ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Rakety v Poľsku: Nové informácie a stav na sociálnych sieťach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|
➡️ v utorok vo večerných hodinách spravodajská agentúra AP informovala podľa zdrojov z americkej spravodajskej služby, že malo ísť o ruské rakety
➡️ v stredu ráno rovnaká agentúra informovala, že podľa troch zdrojov z americkej vlády má ísť o následok obrany ukrajinskej armády voči včerajšiemu ruskému ostreľovaniu
➡️ americký prezident Biden označil vystrelenie rakiet priamo z územia Ruskej federácie smerom do Poľska za nepravdepodobné
➡️ poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že ide o rakety ruskej výroby
➡️ podľa zdroja z prostredia NATO lietadlo aliancie sledovalo trajektóriu letu rakety, čo by mohlo výrazne prispieť k ozrejmeniu situácie (CNN)

NA PODPORE UKRAJINY SA NIČ NEZMENÍ

⚠️ Akýkoľvek definitívny scenár tohto incidentu nič nezmení na podpore Ukrajiny, keďže vždy pôjde o následok vojny v Európe, ktorú rozpútala Ruská federácia.
⚠️ Ide o jednoznačný dôkaz, že vojna pre ostatné krajiny nemá len následky vo forme prílevu utečencov, ale už aj priameho vojenského ohrozenia.
⚠️ Môžeme očakávať ešte väčšie zomknutie štátov podporujúcich Ukrajinu a vyzbrojenie Poľska v súvislosti s možným aktivovaním 4. článku zmluvy NATO, čo zvažujú poľskí predstavitelia.

MIMORIADNY AKTIVIZMUS SPIACICH KANÁLOV

Policajný zbor od utorňajších večerných hodín monitoruje sociálne siete, kde zaznamenal takúto aktivitu:

1️⃣ Priamo riadené účty zo strany Kremľa začali ihneď prinášať rôzne scenáre, čo sa v Poľsku stalo. Ešte večer sme vás informovali, že išlo napríklad o tieto scenáre:
➡️ USA zhodili bombu na Poľsko, aby rozpútali III. svetovú vojnu
➡️ Ukrajina zámerne napadla Poľsko, aby zatiahla NATO do vojny
➡️ Ukrajina zhabala ruskú raketu, ktorú vystrelila na Poľsko
➡️ Poľsko, veľký odporca vojny a Ruska, vykonalo sabotáž s cieľom vyvolať útok NATO na Rusko
➡️ Ide o tajnú misiu britskej tajnej služby
➡️ To je jedno, čo sa presne stalo, aspoň sa ukázalo, že ochrana vonkajších hraníc štátov NATO je neefektívna a NATO je slabé
2️⃣ Originálne statusy z Ruskej federácie začali postupne prekladať a kopírovať slovenskí aktéri. V niektorých prípadoch išlo o subjekty, ktoré boli istý čas odlmčané, keďže sa zámerne vyhýbali informovaniu o dianí na vojnovom fronte, kde ruská armáda utrpela značnú porážku v Chersone a okolí.
3️⃣ Kontrast medzi tichším obdobím a včerajšou mimoriadnou aktivitou bol evidentný a týkal sa aj subjektov, pri ktorých sú známe informácie o ich prepojeniach na organizácie späté priamo s Ruskou federáciou.

ČO MÔŽEME OČAKÁVAŤ

✅ Domáca prokremeľská scéna bude intenzívne importovať ruské naratívy, ktorých cieľom bude obviňovanie Ukrajiny a demotivovanie jej podpory.
✅ Niektorí vplyvní slovenskí aktéri sa doposiaľ k tejto udalosti ešte nevyjadrili, ale ich postoj sa skôr či neskôr ustáli ako kritika Ukrajiny, ktorá to s obranou vlastného územia prehnala natoľko, že ohrozila susednú krajinu.
✅ V manipulatívnych správach bude akákoľvek absencia ruskej zodpovednosti za rozpútanie vojny a zodpovednosti za ohrozovanie štátov susediacich s Ukrajinou bombardovaním prihraničných oblastí.
✅ Taktiež zostanú bokom opakujúce sa vyhrážky ruských predstaviteľov a propagandistov iným krajinám Európy. Manipulatívna hmla bude prekrývať základné fakty. Gro práce manipulátorov bude len a len o útokoch voči Ukrajine.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Policajti vy sa venujte prevencii a vyšetrovanie zločinov!!! To máte podľa zákona robiť!!! Už vám len chýba oddelenie PZ na výskum intergalaktických trolov.

  2. Už to tak vypadá ze polícia pomáha a chráni- už aj cezhraničné udalosti.. len priamo – na tomto území – v teréne akosi chýba ..

    Ale k podstate – fakty:
    – aj Poliakov „chrani“ (?) protivzdusny Patriot, kde bol, v garáži ? Vojna u susedov predsa nezačala predvčerom…
    – poľské pohranicie zasiahla „ruska“ raketa S300, p.minister obrany, už sa vie jej výrobné číslo?
    Len aby sme vedeli, či tento smrtonosny „dar“ z Ukrajiny Poliakom neposlalo aj Slovensko …

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img