ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Slavomírovi Weissovi Najvyšší súd potvrdil trest vo výške 24 rokov a prepadnutie majetku. Ostatní obžalovaní Seredčania dopadli len o niečo lepšie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnešným dňom sa na základe rozhodnutia Najvyššieho súdu Slovenskej republiky stali právoplatnými dlhoročné tresty, uložené obžalovaným Sereďčanom súdom nižšieho stupňa za rozsiahlu drogovú trestnú činnosť.

Hlava skupiny Slavomír Weiss tak vo väzení strávi 24 rokov, Roman K. 23 rokov, Marek Š 12 rokov, Adam D. 21 rokov, Miroslav P. 20 rokov a Ján Š. a Peter U. 22 rokov nepodmienečne. Hlava organizovanej skupiny Slavomír Weiss si súdom potvrdený 24 ročný trest odsedí vo väzení s najvyšším stupňom stráženia. Členom organizovanej skupiny, ako aj Slavomírovi Weissovi zároveň prepadne aj majetok.

Na trest 20,5 roka je odsúdený aj Selim A. na úteku.

Predmetné Seredčanom dobre známe osoby mali počas rokov 2015 – 2018 vyrobiť značné množstvo drog, ktorý by mali mať celkovú hodnotu 4,8 mil. Eur.

Pri vyšetrovaní prípadu v pozícii nasadeného policajného agenta mal svedčiť aj Ivan K., ktorý je rovnako zo Serede.

O akciách Venal 1 – 6, počas ktorých bolo zadržaných a políciou z drogovej trestnej činnosti obvinených viac ako 70 osôb, sme písali podrobnejšie už v minulosti. Doteraz má byť z týchto úspešných policajných protidrogových akcií právoplatne odsúdených viac ako 20 osôb.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bohužiaľ chobotnica funguje v drogovom biznise a na ich miesta prídu ďalší. Kto si myslí, že sa to tu vyčistí, tak je naivný.

  2. Pokiaľ si toho človeka poznal tak by si vedel že Fero nikdy nezačne spievať, keby začal tak cele západné Slovensko zebere zo sebou.

  3. poznal som vsetkych osobne a predstav si,ze vonku boli vsetci tvrdi machri a mafiani a ked ich pobrali tak nebolo vacsich spevakov, od halusku az po mikulasa a to sa buchali do prs,ze oni nikdy nebudu bonzovat a pozrime aky spevokol vytvorili aj pavaroti by sa hanbil.myslis ,ze fero bude tvrdy chlap a s usmevom odsedi dvdsat rokov?nebud naivny.

  4. Keď je niekto chuj a chce sedieť aj za Minala nech mu je dobre. Ak sa dočká ze bude na slobode a dostane odškodné, bude už starý bezvýznamní chuj.

  5. Tak prídu ďalší treba si posvietiť na hnedé tváre čo tu miešaju pervitín a vypisujú našim ženám je tak pán pilo či ako tatka tu pri lidli chytali každý týždeň a teraz problém Serede niklova ubytovňa + ďalších nových bigproducent

  6. NAKA nech sa pozrie prečo drogy mali spojenie s meskými budovami.Szabo hovoril o štadióne predávalo sa v Relaxe a na Trnavskej v pajzloch pre socialov.

  7. Keď inak sme sa nezviditeľnili, tak predajom drog, že mohli sem chodiť nakupovať z celého Slovenska. Možno, že inak by o Seredi nevedeli, možno, že by nevedeli, že Sereď existuje. Máme prvenstvo v tomto biznise. Len škoda, že toto nie je konečná, že je to beh na dlhú trať.

  8. Doživotie? Dočkajte dojde Fico do vlady a potom uvidíte. Oslobodí Bodora a kumpánov a kumpáni popustaju aj ich. Tak aby sme sa nečudovali aby nebol za 3 roky doma

  9. OBČAN : ČO K TOMUTO DODAT SERED JE PLNÁ PERVITÝNU AJ TAK , VO VELKOM SA TU DROGUJE A FEŤÁCI TERORIZUJU SLUŠNYCH LUDÍ , KRADNU SA BICYKLE FEŤÁK A NARKOMAN nejaký ŠIMEK TU PO SEREDI BERIE BYCYKLE A TERORIZUJE LUDÍ A PREREZÁVA PNEUMATIKY NA BICYKLOCH A VYHRÁŽA SA LUDOM KED JE SFETOVANÝ ŽE ICH DOREŽE A PODOBNE . A MAFIANOV POBRALI ALE DROGY SA PREDÁVAJU VO VELKOM .🤣🤣🤣

  10. Myslim že je to on ,je tažky fetmen z neho a bratrancovi dobrému chlapcovi chorému prerezal gumy na bicykli a zastrašoval ho nožom strašne vyzerá teraz samý pervitynovi vred a chrasta úplne znetvorený myslím že sa volá Peter .

  11. KLOFÁK JE ASI ZACHRÁNENÝ A NYSLIM ŽE PREŽIJE TERAZ KED CHLAPCOV POZATVÁRALI SKURVENÝ KLOKNER , KLOKNER , KLOKNER , KLOKNER , KLOKNER , KLOKNER , 🤣🤣🤣🤣🤣 HANBA SEREDI NEMALI SA S TYMTO KRYPLOM DAVAT . ,,, ALE ČO JE S TYM KOVÁČOVIM SYNOM S TÝM NETVOROM NADEJNYM BOXEROM TOHO POTKANA PAŤA NEMAJÚ NECHÁPEM GDE SA TENTO POTKAN SKRÍVA 🐀🐭🐁

  12. Po zabásnutých mafiánoch to celé preberú tulene a Srbi- ale tí už ani zďaleka nebudú mať na polícii také silné konexie ako Slávo W. Už nebudú takí silní. A je pravda že po skončení akcie Venal niektorí sereďskí policajti dobrovoľne odišli? Vie niekto?

  13. Cerman ty gec vyjebany ty si Pila do papule neber ani jeho tatka lebo mu môžeš akurát tak ritnu dierku oblizat a to že vypisuje a chodí jebavat vaše ženy dobre má asi ich neviete dobre pojebat lebo máte doma kurvy špinavé

  14. Kto ďalší? Šak z tej generácie narodených po 1995 tam to máš samé zženštilé postavy. Chlapci bez prirodzených svalova dostatočnej priebojnosti. To by si museli získať pozornosta rešpekt slušným správaním a neklamať sa krížom krážom ako keby nič. Takže si nemyslím že prídu taký ďalší

  15. Klofak.Idem trocha konspirovat…hovorylo sa ze je Sokolov synacik…Sokol bol STB.Tahal za nitky aj v tejto dobe.Hadajte kto mu to vybavil…Cirkev je najvadca mafia

  16. Veď obžaloba voči chudákovi Slávovi bola postavená na kajúcnikovi, podľa dezolátov podporujúcich smer to nie je dostatočný dôkaz, čo teda smeráci, ste za oslobodenie Sláva?

  17. NAJVIAC LUTUJEM SLÁVA WEISA ÚPLNE NAJVIAC A TÁ CICUŠ MICUŠ alebo TEN , MOŽE CHODIT UŽ S BALIČKAMI AJ TAK HO TAM NEVPUSTIA S BALIČKAMI TOMU JE KONEC A TRETIA NAJPRISNEJSIA , NO NEVÍM ,NEVÍM , ale to bude asi ILAVA SKÔR TAKŽE KATASTROFA CHLAPCI NEVIJDU POMRU NA STAROBU . JE KONIEC SLÁVO NEBOL ZLÍ ALE KDE JE mladý KOVÁČ ? KURVA TOTO JE ZÁHADA !

  18. Forro-10r.,sedí v BA,Čerči dostal kolko? Mladý Kováč je kde? Stále je o ňom ticho! Slávo a Fero nech začnú spievať! Pomožu si! Skurvený Klofák,dal do smútku celú Sereď,hnus! Ten žebrák prihoretý! Píšte…

  19. Viete kto je Imrecze práve trepe na STV sprostosti. Práve skapala spravodlivosť ako môže niekto vystupovať v TV keď vyšetrovanie nie je dokončené.

  20. Treba sa zamerať na ľudí čo boli rok späť prepustení z basi za drogové trestne činnosti stále v tom pokračujú úplne ľahká a jednoduchá práca stopnúť a v aute si už nájdem balíček 🙂 cvajko je už pokerstar neako je ticho o sveckovi a tiktokerovi pilovi

  21. Veľa hrdinov tu píše…veľmi veľa…vám keby išlo o 2 roky tak poviete aj čo neviete..nie to ešte o 24.Pobrali Sláva,Dunca a spol a pozrite aká zgerba sa sem natahala.Ked tu boli oni bol tu väčší kľud než to čo je teraz.A bude horšie na 100% lebo Sereď už nikto nestrazi.Je to tam horšie než bolo a tmavá mafia si robí čo chce..o nich sa nepíše,ich berú a púšťajú. Kde majú oni 24 ročne tresty? Tiež to robia roky iba v tichosti teraz keď sú tam není oni tak sa dali do vedenia lebo môžu teraz všetko.Niekomu to tak vyhovuje a ľudia sú buď slepý alebo neviem..

  22. Sláva,Fera…je mi úprimne lúto,to kde žijeme? Slávo má 54r.,Fero 48r.,tí čo sú vonku fajčia NAKU! Kedy prídu ostatní na rad! Veď Sereď bez nich skapala!

  23. Pre ANONYM A PRE BEZ SLOV …….CHLAPI DOBRE STE TO NAPYSALI 👍👍👍👍👍👍 ja by som len chcel vedieť kam si chodí kupovať pervityn napr. .. ten ŠIMEK veď to je nejaký zvláštny pervityn alebo tie chrastave feťáčky čo chodia ako múmie po meste ja neviem pochopiť kto tento hnus varí a predáva .

  24. Pre ,, nado mnou.presne dobre pišeš a je tu ešte jeden feťák Nikolas Krivošík ďalšia múmia . Slávo ostatný podostávali tresty ako keby vraždili ludí čudná Justýcia .

  25. Ano, dostali take tresty, pretoze VRAZDILI LUDI. Kazdy diler je SKUR.VENY VRAH!! Prajem vsetkym krutu smrt, nech skapu v base. Slavo, Fero aj vsetci ostatni skurvysyni!

  26. Ako môže niekto obhajovať tých, čo tu predávali smrť! Koľko zmarených mladých životov, rozvratenych rodín, konečne sa to tu čistí!

  27. predavali smrt?preco si ju dobrovolne kupovali ked vedeli,ze je to smrt?aj krcmar predava smrt,ked sa niekto upije k smrti?kolko je rozvratenych rodin pre alkohol?
    neviem ci by bolo spravne vsetko zakazat,alebo vsetko povolit.

  28. K-to je oximo na juhu europy,pekne zasity a mysli si,ze nikto o nom nevie kde je:):), oximo uz si rozpracovany,pri letisku ta beru taxi-policia.budes to mat gratis.

  29. A toho kokota z mlinarsskej kedy chytíte takého ramenatého Andrejka obchoduje s grogama andrarejko co žil stou špatnou nosatou krivosickou.

  30. Aký Andrejko žil s nosatou Krivošíčkou? Daj priezvisko! Dátum narodenia vie niekto-Slavo W.? Je to august,ale ďalej neviem…a keď tu tak píšeme o trestoch chlapcov,čo si ich odsedíme MY? Mne ich je poniektorých úprimne lúto,veď sú to pálky!

  31. A ver, ty kokotko nado mnou, ze si tolko ani nevysedi !!! Neboj, za chvilku je doma. Dufam, ze sa ti bude lepsie spat po tejto info 😂 a prajeme ti dvakrat tolko dobra co ty jemu zla 😂 nech pan boh sprevádza kazdy tvoj krok 👍🏽☺️ Az s nim mas taky problem, napis mu list a vyjadri mu svoje emocie, nech sa ti ulavi. Tu na seredonline ti to nepomoze a po tejto informacii asi uz vobec 😂

  32. Pekny ? Nie.. najkrajsi.. 😉 zjedz mu kokot, ty debilko. Kazdemu sa vsetko raz vrati, preto ti drzim palce za tvoju primitívnu papulu a prajne reci 😀

  33. Pre ,, CMUK ,, ty si žena toto píše ženská nejaká a si dobre uderená alebo velice zle. Vykurvená a vyorgazmusovaná ty P..a nevyrajcovaná ,,že samuraj

  34. Ty sa nauč citát kto prvy pisal, ze je samuraj. Dalsi debilko seredsky. Takymto ludom vy mali odobrať svojpravnost. Nech ti da pan boh silu zvladnut tvoj úbohý zivot 😀 cauko

  35. Pre Cmuk a Idioti seredskí! Ty nikoho nepreklínaj,lebo sa ti to vráti,viem o čom píšem,Pila a ostatných súdi ten hore,nemám právo do toho vstupovať,ale ty si chráň to,čo ti ešte zostalo a drž papulu! Štetka!!!

  36. 😂 ešte by ma zaujimalo, kde si nasiel v tom texte prekliatie ty genius 😂 stetku mas medzi akurat tak ty medzi nohami.. a nevyjadruj sa k ludom, ktorym nesiahas ani po päty. Radsej navstiv odbornika (psychiatra), to by ti mohlo pomoct. A naposledy sa k tebe vyjadrujem, lebo ako sa hovori – mudrejsi ustupi 😉

  37. to ich tu budeme zivit 20rokov z nasich dani,kazdy vazen nas stoji mesacne 2000€.uz by mohla vlada spravit pracovne lagre pre vrahov,narkobaronov,podvodnikov a makat 10h.denne.

  38. s týmto odpadom spoločnosti ktorý celé roky okolo seba šíril len nešťastie a smrt je to ako s rakovinovou hrčkou na ruke. Ked ti ju vyoperuju hned je krajší svet

  39. tento ludsky odpad ked vide z basy bude v tej zlobe pokračova. Nebudu predsa. stavať o piatej aby za kilecko muklovali v Samsungu

  40. Mne sa strašne páči ,ako tu niekto stále píše,že Kováč tu riadil aby tu bol v Seredi kľud,potom že Slávo je ten vyvolený aby bol v Seredi pokoj v drogách?
    A Dnes? Žijem v tomto meste od 1965 a všetci akože mafiáni
    sú buď vo väzení,alebo pochovaní….za kolajami
    A inak to nebude….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img