ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Záver vyšetrovania znie: Bývalý policajný prezident Milan Lučanský spáchal samovraždu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Prokuratúra dnes definitívne ukončila vyšetrovanie samovraždy Milana Lučanského. V lete 2022 prípad uzavrel Úrad inšpekčnej služby, ktorý sa stotožnil s verziou, že v prípade exšéfa polície došlo k smrti tak, ako skonštatovala komisia ministerstva spravodlivosti. S predmetnými závermi súhlasí aj Krajská prokuratúra v Prešove“  uviedol Roman Mikulec.

Pozrite si vyjadrenie ministra vnútra Romana Mikulca pred odletom do Bruselu:

 

zdroj: Roman Mikulec – minister vnútra SR | Facebook

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre Marek 25. novembra 2022, 19:00
    Práve vďaka nemu ich po slobode moc nebehá. A jeho samovražda. No, neviem neviem. Najprv si poraní oko, potom si v nemocnici rozbije hlavu, keď spadol z vozíka a nakoniec sa obesí? Fakt???

  2. Lucan bol pragmatický. Keby sa dostal do basy, mal by peklo od tých, ktorých tam on dostal, prepadol by mu majetok. Spáchal samovraždu, vyšetrovanie zastavili, peniaze z úplatkov zostali rodine.

  3. ani v boxe v tazkej vahe po akomkolvek udere do hlavy, oka,sa v hisorii nestalo aby niekomu vyletelo oko z hlavy,ak padnem dolu tvarou na oko tak podla fyzikalnych zakonov by sa malo oko zatlacit do vnutra lebky a nie opacne.
    pytam sa preco nedovolili manzelke pozriet a odokryt tvar manzela?
    preco bol Lucansky cely dobity?
    snad nechcete aby tato spinava vlada priznala brutalnu vrazdu generala.
    Ak pride nova vlada bez terajsich sialencov,smrt Lucanskeho sa vysetri,bude prekvalifikovana na vrazdu.

  4. Ľudia, ak by ho chcel naozaj niekto zabiť tak to mohli asi urobiť v tom chorvátsku odkiaľ sa vracal, proste by zmizol, nikto by ho už nikdy nenašiel…a nie v strazenej väznici, kde je takmer vylúčené aby si niekto niečo podozrivého nevšimol a muselo by do toho byť zapojených x ľudí a to riziko neúspechu či toho že to niekto vyzradi je násobne vyššie…

  5. Špinavo najebaná banda na čele s Lipštainom ho má na svedomí pána Lučanskeho. Je zaujímavé kde všade sa Lipštain motá Vražda Valka a je toho viac. Lipštain mal povedať Lučanskemu pri návrhu Lipštaina čo by mal Lučansky vyšetrovat, Lučansky Lipštainovi odpovedal, musel by som začať vyšetrovat vás pá Lipštain.

  6. Žiadne vypadnutie oko nemal a nebol ani dobitý.
    Na oko mu tlačila krvná zrazenina ktorá sa mu urobila po páde po klikovani.
    Tieto konšpiračné teórie si láskavo nechajte pre ovce – keby skutočne boli pochybnosti tak Kotleba aj Radacovsky ukazujú dôkazy, namiesto toho len hovoria frázy“že podľa nich si to nespravil sám“. To sú také prdy do vetra.
    Skôr by sme sa mohli začať pýtať miestnych tu v Seredi ako generál dostal jeden pofiderny biznis do veľkej hry a on sám za to dostával výplaty v malých bankovkách….

  7. v zivote som urobil min.100 tis klikov a myslim,ze aj Lucansky,nikdy som sa neposmykol urcite ani general.to mozes hovorit tak kancelarskym krysam co dvihaju tak max. ceruzku,ty lojovy panak.

  8. Toto je fakt slovo proti slovu. Ci to bola vrazda alebo samovrazda. Ale mne na vrazdu zo strany vaznice alebo vysetrovatelov chyba motiv. Preco by ho potrebovali zabit? Co tym ziskali, ze je mrtvy? Mohlo sa tam zomliet nieco proti predpisom, nejaka bitka. To ano. Pravdepodobnost toho uz je aka je, ale v mojom chapani sa to stat mohlo. Ale ze by slo o planovanu akciu justicnych a vysetrovacich organov, tak tam mi ten motiv chyba. To skor ta snaha o ochranu majetku, ktory na celozivotneho statneho zamestnanca mal velmi velky. Tam sa uz skor da hovorit o motive. Zalezi od toho, v ktorej faze vysetrovania moze prokurator vydat prikaz na zakaz na nakladanie s majetkom. Je to mozne vobec? Alebo sa da majetok zhabat az po pravoplatnom rozhodnuti sudu? Ak sa da majetok blokovat uz pocas vysetrovania, tak mohol mat pocit casoveho stresu. Ze sa o to snazil co najskor a viackrat hned po sebe. V kombinacii s dalsimi stresovymi faktormi vazby pre policajta to mohlo viest k jeho snahe o samovrazdu. Pri vsetkom dobrom aj menej dobrom, co pre spolocnost urobil, nech odpociva v pokoji, samozrejme.

  9. Anonym 5:43,a vy ste aký psychológ,nebodaj psychiater,keď si dovolíte tvrdiť takéto teórie Veď si počkáme,dôjdu aj iné fakta a hlavne iné chápanie tých faktov.A čo myslíte povolanie “ kajucnik“ má perspektívu,alebo zmizne časom,ako aj táto vláda?

  10. Načo tu debatujete o ničom, nič na tom nezmeníte, rozhodnutie je právoplatné a Lučanskému to aj tak život nevráti. Mať vaše starosti.

  11. kto uz len moze verit konspiraciam o jeho vrazde 😀 este zacnite vykrikovat, ze bol nevinny… ak by sa ho chceli zbavit, tak sa ho zbavia a vyzeralo by to prirodzene… proste si to hodil, aby nemusel sediet, aby rodina ostala zabezpecena…

  12. Lucansky mal majetky. Zo statneho platu si nasetril na vilu na Floride. Ak by to neukoncil sam ale cakal na sud majetok by prepadol statu. To je dobry motiv na to aby rodina bola zahojena na generacie dopredu. Bonus je ze dezolati pracujuci za 600€ mesacne ho budu este zboznovat.

  13. Ajajaaaj seredske nuly čo v živote nič nedokázali, na zaklade kecou z internetu, odhalili všetky klamstvá ako ho odpratali 😀 vás je tu skoda, vy môžte ísť učiť do CSI las vegas 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img