ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Rómovia z Cukrovarskej majú aj plastové odpady páliť úmyselne – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v predvečer sme uverejnili aktuálnu informáciu o opätovnom a úmyselnom spaľovaní odpadu Rómami obývajúcimi byty v objekte na Cukrovarskej ulici.

PRÁVE TERAZ: Rómovia na Cukrovarskej ulici znovu spaľujú odpad – AKTUALIZOVANÉ

Náhodný okoloidúci obyvatelia mesta nám zaslali fotografiu práve zakladaného požiaru priamo Rómami. Poskytli nám aj svedectvo tom, čo Rómovia do ohňa hádzali. Plastovú stoličku, plastové vedrá.

Následne vyhotovené fotografie a videozáznam dokumentujú stav, kedy je už oheň v značnom štádiu horenia a pri ňom postávajú ľudia nesnažiaci sa oheň uhasiť a títo ľudia ani nezavolali MP a hasičov. Stále intenzívnejšie zväčšovanie sa ohňa im teda vyhovovalo.

Na miesto iba o niekoľko minút dorazila jednotka  HaZZ zo Serede a hliadka Mestskej polície.

Takéto konanie v objekte na Cukrovarskej ulici je žiaľ časté. Množstvo odpadkov takmer pravidelne zhorí, dym znečisťuje životné prostredie a dnes máme aktívne svedectvo osoby potvrdzujúce, že sa vôbec nejedná o náhodu. Ide o úmyselné založenie požiaru s účelom zbavenia sa aj tak zdraviu škodlivých odpadov, akými sú plasty. Spaľovať plasty v takomto ohni môže skutočne iba primitívny blázon, pretože pri spaľovaní plastov vznikajú skutočne zdraviu mimoriadne škodlivé látky, ktoré vdychujú nielen samotní ľudia stojaci pri ohni, ale aj ostatní obyvatelia mesta, nakoľko dym so šíriacimi sa nebezpečnými látkami sa ovzduším šíri do okolia.

Pýtame sa preto – dokedy budú normálni a slušní občania doplácať na túto hŕstku neprispôsobivých a skutočne arogantne si všetko dovoľujúcich občanov?

Dnes má MP možnosť zabezpečiť dôkazy, čo všetko sa v zhorenisku nachádza. A následne môže začať konať príslušný odbor MsÚ, prípadne vyšetrovateľ  PZ, keďže systematicky opakované nedovolené nakladanie s odpadmi a úmyselné poškodzovanie zdravia, je protiprávnym konaním.

Otázkou je, ako sa o opakovaným problémom postavia kompetentní. Budeme to priebežne zisťovať a následne informovať verejnosť.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 14.11.2022 – tlačová správa KR HaZZ Trnava k zásahu hasičov

Dňa 13. novembra 2022 pred 17-tou hodinou bol ohlásený požiar odpadu vo dvore obytného domu na Cukrovarskej ulici v Seredi. Po vykonanom prieskume príslušníci z hasičskej stanice v Seredi zahájili lokalizačné a likvidačné práce 1 vysokotlakovým prúdom. Na rozhrabanie ohniska použili jednoduché hasiace prostriedky. Požiar vznikol v dôsledku nedbalostného a neopatrného správania dospelých.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. myslim že niektorych bastardov by bolo treba trochu opiect na ohni a potom by pochopili ze umyselne zakladanie ohna v meste moze ohrozit cele mesto nebolo vy to prvy krst co zhoreli cele sidla

  2. kompetentny sa tomu nemozu nijak postavit,chranena zver to ma povolene ,to uz by ste mohol vediet p.autor. ak by to bol biely tak tych kompetentnych by tam bol plny dvor.

  3. Zohrievajú sa, a tak dopadneme všetci čo nebudú mať na zaplatenie plynu elektriny. Koho chce kto obviniť a vyšetriť úplne smiešné.

  4. Tomu guľatému pri ohní hovoria “obočie” má tak husté obočie ako brežnev… keď mu prší na hlavu má to ako rýnu a dážď mu steká po bokoch, nikdy však nie do očí👶🏿

  5. Tak to dopadá, keď sa z premnoženého parazita urobí ohrozený druh na pokraji vyhynutia.. Ešte aj Ebola má voči nim väčšie opodstatnenie.
    A proti aj tento „živočíšny druh“ sa dokáže začleniť do pracovného pocesu. Žiaľ, náš štát chráni iba tých, čo tu páchajú škody a zdiera tých, čo sú slušní a užitoční..

  6. Keby prišiel deň,že sa všetci biely začnú správať ako oni,tak snáď by to už niekoho trklo.Ale rómska otázka je už roky rokúce úžasný biznis .Čo myslíte,odkiaľ majú informácie,čo môžu,na čo majú nárok,prečo odísť aj do Anglicka?…dať im podmienky,ako to robia iné štáty…nechodia ich deti do školy?…nedostanú vôbec nič…a tam nepreziju,preto im je dobre na SK.Ale zase nebadane všetkých do jedného vreca.Poznam aj slušných,zaradených do tejto spoločnosti.Preto sa nečudujme tejto rasovej nenávisti,lebo ohrozený druh sme tu už my a nie ony.

  7. Treba to vysťahovať preč zo Serede a dať to kontrolovať Kotlebovcom a dať im poriadne stekle nech to kontrolujú cigán musí žiť v terore a strachu ináč budú stále neprispôsobil

  8. A aké poriadky to ten váš kotleba urobil v BB kraji ako župan? Nula bodov, nič. Všetko zostalo s osadami ako predtým, keď nie horšie. Aj jemu ide iba o prachy.

  9. Máme nového primátora, uvidíme ako sa zhostí tohto problému, lebo doterajší bol len kritizovaný za tento dvor, za ich odpady a ich neporiadok a neplatenie . Čakám, ako to ľahko pôjde, kedže doteraz to nijak nešlo.

  10. mi hridi zlovaci a volici naseho pana Kotlebu alebo Uhrovnika budeme vzdi za mjerumilovne riesenje . mame vela rozumi a cizte srdiecko.

  11. Riešite oheň skurveni ale migrantov a Ukrajincov ne riešite pomáhate skurvenim ukrajincom ale som zvedavý kto by pomohol vám keď bude putin púšťať rakety navas vy degesy

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img