ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Najkrajšie vysvietený dom v Seredi opäť prináša potešenie okoloidúcim

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Keď sa povie „ Najkrajšie vysvietený dom v Seredi „ mnohí už presne vedia o ktorý dom sa jedná. Táto najnavštevovanejšia atrakcia v meste počas vianočného obdobia sa nachádza na križovatke ulíc Dolnočepenská a Lúčna.

O sereďskom zimnom unikáte sme písali presne pred rokom. Prezradili sme Vám, že tisíce svetielok, ktorými je dom ozdobený nesú v sebe silný odkaz. Majitelia každoročne robia celú svetelnú výzdobu na pamiatku ich dcérky, ktorá milovala Vianoce. Zomrela pred troma rokmi a práve svetielka sú pre ňu odkaz do neba. Pani Simona sa nám vlani zdôverila so svojim snom a to mať veľkého vysvieteného anjela, ktorý by bol doslova šperkom celej výzdoby. Tento rok sa rodine sen podarilo splniť.

Na dome je tento rok nainštalovaných už cez 50 000 svetielok. Atmosféru dotvára aj ďalšia výzdoba, ako betlehem, Mikuláš, sob, hviezdy či brána. A ako sme v úvode spomínali, tento rok pribudol aj vysnívaný takmer dvojmetrový anjel.

Svetelnú výzdobu  na dome tento rok oficiálne rozsvietili v prvú decembrovú sobotu. Srdeční majitelia Simona a Ján pri tejto príležitosti usporiadali aj stretnutie rodiny, priateľov, susedov a pozvaní na pohostenie boli aj okoloidúci. Nechýbala hudba a hneď dvaja živí Mikuláši. Týmto gestom navodili krásnu atmosféru blížiacich sa sviatkov, kedy si ľudia majú byť k sebe milší, dobrosrdečnejší a prajnejší.

Vlani a predvlani sa mnoho ľudí pri vyzdobenom dome zastavalo a obdivovali výzdobu. Majitelia mali z toho obrovskú radosť, veď celé to robia práve pre potešenie iných. Predpokladajú, že tento rok to bude opäť podobne.

Na záver by sme radi dodali, že vlani sa článok stretol s veľkým ohlasom a z množstva pozitívnych reakcií boli majitelia skutočne dojatí. Dnes by sa touto cestou radi poďakovali za všetky povzbudivé slová a ponúkanú pomoc.

Prikladáme článok z minulého roka:

„Mojím snom je mať veľkého vysvieteného anjela.“ Prečítajte si silný príbeh najkrajšie vysvieteného domu v Seredi.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img