ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Do policajtov PMJ takmer narazil opitý cudzinec

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajtom z PMJ v noci, zo soboty na nedeľu, skrížil cestu opitý Ukrajinec, ktorý nezastavil na „STOPke“.

Okolo 22:00 h prechádzala policajná hliadka po Zelenečskej ulici v Trnave, keď im z vedľajšej cesty vletel do jazdnej dráhy vodič na aute Peugeot 206. Pohotovou reakciou sa im našťastie zrážke podarilo zabrániť. Za autom sa otočili a po chvíli ho aj zastavili.

Z dopravného priestupku sa však nakoniec vykľul trestný čin. Pri dychovej skúške totiž 29 ročný vodič nafúkal najskôr 1,31 promile a pri opakovanej skúške dokonca 1,48 promile.

Policajti mužovi zadržali vodičský preukaz, obmedzili ho na osobnej slobode a previezli na dopravný inšpektorát na ďalšie konanie. Mladý cudzinec je riešený v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V súčasnosti je umiestnený v policajnej cele.

Opakujeme, že alkohol za volantom môže zabíjať. Jazdite bezpečne a v žiadnom prípade nesadajte za volant opití.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ano, lebo vo svete je zname, ze slovaci nepopiju a nie to este aby sadli pod vplyvom za volant.. trubirohov maju vsade, ale poriadni ludia sa do sprav nedostanu… neviem v akej spolocnosti sa pohybujes ty a ci si bol niekedy za hranicami, ale plati, ze celkovo je drviva vacsina cudzincov v pohodicke..

  2. Karol mas pravdu,zrejme si policajt a mas skusenost s touto havedou,urcite su posudzovany inym metrom ako slovaci,vieme s PZ Senec,uz len to ak ide ukrajinec bez DZ po dialnici nie je pokutovany ,ale slovak, je pokutovany podla zakonov SR.tak tu netrepte ,ze budu postihovany podla nasich zakonov a to je len detailny priestupok kde sa mavne rukou.

  3. Az na to, ze sa nejedna o priestupok, ty myslitel

    Automobily s ukrajinským evidenčným číslom podľa ministra dopravy nemusia mať na Slovensku zaplatenú diaľničnú známku do skončenia mimoriadnej situácie v súvislosti s prílevom utečencov pred vojnou z Ukrajiny.

  4. ved o tom pisem ,ze obcan SR musi mat dialnicnu a banderovec nie,lebo minister sa tak rozhodol,je to dvojaky meter,mozu jazdit mimo dialnic.

  5. Milí diskutujúci , Prosim povedzte mi ako je možné , že bežne v BA robia taxikárov na lux.vozidlach s ukrajinskymi ev. cislami. Je to OK ? Ďakujem za odpoveď e

  6. pre: ZA Národ 28. novembra 2022, 21:44

    Samozrejme, že to je ok. Lepšie byť v BA taxikárom na luxusnom aute ako na Ukrajine v zákope. K tomu sú potrebné len dve podmienky. Nerešpektovanie brannej povinnosti na Ukrajine a možnosť na Slovensku jazdiť na taxíku s cudzími značkami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img