ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Rómovia na Cukrovarskej ulici znovu spaľujú odpad – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na Cukrovarskú ulicu práve teraz smeruje jednotka HaZZ zo Serede a hliadka MP.

Občania na opätovné úmyselné spaľovanie odpadov v objekte upozornili s tým, že videli, ako Rómovia do práve založeného ohňa hádzali plastové stoličky, vedrá a ďalší odpad.

K prípadu sa vrátime.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 14.11.2022 – tlačová správa KR HaZZ Trnava k zásahu hasičov

Dňa 13. novembra 2022 pred 17-tou hodinou bol ohlásený požiar odpadu vo dvore obytného domu na Cukrovarskej ulici v Seredi. Po vykonanom prieskume príslušníci z hasičskej stanice v Seredi zahájili lokalizačné a likvidačné práce 1 vysokotlakovým prúdom. Na rozhrabanie ohniska použili jednoduché hasiace prostriedky. Požiar vznikol v dôsledku nedbalostného a neopatrného správania dospelých.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Túto bandu neandrtálsku platíme z našich daní. To je vrchol čo si dovoľujú. Dal by som im preplatiť zásahy hasičov polície a záchranárov čo tam chodia ako na bežiacom páse.

  2. dufam pride ten den.ked nebude eu a ludia co budu slobodny a vykinozia haved ciernu aj lenivu.a bude svet pekny.a nech ma aj naka zoberie .som slobodny a nazor mi nikto nenanuty,

  3. Ľudia vi vôbec nechápete očo tam ide vi ich urážaťe zato že sú Rómovia atď.. ale ne abi im štát pomáhal a dat im tam ešte jeden kontajner abi to mali kam hádzať sú tam veľa rodin a nemajú kam dávať odpadky pália preto abi im tam neostala ta špina lebo kebi to malo zostať na vás kotlebovcov tak bi ich tam nehali zhnit lebo té strašne rasistický ľudia mali bi ste sa uvedomiť a n si stoho robiť srandu

  4. Pre Človek ktorému to páli – a čo im bráni aby si ten kontajner objednali a zaplatili zo svojho ako ostatní obyvatelia mesta. Však len ruky vytŕča ju a chcú všetko zadarmo do huby.

  5. ……
    tam mali naskákať do toho ohňa…..celé zle sú oni,,,,,koľko rokov sa to tu rieši…predávajú fety ,berú veľké peniaze že akože invalid …..akože nonsens v tomto štáte mladý ľudia si nedovolia mať veľa detí….oni ano šak štát zaplatí.,….

  6. Preco zasa len nazov Romovia preco nie Na cukrovarskej ulici v serdi spaluju ludia Odpad keby to bola nebola romsaka komunita tak ten nazov by bol inak uz ked takto tak robite rozdeli mali by ste nazivat podla farby bieli acerni cerna komunita spaluje odpad alebo biela komunita spaluje odpad skratka na zemi ziju ludia tak budme ludski uz konecne moj nazor je taki

  7. Rasista je človek, ktorý odsudzuje príslušníkov inej rasy len za to, že tá cudzia rasa vypadá inak ako on sám. Ale kto na Slovensku odsudzuje týchto špinavých potkanov za to akí sú, ten nie je rasista, ale realista.

  8. Takže podľa hasičov išlo o nedbanlivostné a neopatrné správanie. A vec je vyriešená. Tak sa to robí, do psej matere. Keď budem v záhrade páliť odpad ja, zvalím to na neopatrnosť. Veď aké úmyselné spaľovanie a prikladanie do ohňa?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img