ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Nočná nehoda pri kultúrnom dome

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / V nočných hodinách sa pri kultúrnom dome v Seredi stala dopravná nehoda. Na mieste zasahovala aj jednotka HaZZ zo Serede.

Viac informácií na teraz nemáme, po ich zistení budeme správu aktualizovať.

 

Za zaslanie fotografií ďakujeme ich autorovi Tomášovi Bašovi.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Chlapec to vytúroval a chcel si zadriftovať. Ale zjavne v autoškole (a aj v škole) nedával pozor, lebo určite ich tam učili ako sa má jazdiť v meste a najmä, že treba prispôsobiť jazdu poveternostným podmienkam.

  2. Každý z vás by sa mal starať o seba . Môže sa to stať hocikomu a aj horšie sa môže stať. Všetci viete súdiť druhých ale na seba sa nikto nepozrie .

  3. Debil môže byť rád, že nezranil niekoho iného, bolo to pred koncertom Separa, veľa ľudí pred kulturákom. Robil machra a takto dopadol. Dcéra to mala v priamom prenose.

  4. Anonym..nemôže sa to stať hoci komu lebo nie hoc kto si musí dokazovať svoje hodnoty predvádzaním sa v/na aute ktoré sa dá považovať ako zbraň. pekný deň

  5. Ďalší nesmrteľný chvála Bohu že nikomu neublížili Treba im postaviť za hrádzou 2 metrový betónový stĺp či ho prerazia

  6. Tak čo ste zakomplexovaní že mi je na grc. Starajte sa každý o seba a bude všetko v poriadku každý sa tu zgrupuje keď sa niečo deje aby ste si tu mohli omočiť papule a potom tu písať kokotiny..

  7. Lukasko 🤣🤣🤣🤣nezvladol radeni 535d BMW to asi bol napiti alebo nafetovani ale to je nic ket sa kamaradi z policajtmi a davaju mu echo co skoro bude zas behat na BMW po meste jak blazon to je nic ket je zamestnani to je problem ale ket sa diluje aj stu bandu ciganov okolo neho a kamaradi co si diluju spolu tak co je prenho taketo BMW 535d a kamaratko zlodejicek mu vibavi richlo dely na BMW a lacno ot fetakov seci okolo ludi si diluju vo velkom a policajti echo davaju lukaskovi

  8. Toto čo tu vie vzniknúť je na poľutovanie vašich jeblych hláv , z nehody hneď predaj drog pritom poznám chlapca veľmi dobre dlhé roky nič také sa nikdy nekonalo . Sereď online čisté zrkadlo Serede čo za zgerbu a zakomplexovaných idiotov sa nájde v tomto meste.

  9. Je to krivé obvinenie a veľmi vážne určite zistíme kto také informácie dáva a on bude prosiť o odpustenie to není sranda tak krivo človeka obviniť a šíriť také informácie je trestne nenecháme to tak určite pôjde to na patrične miesta

  10. Anonym ty si schyzofrenik?alebo policajný agent provokatér?podľa mňa jedno aj druhé v jednej havárie vidíš všetko len nie ľudské nešťastie aj ten vodič je človek

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img