ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

MIMORIADNE: Podľa agentúry AP ruské rakety dopadli na územie členského štátu NATO, Poľska. Dve osoby sú mŕtve

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM| Na hraniciach Poľska s Ukrajinou zabíjali rakety. Podľa spravodajskej agentúry AP s odvolaním na americké zdroje išlo o rakety Ruskej federácie. Členovia poľskej vlády a bezpečnostných zložiek sa aktuálne zúčastňujú mimoriadneho zasadnutia. Vláda Estónska vyjadrila slová podpory a odhodlania brániť územie členských krajín NATO.

Pripomíname, že Ruská federácia dnes podľa ukrajinských zdrojov vystrelila najviac rakiet od začiatku vojny.

Pozor: prokremeľskí trolovia na Slovensku okamžite zahájili informačnú manipuláciu. Sledujeme ich aktivitu a zvažujeme ďalšie kroky. Ich cieľom je aktuálne importovanie tézy založenej na obvinení armády USA zo zhodenia bômb na územie Poľska.
Len čo poľskí predstavitelia poskytnú viac informácií, dáme vám vedieť.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Volicov Republiky, LSNS a inych kolaborantov by najviac potesilo keby Ruske rakety dopadali aj na Slovensko. . Ved co je Ruske je dobre…

  2. Vyzera to tak, ze niektori skutocne mentalne obmedzeni spoluobcania si budu robit srandy dovtedy, pokym skutocne ich udalosti kruto nevratia do reality.

    Je smutne, ze ani dnes si mnoho ludi neuvedomuje, v akom vaznom pruseri sme my, ale hlavne nase deti.

    Pravdepodobne dianie na Ukrajine este stale vela ludom pripada skor ako pocitacova hra s nekonecnym mnozstvom restartov.

    Vazeni, dnes v Polsku zomreli dvaja civili, ktorych rodiny s nimi nepochybne chceli vecerat pri jednom stole. Zabil ich de facto agresor Putin a to je nielen pre Ruskych obcanov, ale ZIAL uz aj nas vaznym problemom.

  3. Prezident Volodymyr Zelenskyj v utorok vo večernom prejave povedal, že Rusko spustilo raketové útoky na územie Poľska, a vyzval Alianciu, aby prijala opatrenia. Hovorca Poľskej vlády Piotr Müller vyzval všetkých aby nešírili neoverené informácie ohľadom výbuchu rakiet .

  4. Je zaujímavé, že poľskí predstavitelia boli zatiaľ zdržanliví, len americké zdroje a Zelenskyj to vedeli hneď. Možno by bolo rozumnejšie počkať na výsledok a potom robiť závery. Vzájomné prvotné obviňovanie z útoku nepomôže nikomu.

  5. Pre 15. novembra 2022, 22:57
    Miloš, už vyšlo najavo, že raketa nebola ruská ale ukrajinská. Teraz čo? Aktivuje sa článok 5? Veď bola napadnutá členská krajina.

  6. hoaxer Majko…
    Do Poľska dopadla v utorok popoludní raketa. Podľa Poliakov bola vyrobená v Rusku. Podľa správ z USA však nebola vypálená z Ruska, ale ukrajinskou armádou, ktorá sa snažila zostreliť inú ruskú raketu, ale netrafila sa.

  7. co tu meles majko, ako ich zabil putin?zabil ich zelensky,nesir tu hoaxy.bol napadnuty clensky stat NATO,mala by prist tvrda odpoved voci agresorovi.

  8. Dufam že bubú uvalené sankcie na Ukrajinu za zabitie nevinnych civilistov v Polsku. Toto je obludny čin ukrajinskej armády aj s jej velenim. Som zvydavy ako sa k tomu postavia predstavitelia štátov NATO.

  9. Ruskí teroristi včera vypustili 90 rakiet s cielom zabíjať na území cudzieho štátu, vojakov, deti, ženy, starcov…všetkých. Ukrajinská armáda 70 striel zneškodnila a zachránila tým životy a majetok mnohých vojakov, detí, žien, starcov…všetkých. NATO presne vie kam má poslať rakety, aby sa toto všetko ukončilo a to veľmi rýchlo. Je až zarážujúce ako si krajiny neplnia svôj záväzok z Budapeštianského memoranda, ktorým odzbrojili Ukrajinu. Ľudský život nemá pre ruskú oligarchiu žiadnu hodnotu, kompostujú tam vlastných každý jeden deň. Dokedy sa civilizovaný svet bude na toto šialenstvo iba pozerať?

  10. ono je zaujímavé že ak sa to hodí tak sú zrazu pre niektorých doveryhodné aj západné/americké zdroje….škoda že to tak nebolo aj pri masakri v Buči, Mariupolskom divadle a x zločinoch páchaných denne ruskov armádov…k tej strele: zatial sa vyšetruje, ale treba si uvedomiť jedno…každý deň ruská armáda útočí na civilistov a desiatky ruských rakiet umyselne bombardujú civilnú infraštruktúru na ukrajine a proti nim zasahuje ukrajinská PVO…. podla najnovších info išlo asi naozaj o jednu z týchto rakiet protivzdušnej obrany..tá PVO včera zachránila životy desiatkam ukrajincov keď zneškodnila úmyselne vypálené ruské rakety, bohužial ale umreli dvaja nevinní ludia v Polsku, aj na tom je vidieť že vojna sa nás dotýka aj ked si mnohí myslia že nie……ťažko si ale predstaviť že by Ukrajina úmyselne útočila na nejaký štát Nato, do ktorého chce sama patriť.. je dobré to prešetriť, je dobré priznať že to bola ukrajinská raketa….ak by sa totižto chcelo, tak toto mohol kludne západ použiť na eskaláciu vojny

  11. stale ostava pravdou to, ze jedinym agresorom je Rusko.. stava sa,ze AA system zlyha a strela zbludi… no keby su neni rusi banda zmrdov, tak by nemuselo lietat nic…

  12. pre gin,preto su tieto individua pre spolocnost nebezpecne a mali by byt natrvalo izolovane od spolocnosti,jednaju skratovo a agresivne.su velmi nebezpecny a nepredvidatelny.

  13. Nerozumiem jednej veci. Ako mohla raketa letiaca z Ruska po trajektorii vychod – zapad a zostrelena ukrajinskou protivzdusnou raketou letiacou jej oproti po trajektorii zapad – vychod dopadnut este ovela dalej na zapad az za polskou hranicou. Fyzikalne mi to nedava zmysel.

  14. Včera mainstreamové médiá spolu s politikmi predviedli ako sú schopní klamať. A následné korekcie vo vyhláseniach len podčiarkli ich úbohosť. Príjemne prekvapili americkí politici, ktorých profesionalizmus v podávaní informácií v tejto kauze ocenil aj Peskov.

  15. 10:13 – keby si vedel rozmýšľať, tak by si na to prišiel anonymko. Ale aby si si nepoškodil svoje mozgové bunky rozmýšľaním, tak ti to približne popíšem. Predstav si, že tvoji ruskí bratia vystrelili na Slovensko 100 rakiet na rôzne miesta na Slovensku. Naša protivzdušná obrana nestíha, zasahuje čo sa dá, dobíja hrdzavé S300, medzitým nejaké bratské raketky preletia ponad obranu a jedna mieri na Záhorie do Kútov. Je tam predsa trafostanica. S300 sme medzitým dobili a páľ rýchlo na tú záhorácku raketu, netrafili sme. A hádaj kam dopadla naša S300. A mimochodom, tá bratská raketa splnila čo mala, Záhorie je bez elektriny, nevinní civilisti mrznú a sú pri sviečkach. Už to tá tvoja dutá hlava pochopila?

  16. Mudro vravis, ale marne tvoje snazenie. Podla stylu jeho pisania to ten prablb nepochopi, ani keby si mu to nakreslil. Pokial sa da u chruna hovorit o style.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img