ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

MV SR: Výroky z minulosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM|  Krajská prokuratúra v Prešove v piatok 25.11. oznámila, že definitívne ukončila vyšetrovanie samovraždy bývalého policajného prezidenta generála Milana Lučanského. V lete 2022 prípad uzavrel Úrad inšpekčnej služby, ktorý sa stotožnil s verziou, že v prípade exšéfa polície došlo k smrti tak, ako skonštatovala komisia ministerstva spravodlivosti. S predmetnými závermi vyjadrila súhlas aj Krajská prokuratúra v Prešove.

„Je mi ľúto smrti generála Milana Lučanského a je mi ľúto výrokov politikov a mnohých ďalších, ktorí jeho smrť zneužívali na svoje osobné účely, zviditeľnenie sa, na to, aby vyvolávali v ľuďoch neistotu, aby vnášali  do spoločnosti nenávisť a lož. Vyzývam týmto všetkých, ktorí takto robili, aby sa ospravedlnili všetkým slušným vyšetrovateľom, všetkým príslušníkom Zboru väzenskej a justičnej stráže, súdnym lekárom, ktorí od začiatku hovorili fakty. A tie fakty od začiatku boli, že generál Lučanský spáchal samovraždu. Ak tak neurobia, len potvrdia to, že im nikdy nešlo o dobro, nikdy im nešlo o ľudí, nikdy im nešlo o pravdu a nikdy im nešlo o nič iné len o seba a o svoj vlastný prospech,“ povedal minister vnútra SR Roman Mikulec.

V tejto téme odzneli v minulosti mnohé emotívne politické vyjadrenia. Tu je niekoľko z nich:

Robert Fico:

  • „SMER – SD rovnako očakáva, že aj najhlúpejší a najagresívnejší novinári, ako bol napr. redaktor TV Markíza na dnešnej tlačovej konferencii Roberta Kaliňáka, sa začnú potichu vytrácať. Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane. Je najväčšou tragédiou, že pri smrti generála Lučanského nie sú zodpovední politici, policajti, prokurátori a novinári ticho, ale ešte agresívne štekajú. Toto si generál Lučanský za svoj celoživotný boj so skutočnou, nie vymyslenou, mafiou naozaj nezaslúži.“
  • „Ale pykať musia aj hyeny typu Tódovej, či Vagoviča a im podobní! Hyeny, ktoré šíria nenávisť a zlosť, ale aj politickí sluhovia, ktorí sedia na prokuratúre či súdoch. Toto bezprávie a mediálny fašizmus musia skončiť.“
  • „Prípad smrti policajného exprezidenta Milana Lučanského bude mať ďalekosiahly dopad na vývoj slovenskej politiky.“

Robert Kaliňák:

  • „Milan Lučanský bol veľmi otvorený a rovný chlap, ktorému boli politici ukradnutí. Spolu s Braňom Zurianom a celým tímom vo veľmi krátkom čase odhalili vrahov Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Vďačnosťou za vyšetrenie jedného z najzávažnejších prípadov doby mu bolo väzenie a zbavenie života. Oni ho zabili.“

Ľuboš Blaha:

  • „Toto sa dnes deje na Slovensku. Zomierajú ľudia vo väzbe. Kde je Brusel? Kde je Čaputová? Kde sú všetci títo liberálni aktivisti? Sú to farizeji, v skutočnosti kryjú vraždu.“

Matúš Šutaj-Eštok

  • „Samovražda bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského je nielen ľudská tragédia, ale aj absolútne zlyhanie štátu a justičného aparátu. Stal sa obeťou nechutného honu po krvi a absolútnej ignorancie základných pravidiel prezumpcie neviny a právneho štátu.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A to ešte Blaha mal dokumenty dokumenty ktoré dokazujú že sa nezabil sám….ale asi ich zabudol odovzdať policií/prokuratúre..
    „V Prešove sa mi dostali do rúk závažné dokumenty, ktoré dokazujú, že generál Milan Lučanský sa nezabil sám – som presvedčený, podobne ako väčšina Slovákov, že to bola vražda.“
    A ešte je dobrý výrok aj z polovníckej chaty, kde pri klobáske Fico + Kaliňák: „Hodíme to na Lučanského“…
    smutné je že táto banda klamárov by chcela zase vládnuť a niektorí im to stále žerú…

  2. Jediná hyena je tu Fico. On a jeho ľudia rozkradli čo sa dalo a teraz rozostvava ľudí, aby sa zaňho bili. A niektorí sa aj bijú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img