ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Možno postreh pani Márie nič neznamená…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj vy sa denne stretávate so statusmi ľudí, z ktorých máte pocit že ide o jedincov mimo realitu?

Dnes prinášame ďalšiu „perlu“ uvažovania osôbky, ktorej by zamedzenie prístupu na sociálne siete evidentne prospelo…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ani nie, lebo nepouzivam fb, kde by som mohol podobne defekty vidiet… cize len tu na sered online to vidim… chapem, ze to je dobre na kliky, ale je toto cesta k novinarskemu kreditu? zviditelnovat podobne prispevky, ktore bezny clovek prejde, alebo si ich inak ani nevsimne….

  2. Hmm,keby tomu bolo,ako píšete,“čert to vem“,ako hovoria Ceši,nech si tie kliky má.Ale tu ide o niečo úplne iného.Preto samé reči o hoaxoch a dezinformáciami atď a to nielen tu.Dalej ani nebudem písať.

  3. Informacna hodnota clanku miziva, ale je akceptovatelny fakt, ze cim viac clankov, tym viac zobrazeni reklam, co je v poriadku lebo prevadzka webu nieco stoji.
    A teraz k podstate veci. Niekedy asi pred 20 rokmi s masovejsim prichodom tzv. dynamickeho HTML, dostali navstevnici webovych stranok moznost spolupodielat sa na tvorbe obsahu. S tym prirodzene zacala kvalita obsahu klesat a pokles bol nadalej este viac umocneny masovym rozsirenim internetu medzi beznu polulaciu. Tento trend bol neskor korunovany nastupom socialnych sieti. Internet bola siet povodne vyvinuta na vojenske ucely, neskor vyuzivana akademickym sektorom a postupne pretransformovana na masovu civilnu KOMERCNU platformu. A kde je masovost, tam je aj masovo blbosti.
    Anonym 4. decembra 2022, 21:52 – zrejme naraza na snahu zavedenia cenzury a akejsi tej spravnej a schvalenej pravdy. Co je samozrejme od vladnucich vrstiev prirodzene, ale v sucasnom internete zial nerealizovatelne. To by ho museli vypnut kompletne:) A to je na tom to krasne, ze priroda si sama udrziava rovnovahu a clovek sa moze aj na hlavu postavit:)

  4. Ved to to to. Socialne siete produkuju a prezentuju viac a viac dementov ale aj curakov co takuto demenciu cielene vyhladavaju a dalej cielene siria na svojich weboch. Je to neskutočne prinosny obsah pre tento web.

  5. Cielom uverejnovania tychto nezmyslov je poukazanie na fakt, co su schopni prezentovat ludia pod svojim menom.

    Aby sa nasledne citatel zamyslel nad tym, co nasledne niektori ludia su ochotni napisat anonymne.

    Nie zo srandy roky vyzyvame diskutujucich, aby diskutovali pod svojim menom a priezviskom, vracali diskusiam uroven a zmysel.
    A aby svojim konanim v maximalnej moznej miere eliminovali individua mentalne na urovni, pri ktorej by za normalneho stavu nemali sancu uspesne ukoncit ZS.

    Prave posledne snad tri roky vytiahli z mnohych ludi to uplne najhorsie, co sa v nich nachadza. A niektori to davaju patricne aj najavo – samozrejme tak, aby sa mohli este ukazat na verejnosti, teda anonymne.

    Je naozaj len a len na slusnych a rozumnych ludoch, ci prevladne hlas sice ukricanych, no stale „len“ hlupakov…

  6. Majkovi. Toto nie sú nezmysly. Anonym písal, že svietilo slnko. Ale teraz je tma. To je pravda. V Seredi sa dejú čudné veci. Ja sa podpisovať nebudem, lebo sa bojím.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img