olupi, treba potrestat. Ale vzdy musia byt dvere otvorene s ocakavanim (aj ked malo pravdepodobneho) momentu, ze fetak bude mat svetlu chvilku, pevnu volu a odhodlanie na dvere zaklopat…

  7. Anonym 19. decembra 2022, 20:46 – evidentne nepisem dostatocne jednoducho. Preto skusim este jednoduchsie a pomalsie:

    – ked ja Vam umoznujem slobodne diskutovat, umoznite to aj Vy mne?
    Alebo sa v ramci demokracie zo SOL posnazite ukrojit dalsi kusok len pre seba?

  8. Mňa by zaujímalo, z čoho sme my ako malé deti soplili a grcali v škôlkach, keď vtedy ešte žiadne 5G wifi routre neboli…???

  9. 5g wifi routre už máme niekoľko rokov a je to úplne niečo iné ako 5g mobilná sieť ktorá údajne tak vplýva na naše zdravie 🤣🤣🤣

  10. Áno áno napíšete si komentár plný chujovín zahráte sa na to, že je to nejaké popletené individuum a potom sa akože bojovníkov, utiahnete slučku slobode o niečo viac a budete sa hrať na hluchých a slepých. Klasika.

  11. Áno áno napíšete si komentár plný chujovín zahráte sa na to, že je to nejaké popletené individuum a potom sa na akože bojovníkov za pravdu a naozaj nenápadne utiahnete slučku slobode o niečo viac a budete sa hrať na hluchých a slepých. Klasika 😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img