ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Počet osôb v stanovom tábore v Kútoch klesá, ministerstvo vnútra pristupuje k znižovaniu počtu stanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM| Ministerstvo vnútra po rokovaní krízového štábu ministerstva a po konzultáciách s  prítomnými mimovládnymi organizáciami pristupuje vzhľadom na znižujúce sa počty ubytovaných osôb s neoprávneným pobytom na území Slovenskej republiky k znižovaniu počtu stanov v tábore v Kútoch. Priemerný počet núdzovo ubytovaných osôb za 7 dní bol 59, z pôvodne 16 stanov je naplánované stiahnutie polovice z nich. V súčasnosti prebiehajú prípravné práce, teda vnútorná dezinfekcia a následne odsun vnútorného vybavenia.

Ministerstvo vnútra v súčasnosti neplánuje zriaďovanie žiadnych ďalších stanových táborov. Je predpoklad, že v dohľadnej dobe budú čísla nelegálnej migrácie klesať aj naďalej a stanový tábor v Kútoch bude môcť taktiež ukončiť svoju činnosť.

V prípade potreby je k dispozícii ubytovanie v kamenných budovách v Rohovciach a Opatovskej Novej Vsi.

Autor foto: Vladimír Benko, fotograf Tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra MV SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. kam ti smradi zmizli?do ciech sa nedostanu,z madarska prisli,do polska nepojdu,v rakusku ich nechcu tak kde su? vyjebana spinava vlada.

  2. Klesáá? Piči takto zavádzať verejnosť a upokojovať…včera som tadial isiel rano na dodávke..tak ked hento je pokles..samí zmrd sa tam pohybuje..no zbohom..takto pomasirovat obcanom rozum s nadpisom…ziadny pokles nekoná..

  3. Se klesa??!!1!!

    Neklamte nas liberaly !
    Ich tam drzyte nash.val abi nemohly ist za dobrim zivotom do Ruska !!!1!!

    To ty hnoj.ka any narkoza nepovje spravach .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img