ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Stabilizačný príspevok 5000 Eur pre zdravotníckych pracovníkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM| Všetci zdravotnícki pracovníci v ústavných zdravotníckych zariadeniach a v ambulanciách záchrannej zdravotnej služby budú môcť získať stabilizačný príspevok vo výške 5.000 €.

Podmienkou vyplatenia stabilizačného príspevku je uzatvorenie dohody so zamestnávateľom, a to najneskôr do 19. decembra 2022 (vrátane), v ktorej sa zamestnanci zaviažu, že zotrvajú v pracovnom pomere u toho istého zamestnávateľa najmenej 3 roky. Stabilizačný príspevok bude následne vyplatený do 31. decembra 2022.

Zdravotníci, ktorým môže byť vyplatený stabilizačný príspevok:
✅ farmaceut
✅ sestra
✅ pôrodná asistentka
✅ fyzioterapeut
✅ verejný zdravotník
✅ zdravotnícky laborant
✅ nutričný terapeut
✅ dentálna hygienička
✅ rádiologický technik
✅ zdravotnícky záchranár
✅ zubný technik
✅ technik pre zdravotnícke pomôcky
✅ optometrista
✅ farmaceutický laborant
✅ masér
✅ očný optik
✅ ortopedický technik
✅ praktická sestra – asistent
✅ zubný asistent
✅ sanitár
✅ logopéd
✅ psychológ
✅ liečebný pedagóg
✅ fyzik
✅ laboratórny diagnostik

Stabilizačný príspevok vo výške 5.000 € bude môcť byť vyplatený len zdravotníckym pracovníkom, ktorí sú zamestnaní v:
🟢 nemocnici (všeobecnej, špecializovanej)
🟢 liečebni
🟢 hospici
🟢 dome ošetrovateľskej starostlivosti
🟢 prírodných liečebných kúpeľoch
🟢 kúpeľnej liečebni
🟢 zariadení biomedicínskeho výskumu
🟢 ambulancii záchrannej zdravotnej služby

Celý materiál je zverejnený na stránke: https://rokovania.gov.sk/RVL/Material/27891/1

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pomocný pracovník v zdravotníctve co maká jak srob a vie všetko čo a jak na oddelení a ma tu najhoršiu prácu z ľuďmi co sa týka stolice a podobne ako minuli rok ste sa na takých vykašľať tak aj terás zas hanba vám……

  2. Som zdravotný asistent v reedukačnom centre , pracujem s chorými deťmi . Počas Covidu priamo s nimi či testovať ,alebo lieky dávať a na nás sa tiež každý vykašle , nemajú ani poňatia čo tam robíme.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img