ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vianoční škriatkovia určite zaujmú nejedného návštevníka vianočných trhov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Kde sa vzali, tu sa vzali
vo fontáne zrazu stáli…“

„Seredské Vianoce budú strážiť dvaja milí vianoční škriatkovia. Budú vítať detičky ktoré prídu na vianočné trhy už teraz sa na všetky deti veľmi tešia, veď posúďte sami“ napísala Stanislava Štefaneková, ktorá sa spolu s ďalšími 3 pomocníčkami podieľala na výrobe týchto krásnych škriatkov, ktorí určite zaujmú nejedného návštevníka trhov.

zdroj: Stanislava Štefanekova, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aspoň nejaká výzdoba v Seredi. Ak mesto nič nespraví, tak musia občania. Poďme si vyzdobiť balkóny, domy a Sereď bude krajšia. Ten čo má výzdobu na starosti, tak by mal dostať vyznamenanie “zbytočnosť roka”. Však to je na smiech. Krajšie sú vyzdobené okolité dediny a nie naše mesto. Korona skončila, tak by mohlo niečo byť.

  2. Ten “zamestnanec” / “zamestnanci” úradu by sa mal ísť pozrieť na čepenskú. Tak má vyzerať vianočná výzdoba. Majú to krásne.

  3. Aký chliev zanechal predchodca primátora? Ja by som to netvrdil. Ódam na nového je ešte priskoro A tiež aj čerpanie fin. prostriedkov má byť účelné a hospodárne. Neviem načo v čase krízy by nám boli nejaké výtrty a zbytočné míňanie penazí. Možno mladí nebudú so mňou súhlasiť, ale ja ako dôchodca to vidím inak.

  4. Nové vedenie sa teraz bude oháňať krízou a drahou elektrinou. Potom nebude ohňostroj, lebo nechcú plašo zvieratá. Pravda ale bude, že sú neschopní. Výzdoba nie je, lebo nevedia ju asi nájsť. A ohňostroj nebude, lebo ho nebude ma kto zaplatiť. Ale hlavne, že kamión bude. Najväčšia zbytočnosť.

  5. Nove vedenie nastúpilo 24.Novembra. Vieš od kedy iné mestá chystajú vianočné trhy či výzdobu? V takej TT na tom makajú od jari. To, že tvoj úžašný Brucho sa na celé trhy a vianočnú výzdobu vybodol a alibisticky povedal, nech si to zorganizuje nové vedenie je zas len ukážkou jeho charakteru. Hlavne, že si stihol ešte objednať tlač Seredských noviniek aj so svojím ksichtom na titulke.
    A čo sa týka ohňostroju, tak to je na dlhú debatu o tom, ako sa naň „skladajú“ podnikatelia, ktorí mesto podoja najprv rádovo s desať tisícoch aby potom veľkodušne vrátili pár stovák eur.
    Na to, že nové vedenie mesta v tomto hektickom období preberania úradu ešte aj organizuje trhy, sa podarilo zadovážiť slušný program, napr. konečne budú na trhoch vystúpenia pre deti. Na tie Brucho a jeho družina permanentne zabúdajú. Veď im stačí stále tých istých 5 ihrísk po celom meste a kino s Mimonmi všade…

  6. Kamoško ty si dobre mimo s ihriskami. Keby bolo 5, tak sa tešíme. Všade v každej riti sú strčené nejaké ihriská pre detičky. A teenageri nemajú čo robiť. Pozri si ako vyzerá detské ihrisko po nájazde “mamičiek”.

    A keď sa dajú zorganizovať trhy a aj program, tak zavesiť pár svetielok sa dá tiež. Keď to vedia dediny, tak sa to v Seredi dá tiež. Len to niekto musí chcieť. A hlavne vedieť. A nemyslím si, že výzdobu robil primátor?

  7. Anonymovi z 5. 12. 2022, 8.57
    Citujem: „Hlavne, že si stihol ešte objednať tlač Seredských noviniek aj so svojím ksichtom na titulke.“
    Posledné tohtoročné SN december 2022 boli pripravované podľa plánu, príprave a tlače SN mnou ako tajomníkom redakčnej rady. Rada zasadala 21. 11. 2022 a pozíciu tajomníka redakčnej rady som strácal dňom zloženia sľubu nových poslancov a primátora 23.11. 2022.
    O harmonograme prípravy a tlače SN anonym nevie nič, ale píše ako vševedúci.
    M Tomčányi až veľmi ústretovo voči novému primátorovi objednal dve čísla SN na rok 2023. Vôbec to urobiť nemusel, lebo dohoda bola uzatvorená iba do 31.12.2022.
    Na vzhľade titulnej strany sa dohodla redakčná rada. Na titulke je fotografia bývalého i nového primátora.. M Tomčányi po oboznámení sa s rozhodnutím redakčnej rady povedal, že rozhovor s novým primátorom mohol byť prvý a rozhovor s ním ako druhý článok. Stanovisko redakčnej rady pri rozhodovaní poradia bolo jednoznačné. M. Tomčányi končí po dvanástich rokoch vo funkcii primátora a logická časová os určuje rozhovor s ním ako prvým v poradí a rozhovor s nastupujúcim primátorom v poradí druhom.
    O tom, že vianočné trhy chystajú v Trnave od jari. (20. marca) nedal anonym jediný dôkaz. Pravdou je, že sa Ondrej Kurbel, Ing. Mária Fačkovcová a Miroslava Sabová Dudášová s riaditeľom DK stretli a o obsahu vianočných trhov spolu hovorili. Nakoniec s kým iným by to tak riaditeľ DK mohol preberať.
    Opäť citujem „vševedúceho anonyma : „Na to, že nové vedenie mesta v tomto hektickom období preberania úradu ešte aj organizuje trhy, sa podarilo zadovážiť slušný program, napr. konečne budú na trhoch vystúpenia pre deti. Na tie Brucho a jeho družina permanentne zabúdajú“.
    Toto je lož. Hlavný scenár programu predložil O. Kurbelovi riaditeľ DK. Vratane programu s vystúpeniami detí a pre deti. Doplnenie a malé zmeny boli F. Čavojským následne upravené po konzultácii s menovanými funkcionármi. Žiaci ZUŠ Jána Fischera Kvetoňa vystupovali na vianočných trhoch pravidelne. V rokoch 2020 a 2021 protipandemické opatrenia verejné vystúpenia neumožňovali.
    Program pre deti súčasťou vianočných trhov 2019 bol.
    STREDA 11. 12
    17:00 h Mikuláš na Námestí slobody – rozsvietenie vianočného stromčeka
    ŠTVRTOK 12. 12.
    16.30 – 17.15 h detské predstavenie JANKO A MARIENKA
    PIATOK 13. 12.
    16.00 h vianočné pásmo detí ZŠ Komenského
    16:30 – 17.15 h detské predstavenie O DVANÁSTICH MESIAČIKOCH
    SOBOTA 14. 12.
    16.30 – 17.15 h detské predstavenie PALICA VON Z VRECA

    A teraz krátky odkaz pre anonymných okydávačov. Od 24. 11. 2022 mám fúru času a celkom slušnú zásobu dokumentov, ktorými viem vyvrátiť všetky vaše nenávistné príspevky písané s penou na ústach. Máte len jednu výhodu a tá je v rámci vášho pudu sebazáchovy aj vašou povinnosťou. Nepodpisujete sa. Preto vaše zlomyseľnosti môže vonkajší čitateľ pokojne vnímať iba ako ničím nepreukázané.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img