ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Ranná nehoda na svetelnej križovatke v Seredi. Obaja vodiči skončili v nemocnici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes, v skorých ranných hodinách, na svetelnej križovatke v meste Sereď.

28 ročný muž na aute Audi mal odbočovať vľavo na hlavnú cestu, keď z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke s oproti idúcim autom VW Passat. Vodič z Audi aj 46 ročná vodička z druhého auta sa pri náraze zranili a boli prevezení na ošetrenie do galantskej nemocnice.

Policajti oboch účastníkov nehody podrobili dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami.

Presné príčiny, ako aj miera zavinenia vodičov, je predmetom policajného vyšetrovania.
Vodiči, nič nie je dôležitejšie, ako dostať sa do cieľa cesty živý a zdravý. Jazdite preto opatrne a ponáhľajte sa pomaly.

– – –

Tlačová správa KR HaZZ Trnava:

Hasiči dnes zasahovali pri dopravnej nehode 2 osobných motorových vozidiel na Cukrovarskej ulici v Seredi.

Následkom dopravnej nehody prišlo k zraneniu 2 osôb, ktorým bola na mieste udalosti poskytnutá predlekárska prvá pomoc. Po príjazde vozidiel záchrannej zdravotnej služby jej boli odovzdané do starostlivosti.

Na havarovaných vozidlách boli vykonané protipožiarne opatrenia. Uniknuté prevádzkové kvapaliny boli odstránené sorpčným materiálom.

 

 

O nehode sme vás informovali v našom médiu tu:

PRÁVE TERAZ: Havária na svetelnej križovatke

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak tak, ráno by sa tie semafory mali zapínať cca. o hodinu skôr už o 5:30 sa tam tvoria kolony z bočnych ciest, nehovoriac o extremnej nebezpečnosti pre chodcov.

  2. Riadenie tejto križovatky semaformi začína o 5,30. Išiel som tadiaľ o 5,35, semafory už samozrejme išli, nehoda ešte nebola. Takže sa musela stať už počas toho ako išli semafory. Takže prvý príspevok je zbytočný.

  3. Ak boli semafory vypnuté sú tam stopky ak by tam zastavili ako sa patrí auta by neboli takto pokrčené myslím si že od železničnej stanici už bola červená a niekto sa snažil prebehnúť. Takto to dopadlo.

  4. V čase nehody už boli semafory spustene.. Ak takuto jednoduchu križovatku niekto nevie normálne prejsť ešte navyše so spustenými semaformi, tak by mal odovzdať VP …
    Magor na Audi neviem čo robil, ale išiel od Curkovarskej uplne to strhol do ľava priamo do vozidla VW, ktorý išiel oproti rovno od Železničnej smerom na Cukrovarsku….

  5. Primitivizmus.. niekto kto nepozna značky ako STOP a HLAVNA CESTA Tak bez milosti zlomiť vodičák…auto v tychto pripadoch je ako zbraň v ruke nejakeho dementa

  6. Ja neviem ale keby neboli semafori tak museli by biť havárie ? ! Veď to je smiešne nie ? Ozaj veď táto križovatka je úplne jednoduchá

  7. Jednoduchá je ale skús si predstaviť (ak to v tvojej jednoduchej hlávke dokážeš) že ideš smerom z cukrovarskej doľava a pri vypnutých semafóroch (niekedy už od 21:00) majú fetky cez mesto preteky a než stihneš otočiť hlavou na stopke zľava doprava a rozbehnúť sa tak fetka ktorá ide cez mesto 200 je napálená v tebe…(samozrejme fetka alebo čmúd bol na hlavnej…)
    Inak súhlas, ako taká v podstate jednoduchá je, ale netreba zabúdať že tu máme jednoduchých občanov

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img