ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

HK Slávia Sereď: V RL dorasteniek dráma s víťazným koncom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď /  Slávistky v rámci RL privítali na svojej palubovke dievčatá z Piešťan. Dievčatá sa veľmi dobre poznajú zo súťažných a turnajových zápasov, takže ich duel priniesol vyrovnaný zápas až do záverečného hvizdu. Domácim vôbec nevyšiel vstup do zápasu, dopúšťali sa nevynútených chýb a tréner si už v 5 min. bral oddychový čas. Domáce robili naďalej technické chyby a nastreľovali žrde bránky hostiek, ktoré v 17 min. viedli 8:3. Slávistky spresnili prihrávky a do šatne išli za stavu 8:11. Do druhého polčasu lepšie vstúpili domáce, ktorým sa dotiahnuť na kontaktný gól. Záver zápasu bol hektický. Najskôr domáce tromi gólmi otočili výsledok, ale hostky vyrovnali. V poslednej minúte domáce nepremenili ý7 m hod, hostky urobili v útoku technickú chybu a domáce 7 s pred koncom gólom L. Fogelovej, rozhodli o svojom víťazstve.

HK Slávia Sereď – MHK Piešťany 23:22 /8:13/

Zostavy: s. Polášová, N.Chynoradská – E. Chynoradská, E. Sojková  4, L. Fogelová 2, L.Ončová 4, E. Fogelová 5, T. Blažeková 1, K.Chrupková 4, M. Gálová, B. Sokolová 1, P. Hubináková, V. Žáková Tréner: Mgr. M. Novák

V sobotu si dali v Hlohovci zraz najlepšie hráčky Trnavského kraja. Nás môže tešiť, že do výberu sa dostalo 5 hráčok HK Slávie Sereď: S. Polášová, M.  Gálová, E. Fogelová, B. Sokolová E. Sojková

 

Mladšie strieborné na medzinárodnom turnaji v Hodoníne

Mladšie žiačky Slávie si veľmi dobre počínali na medzinárodnom turnaji v Hodoníne. V prvom zápase si jednoznačne poradili s rovesníčkami zo Zlína, nad ktorými zvíťazili 19:6. Druhý zápas bol vyrovnaný až do posledných sekúnd. Slávistky v ňom zvíťazili nad ŠKP Bratislava 9:8. Po jednoznačnej výhre nad HK Hodonín 16: 5, prišla však studená sprcha v podobe prehry s MHK Piešťany 5:15. V poslednom vyrovnanom zápase si remízou so Sokolom Rešov vybojovali striebro. Najlepšou hráčkou turnaja sa stala L. Fogelová.

Zostava: N. Chynoradská, J. Chudáčiková – E. Chynoradská, L. Fogelová, L. Kreháková, N. Štrbová, K. Bédiová, A. Sojková, N. Sojková, E. Holičková, T. Hercegová, K. Miklošíková

Tréneri: M. Novák, L. Sojka

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img