ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Vodič BMW narazil v Seredi do stĺpu pouličnej lampy. Polícia mu zadržala vodičák.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Galantskí dopravní policajti boli v noci, z piatka na sobotu, privolaní k dopravnej nehode v meste Sereď.

Vodič auta BMW pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky a svojim schopnostiam a zišiel vpravo mimo cestu. Prednou časťou auta narazil do stĺpu pouličnej lampy. Pri nehode zasiahli úlomky z auta a stĺpu aj okoloidúceho chodca. Policajti mladého vodiča podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. Pri nehode našťastie nedošlo k zraneniu žiadnej osoby.

Policajná hliadka mladíkovi zadržala vodičský preukaz. Presné príčiny a okolnosti nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania.

– – –

Tlačová správa KR HaZZ Trnava:

Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode 1 osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do verejného osvetlenia na Školskej ulici v Seredi. Následkom nárazu prišlo k úniku prevádzkovej kvapaliny. Vodič osobného automobilu neutrpel zranenia. Na havarovanom vozidle boli vykonané protipožiarne opatrenia.

foto: KR PZ Trnava

 

O nočnej nehode sme vás informovali v našom médiu tu:

Nočná nehoda pri kultúrnom dome

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako nič v zlom ale stači cesta s poobednej cez tyžden a preteky v Seredi..aby som na hlavnej hádal kto sa preteka a kto do mna najebe.. absolutne ani jednu policajnú kontrolu som nevidel po 23h už nejaky ten mesiac…

  2. Píšete sem a tešíte sa z druhého nešťastia. Vypisujete sem neviem čo a chlapec by dal aj posledné stať sa to môže každému aj vám…
    Pozrite sa prosím vás každý do svojho hrnca, A neriešte druhých a nie ešte sa tešiť z druhého nešťastia.. Chlapec robí aby neake auto mal a keď ho ma a nešťastím sa nieco stane sa tešíte a odsudzujete pekna závisť.. A že na story bolo biturbo splnený sen .. ešte len bude story 😅

  3. Keby si aspoň nekecal. Toto sa môže stať podľa teba každému? Veľmi sa mýliš. A že sa to stalo akýmsi nešťastím? Skús rozlišovať medzi nešťastím a tuposťou, potom pochopíš rozdiel.

  4. Ešteže nikto neprišiel o život. Pamätáme z minulosti, koľko takýchto mladíckých nerozvážností a frajerín stálo mladých ľudí život. Títo mladí si nič nevážia. Autiak mal už síce staručký, podľa foto nebol ešte prehrdzavený, ešte by ho do roboty rok dva povozil. A keby mu dali úver a mal by na opravy aj dlhšie.

  5. Dobre vám tu jebe no šmyklo ho na prechode to je toho hneď tu spraviť z toho kriminálku treba vy degenerovane v Seredi zaseknute svine čo slintate nad Sereď online keď sa niečo stane tak isto jak ten ohizd čo to prevádzkuje

  6. Ako to ze chlapec sa snaží pracuje a…. véd výživové nepracoval nezamestnaný dlžoby všade Lukasko už asi tak skoro sa nebudeš vyvážať vodiča spravený na 8x 🤣

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img