ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Reklamné plagáty upevňovali na semafory v križovatke

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Včera krátko popoludní nás pozorní obyvatelia mesta upozornili na dvoch spoluobčanov, ktorí na semafory umiestnené v svetelnej križovatke priväzovali reklamné plagáty. Treba povedať, že inštalovať reklamy na teleso semaforu, priamo do cesty cez križovatku prechádzajúcim chodcom sa rovná vrcholu arogancie a minimálne hlúposti ľudí svojim konaním vyslovene ohrozujúcich bezpečnosť chodcov na frekventovanom priechode.

Toto nedovolené konanie okrem pozorných občanov cez kamerový systém zaregistrovala aj Mestská polícia a na miesto poslala hliadku.

Mestská polícia nám k veci poskytla nasledovné stanovisko:

„Dobry den, na zaklade vasej ziadosti uvadzam, ze operator kam.systemu si vsimol ako dve osoby vesaju na stlpy semaforu plagaty. Hliadka osoby upozornila na protipravnost konania a prikazala reklamné plagaty odstranit. Nakolko osoby chceli ponukat predaj stromcekov, bolo im odporucene ist na MsU vybavit si povolenie na ambulantny predaj“.

Namontované reklamy sme odfotografovali ako skutočný unikát a prejav arogancie, na čo nás slovne atakovali osoby s tým, že na to majú povolenie z Mestského úradu. Keďže mentálna výbava týchto ľudí zrejme nie je na úrovni, aby vedeli komu patria semafory a o čom teda môže Mestský úrad rozhodovať sme sa spýtali konkrétne od koho. Odpoveď bola ako inak agresívna s tým, že čo to koho zaujíma, či si nemôžu na semafor dávať čo chcú. Upozornení policajtmi Mestskej polície dotyční trvali na tom, že tam reklamy môžu mať, no na otázku prečo ich teda dávajú dole, už odpovedať nevedeli.

Je smutné, že určitá časť obyvateľov stále skúša to, čo by ostatných s najväčšou pravdepodobnosťou ani nenapadlo a ešte sa snažia aj klamať a útočiť na ľudí dokumentujúcich ich protiprávne konanie.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Boli vedľa, ako tá jedľa 😅

    Možno by stálo za to preskúmať pôvod stromčekov, či aj s ich nadobudnutím je všetko s „kostolným“ poriadkom.

    Taktiež ma zaujala informácia, že mestská polícia im odporučila ísť si vybaviť na MsÚ povolenie pre ambulantný predaj, pričom však tvrdili, že takéto povolenie majú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img