ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Kamión prevážajúci repu, je po havárii ťahaný na vyloženie nákladu – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v ranných hodinách podľa zatiaľ dostupných informácií došlo ku kolízii kamióna s návesom plne naloženého repou s osobným autom. Kamión s plne naloženým návesom mal skončiť v oplotení jedného z rodinných domov a došlo k nemu v Hornom Čepeni.

Práve teraz odťahová služba poškodený kamión z miesta dopravnej nehody odtiahla pravdepodobne najskôr na vykládku nákladu.

Na bližšie informácie čakáme od kompetentných inštitúcií.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 21.11.2022 – vyjadrenie hovorkyne KR PZ Trnava:

Polícia bola privolaná na miesto nehody. Vzhľadom na okolnosti, bola nehoda riešená ako škodová udalosť.  Zrážka medzi osobným autom a kamiónom si ráno nevyžiadala zranenia a polícia alkohol u vodičov po nehode nezistila.

 

AKTUALIZOVANÉ – 21.11.2022 – vyjadrenie hovorkyne KR HaZZ Trnava:

V čase príjazdu hasičov zo Serede sa vodič automobilu nachádzal mimo vozidla. Okoloidúci obyvateľ mu poskytoval predlekársku prvú pomoc. Pri dopravnej nehode  neprišlo k úniku prevádzkových kvapalín. Nákladné vozidlo prevážalo v čase dopravnej nehody poľnohospodársku plodinu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nič v zlom voči tym kamionistom..robia si svoju pracu…ale do prdele stači sa ist pozriet k cukrovaru..dement po chodnikoch chodi s kamionom..🤦‍♂️ lebo by musel pockat 20 sekund..a to nehovorim o odstaveny hlavnej..lebo len ja existujem na ceste..takze vodici repy katastrofa..

  2. Tu je celkovo nebezpečná hlavná cesta. Tam by mali byt v tých predzahradkach zvodidlá ako napr na diaľnici. Mesto by Álp už konečne reagovať.

  3. Pretože jeme cukor tak mame tolerovať nezodpovedné jazdy šoférov? Po tej ceste do cepena kamióny a osobne autá lietajú. Tadiaľ ísť po chodníku je aj nezbecne lebo nikdy nevieš aký dement vyletí z cesty.

  4. Cukor potrebujeme všetci, ale aj bezpečné cesty potrebujeme…keď ma zrazí osobné auto ešte mám akú takú šancu prežiť, ale pri strete s týmto neviem neviem…

  5. Cukor nepotrebujeme, len ho všetci chcú, druhá vec je ze co tam robil lebo pokiaľ viem tak tam je zákaz jazdy nad tuším 7,5tony. Napriek tomu si tadiaľ pravidelne skracujú cestu všetky nákladné autá len aby ušetrili na diaľničných poplatkoch

  6. Jasne zesu pretazeny a za kazdu tonu co zoberu navyse maju prachy a co sa tika tejto supravy na foto tak taje nehorazdne pretazena 😂

  7. Ani jeden kamión ktorý vozí repu nespĺňa váhový limit …. Majú za to príplatky a policajti o tom vedia ,maju to dohodnuté a nepokutuju ich. Cash je cash..potom sa stavaju nehody a opravujeme cesty…. Na kruhaci sa prevráti pretoze je pretazený,napadne prva vrstva snehu a kamion to nedobrzdí…. Klasika,hlavne ze máme kampaň,nielen ze smrdí celé mesto ale aj tieto kamiony nas ohrozujú

  8. Poču ty frkan cukrovar tu funguje 110 rokov to tvoj pradedo nevedel že bude mať také teliatko / pravnuka ako ty … ak sa ti tu na vidieku nepáči mazaj naspäť do BA

  9. Prečo tam skončil už nezaujíma nikoho, že? Hlavne, že máme senzáciu. Bol tam aj osobák, víme. Dodržal pravidlá, dal prednosť….? Jasné, veď kamionista je vždy chuj. Klasika. Keby ste mali týždeň krútiť volantom ako títo chlapi tak 90% z vás utečie z auta. Najprv skúste čo to obnáša a potom držkujte. Keby nebolo kamionistov tak umrete od hladu.

  10. Vy mudrlanti o cukre a kedy kto jedol cukor zo Serede…!?!? Je tu len bordel po ceste z áut od cukrovaru od jednej strany aj od druhej… samé blato po krajniciach a ako už bolo spomenuté vychádzajú ako debili od niklovky !!! My tu máme len zničené a špinavé cesty, o smrade ani nehovorím a cukor ide všetok na vývoz !!! Tak sa ešte raz pýtam kto jedol seredský cukor?

  11. Čo to trepeš, keď kupuješ ten lacný z Lidlu alebo z kaufu,je jasné že si ho nejedol!Netrep somariny! Korunný cukor je seredský a pre ostatných, každý jeden kamión ide na váhu a až potom sype repu na kanál,aj na to sú normy,tak nepíšte, že je preťažený,okrem toho papiere od nákladu sa preberajú na zadnej vrátnici!Ale to je typické pre mnohích z vás, písať nezmysly!

  12. Klasika magnetka ktorá zabraňuje meraniu koľko vodič auta skutočne šoféruje funguje. Jazdia aj na dve karty doslova spia za volantom.

  13. Ani jeden jediný normálny šofér kamiónu nejde dobrovoľne cez mesto.. Ale hold ten cukrovar je v meste a bohužiaľ nevedie diaľnica s každého smeru do našeho krástneho mesta. Majstri sveta s mobilom v ruke pololežiaci v prdiacom v aute s rádiom na plné taak to je ten folklór čo sa každému v meste páči B) že??

    Jebeee?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img