ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Odpad pred Milexom pochádzal od vodiča kamióna. Prezradili ho firemné prepravné doklady – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / V minulosti sa zvykol hovoriť príbeh, kedy sa zlodejovi pri vykrádaní potravín chcelo vykonať veľkú potrebu a  nenapadlo ho nič rozumnejšie, ako urobiť to priamo v potravinách, ktoré v danom momente vykráda. Keďže za pultom nenašiel žiaden papier, tak si zadok vytrel s vytrhnutým listom z vlastného občianskeho preukazu. No a následne sa čudoval akí múdri sú policajti keď ho hneď ráno po odhalení krádeže prišli domov zobrať.

Obdobne sa zachoval, dnes už vieme že vodič kamióna v jednej z firiem sídliacich vo vedľajšej obci. Odpadky z jeho kamióna neskončili v kontajneri na to určenom, na skládke, alebo na zbernom dvore, ale pred vchodom do objektu bývalého Milexu na zemi. A to spolu s dokumentami na prepravy, ktoré kamiónom boli vykonávané za obdobie snáď dvoch rokov.

Predmetný intelektuál riadiaci kamión teda nepotreboval ani ten povestný list vlastného občianskeho preukazu – koniec koncov dnes už občianske preukazy nie sú v papierovej podobe a neznačí sa do nich kde je človek zamestnaný a ďalšie veci, ktoré sa o každom z nás spravidla nájdu na internete.

Pri nedávnej „návšteve“ objektu vykonanej za účelom opätovného zdokumentovania stavu odpadkov vyvážaných do tohto objektu sme kopu odpadkov spolu s dokladmi rozfúkanými po značnej časti areálu nemohli prehliadnuť. Hliadka Mestskej polície časť dokladov zadržala a následná identifikácia páchateľa založenia ďalšej ilegálnej skládky na verejnom prístupnom priestranstve, tak bola mimoriadne jednoduchá.

K prípadu nám Mestská polícia poskytla písomné stanovisko:

„Na základe Vášho oznámenia ohľadne čiernej skládky na Bratislavskej ul. Vám uvádzam, že hliadka MsP vec zadokumentovala a počas objasňovania zistila aj pôvodcu odpadu. 68-ročnému občanovi z N. Zámkov bola hliadkou uložená bloková pokuta a povinnosť odpad odstrániť“.

Pre úplnosť prinesenej informácie dopĺňame že sme telefonovali aj so zamestnávateľom vodiča, ktorého odpad neskončil vo firme kde pracuje, ani na jeho dvore, prípadne pred jeho dverami, ale na verejnom priestranstve v Seredi a so samotným nezodpovedným vodičom, ktorý namiesto ospravedlnenia sa občanom povedal, že si zaplatil pokutu a máme sa venovať „cigáňom na Cukrovarskej“ alebo ostatnému bordelu priamo v Milexe, kam často chodí. Pán pravdepodobne trpí deficitom prehľadu čomu sa noviny venujú a nie je chybou média, ale jeho samotného, že odpad skončil rozfúkaný tam, kde vyhodený vôbec byť nemal.

Na druhý deň po odhalení nelegálne vyvezeného odpadu vodič sa na miesto vrátil a odpad vyzbieral a odstránil. Treba už len veriť, že aspoň do odpadkového kontajnera, alebo na legálnu skládku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. kurva to je teda smiesny trest,len by to ten vyjebanec spravil v rakusku,by bol bordovy z tej pokuty,uz by mohli stanvit pokutu za vyhodenie smeti min 20tis.eur,do tyzdne zaplatit ,inak exekutor,potom by sme videli ci by bol taky macher.

  2. Dnes okolo 14:00 sa za plnej premávky točil na svetelnej križovatke kamión smerom na most odkial aj došiel ku križovatke… kurňa fízli kde ste ked treba tolko kamier a stále je tu bordel

  3. My Slováci sme takí dobrosrdeční, že nedokážeme ani dať pokutu takýmto znečisťovateľom. Tak prečo by nemali sem voziť odpad a to nie len od nás, ale aj zo zahraničia. Tak musia byť dobre informovaní, že u nás sa to dá. Prečo to ten dôchodca z NZ nevysypal na ich pozemok? Asi by mu aj krk vykrútili.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img