ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Vodiči pozor! Zmena režimu dopravy a dopravného značenia na Mlynárskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Informácia pre vodičov!

Na Mlynárskej ulici sa pri rekonštrukcii ulice zmenilo dopravné značenie a režim dopravy. Jednosmerky okolo tržnice zostali zachované. Cesta vedľa kultúrneho domu popri rodinných domoch sa zmenila na jednosmerku!

Na ceste dávať pozor na cyklistov, nakoľko majú povolenú jazdu v oboch smeroch.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja som sa tesila,ze konecne mesto mysli aj na mamičky s kočíkom alebo ludi na voziku a ze na Mlynárskej vydláždili vedla schodov “rampu”,aby sme hned prešli na prechod pre chodcov a nemusime to obchadzat ,ale oni nie.Dali tam pekne zabradlie aby sme to obchadzali alebo trepali kocik po schodoch. Vyborne riesenie .

  2. a takto isto by mali zjednosmerniť aj cestu pri starej lekárni, lebo tam chodia v jednosmernej ceste autá, čiže od Jednoty smer k domovu a od Domova smer Jednota…

  3. Vysvetli mi niekto význam toho zábradlia ?? 😳🤦
    Pravidelne tadiaľ chodím s kočíkom, vždy som si to musela obchádzať, po rekonštrukcii som sa potešila a zrazu sa tam objaví zábradlie ??? 🤦😠

  4. No presne,teraz to obchadzat cez prijazd pri prvom dome a ist po ceste k prechodu alebo terigat kocik po schodoch. Neviem co je lepsie.ci jedna strana alebo druha strana,ale to je tak ked rozhoduju chlapi alebo bezdetni 🤷🏻‍♀️

  5. Pre nechápavého z 5. decembra 2022, 17.30!
    Zábradlie je pre starších ľudí, ktorí popri ňom schádzajú. Čo sa na tom nedá pochopiť?

  6. Pre komentár z 5. decembra 2022, 20:47
    Pozor! On za túto vec zodpovedá, lebo podpisoval dohodu s dodávateľom prác na Mlynárskej ulici.

  7. No super, a keď pôjdem tadiaľ s kočíkom , budem siusowt to zábradlie obísť či už zľava alebo zprava- ale vždy budem musieť ísť po ceste !!! A večer po tme.. Na toto niekto myslel ? 🤦 Potom môžu po mne vytrubovat auta či neviem ísť po chodníku…aj také sa mi už stalo..no m na výber ?! 🤦

  8. pre Anonym 5. decembra 2022, 20:57

    Karolko, to zábradlie stačilo dať len vedľa schodov, aby sa ľudia v prípade potreby mali o čo chytiť. Ale vysvetli mi, keď už ty si teda chápavý, načo sú tie zábradlia popri schodoch spojené zábradlím v strede.

  9. Pridam sa, to skvele zabradlie na druhej strane prechodu navrhol do toho konceptu strasny primitiv. Dufam, ze sa tu najde.
    Ak chodnik pokracuje dalej, len je tam iste prevysenie, je potrebne prisposobit vychadzanie. Primitiv.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img