ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Nájdená mŕtva žena v Leopoldove. Nikto ženu nepozná a nikomu nechýba

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti pátrajú po totožnosti staršej ženy, ktorá bola nájdená v pondelok 5. 12. ráno bez známok života.

Nález tela ženy oznámil polícii 64 ročný muž.
Ten ju našiel v areáli bývalých uhoľných skladov na Ulici Nádražnej v meste Leopoldov. Policajtom na mieste povedal, že ešte deň pred tým ju videl o 19.00 h živú a zdravú. Privolaní záchranári už nedokázali žene bez domova pomôcť.
Vzhľadom na úmrtie bez svedkov, a nariadenej pitve, preveruje poverený policajt úmrtie ženy ako prečin usmrtenia.

Popis osoby: štíhla postava, výška do 165 cm, prešedivelé hnedé kučeravé vlasy, predpokladaný vek 60-65 rokov
Popis oblečenia : tenisky čierno-bielo-červenej farby, čierne ponožky, červené rifle, olivový sveter, zelené tričko, čierna zimná bunda s kapucňou, oblečenie je značne obnosené.

Ak ste ženu poznali, príp. poznáte osoby, s ktorými sa pravidelne kontaktovala a ktoré by nám vedeli pomôcť pri jej stotožnení, každá informácia nám pomôže k rýchlejšej identifikácii.

Akékoľvek informácie k totožnosti doposiaľ neznámej ženy, nezistenej totožnosti môžete poslať priamo pátračom na e-mail: patrostt@minv.sk alebo nás kontaktovať na bezplatné číslo 158 alebo nám napísať do messengeru fb sr – trnavský kraj.
Ďakujeme za pomoc.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako dosť hlúpy názov má tento článok. Ešte nikto ju nepozná ok. Ale nikomu nechýba je dosť drsné. Boh vie koľko mala priateľov v živote a koľko priateľov, respektíve koľko si toho vytrpela. A napísať nadpis nikomu nechýba mi nepríde vôbec fér. Uctiť si treba každého človeka. Samozrejme okrem vrahov pedofilov a podobne

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img