ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Starší a mladší žiaci z BK Lokomotíva Sereď odohrali zápasy na domácej palubovke

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

1.liga Starší žiaci U15 – skupina SILVER ZÁPAD 

Basketbalový maratón v ŠH Sokolovňa odštartovali už v piatok 2.12.2022 naši starší žiaci. Na domácej palubovke privítali súpera zo Stupavy.

Prvá štvrtina skončila v náš prospech, pretože chalani robili čo mali a hrali s nasadením. Počas polčasovej prestávky akoby naši hráči zabudli, že zápas ešte neskončil a súper sa veľmi rýchlo dotiahol na rozdiel pár bodov. Našťastie sa chlapci po timeoute zobudili a začali opäť na ihrisku predvádzať hru, ktorou sa chceme prezentovať. Svoj náskok navýšili a vedenie si postrážili až do konca zápasu. Na ihrisko sa dostali všetci hráči a tak mal každý možnosť ukázať čo v ňom je. Ďakujeme aj všetkým fanúšikom, ktorí vytvárali počas celého zápasu veľmi dobrú atmosféru. Za povšimnutie stojí záver zápasu, kde Adrián Écsi „zdvihol všetkých prítomných zo stoličiek“ svojou ďalekonosnou úspešnou strelou za 3 body.

Adrián Écsi: „Zápas hodnotím pozitívne. V prvej štvrtine sme si mysleli, že už je rozhodnuté a v druhej štvrtine sme poľavili v obrane a prestali sme doskakovať. Cez polčas nám tréner povedal, aby sme sa prebrali. V druhom polčase sme začali brániť, doskakovať a dávať koše. Nakoniec sme zápas dotiahli do víťazného konca, kde som strelil buzzer beater. Ďakujem súperovi za kvalitný zápas a divákom za super atmosféru.“

Tréner Matej Grill

Asistentka trénera Lilly Vanovčeková

1.liga Mladší žiaci U13 – skupina ZÁPAD

V sobotu 3.12.2022 sme na domácej palubovke, v ŠH Sokolovňa, organizovali ďalší turnaj Mladších žiakov U13. Okrem nášho družstva sa na turnaji predstavili aj chlapci zo Stupavy a Karlovky. Úvodný zápas sme odohrali proti družstvu z Bratislavy. Naši chlapci na súpera síce nestačili, ale musíme pochváliť všetkých chalanov za snahu a bojovnosť, ktorú dali do zápasu. Robili všetko čo mali ale súper bol lepší. Druhý zápas bol o niečo lepší a naši chlapci nastúpili do zápasu s plným nasadením. Hneď od prvej až do poslednej štvrtiny bojovali a to sa aj ukázalo na výsledku. Nakoľko aj v našom družstve zaúradovala choroba, na turnaj nás nastúpilo iba 9. Chlapci sú veľmi silní a statoční, že napriek zúženej rotácií dokázali odohrať 2 veľmi ťažké zápasy a dokonca jeden z toho vyhrať. Pripisujeme si po dlhšom období prehier jednu peknú a zaslúženú výhru a veľa veľa skúseností do ďalších zápasov. Opäť by sme chceli poďakovať fanúšikom, ktorí prišli do športovej haly a vytvorili na zápasoch úžasnú atmosféru.

Nenad Zseby: „Myslím si, že náš team hral veľmi kolektívne, bojovali sme o každú jednu loptu. Som veľmi rád, že každý jeden z nás si dal aspoň jeden kôš. Atmosféra z lavičky bola úplne super, všetci sme sa podporovali a aj rodičia sa k nám pridali a oveľa lepšie sa nám hralo.“

Tréner Matej Grill

Asistentka trénera Lilly Vanovčeková

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img