ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Poslanci poverení funkciou sobášiacich na volebné obdobie 2022 – 2026

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Snúbenci robia vyhlásenie o uzavretí manželstva na matričnom úrade určenom pre obvod, v ktorom má jeden z nich trvalý pobyt a to pred primátorom mesta alebo povereným poslancom mestského zastupiteľstva. Na ustanovujúcom zasadnutí MsZ konaného 24. novembra 2022 poslanci prerokovali a poverili na volebné obdobie 2022 – 2026 výkonom funkcie sobášiacich poslancov, ktorí budú oprávnení prijímať vyhlásenia o uzavretí manželstva pred matričným úradom týchto poslancov:

• Edita Červeňová
• Tomáš Karmažín
• Marek Tóth
• Miroslava Sabová Dudášová

Mesto Sereď a matričný úrad Sereď, ktorého územný obvod tvoria mesto Sereď a obec Dolná Streda ponúka nasledovné možnosti uzavretia manželstva:

1. sobáš v obradnej sieni v reprezentačných priestoroch Mestského úradu v Seredi

2. sobáš vonku pod holým nebom v Muzeálnej záhrade Mestského úradu v Seredi, alebo sobáš vonku pod holým nebom na vhodnom, dôstojnom a verejne prístupnom mieste. Sobášne obrady pod holým nebom sa vykonávajú iba v mesiacoch apríl až október.

V zmysle uznesenia MsZ č. 37/2015 sú sobášne dni na uzavretie manželstva pred Matričným úradom v Seredi na základe žiadosti snúbencov každá sobota od 13,00 hod. do 19,00 hod. a posledný piatok v mesiaci od 13,00 hod. do 17,00 hod.. Mimo týchto hodín a dní sa sobáše uzatvárajú za poplatok. Možnosť uzavrieť manželstvo na Mestskom úrade v Seredi majú aj snúbenci z iných matričných obvodov.

Bližšie informácie nájdete na: https://www.sered.sk/s179_svadby-na-mestskom-urade

V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na t.č. 031/789 2215, mailom na matrika@sered.sk alebo osobne na Mestskom úrade v Seredi, č.d. 7.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img