ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Policajt chcel pomôcť pri nehode: Muž ho brutálne napadol a rozbil mu okno na aute

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravný policajt z Diaľničného oddelenia v Trnave, v čase osobného voľna, chcel podať pomocnú ruku účastníkom nehody a skončil podľa príslovia „Za dobrotu na žobrotu“.

Na Diaľničnej ulici, Trnava, m.č. Modranka zbadal havarované auto Renault Kangoo.
To stálo kolmo na okrajové zvodidlá a malo poškodenú prednú časť. Zastavil a rýchlo utekal pomôcť jeho posádke.

Zistil, že muž aj žena sú v poriadku. Povedal im, že je policajt, a že je nevyhnutné nehodu nahlásiť. 30-ročného Dávida to rozzúrilo a nečakane zozadu na policajta fyzicky zaútočil.
Po chvíli sa policajtovi podarilo dostať späť do svojho auta, kde mu rozzúrený útočník ešte rozbil zadné okno.

AGRESORA ZADRŽALI NA ÚTEKU

Muž sa potom rozbehol smerom na obec Zavar. Po chvíli ho našli privolaní diaľničiari, s ktorými odmietal spolupracovať a kládol aktívny odpor. Vtedy na miesto dorazili aj policajti z PMJ, spoločne muža spacifikovali a vzhľadom na jeho agresívne správanie mu nasadili putá.

Po incidente museli nášho kolegu ošetriť v nemocnici.

OBVINENÝ JE VIACNÁSOBNÝ RECIDIVISTA

Vyšetrovateľ agresora, ktorý už bol 4 krát súdne trestaný a v súčasnosti je v podmienke, obvinil z prečinov útoku na verejného činiteľa a poškodzovania cudzej veci. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

VYŠETROVATEĽ ŽIADA VÄZBU

Polícia zároveň podala návrh na jeho väzobné stíhanie. Do rozhodnutia súdu o jeho väzbe zostáva muž v cele policajného zaistenia.
Presné príčiny dopravnej nehody ako aj to, či bol vodič pod vplyvom alkoholu alebo drog, sú predmetom policajného vyšetrovania.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ludia su prepnuti, niektori uplne. Neskutocna agresivita, az bez pudu sebazachovy dokonca fyzicky utok na vsetko a kazdeho, kto sa jednotlivcovi znepaci. Nasledky pre spolocnost su mimoriadne zle.

  2. Načo takýto dezolát je tejto spoločnosti, budú ho piaty krát trestať a potom ho vypustia medzi nás. Načo? Čo z toho má táto spoločnosť?

  3. 11,01h a kde hladat tu hlavnu pricinu.v rodine v spolocnosti,vo vlade?myslim si,ze ak dlhodobo vytvarate na jedica,ale aj spolocnost urcity tlak,alebo obmedzenie tak ten jedinec zacne byt podrazdeny, neskor aj agresivny a posledna faza budu psychicke poruchy……..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img