ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Čo je hybná sila Slovenska? Osobné záujmy politikov, alebo občania SR?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tlačová správa UNAS /

ÚNIA Autodopravcov Slovenska – UNAS s podporou Asociácie Žltý Anjel Asistance24 vyriešila problémy dopravcov za Slovenskú republiku . Pustili sme sa do boja za našich dopravcov , kde sa nám podarilo znížiť našim štrajkom čakanie na D2 z 8 hodín na 30 minút.

Poďakovanie od členov Vlády? Na čo. Však to je už asi samozrejmosť .

Sme rozčarovaný nad tým, že majiteľ vlekov si presadzuje v NR SR zníženie DPH na 10%. Vydieranie politického kapitálu pre seba je asi normálne. Naše organizácie niekoľko krát oslovili Ministerstvo dopravy SR a Ministerstvo financií SR, aby sa riešili problémy dopravcov. Neustále ukazujeme na Mýtny systém, zvýšené PHM a všetkých nákladov pre dopravcov.

Snažíme sa dlhodobo presadzovať, aby mýto bolo u nás ako v Poľsku, pretože tam prejde LKW cez celú krajinu za 100,- EUR. Veľká časť financií sa vracia späť do cestnej infraštruktúry a nie ako na Slovensku, kde nevieme prepojiť cesty zo západu na východ.

Doprava je srdce každej krajiny, len na Slovensku je to Vláde jedno. Dopravcovia nám padajú, na rok 2023 nás v rámci zvýšenia elektrickej energie a plynu nič dobré nečaká. Na čo sa čaká až všetci padnú na ústa?

Mrzí nás, že sú v NRSR prednejšie osobné záujmy ako naši občania a srdce Slovenska , ktorou je doprava. Asi čakáme na to, keď nebude mať kto zásobovať obchody?

Chudoba sa v doprave prehlbuje a žiadame Vládu SR, aby sa stým začala konečne zaoberať.

Predsedníctvo UNAS a AZAA24

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Asi sa p. Kollárovi míňajú peniaze na toľko detí. Tak si musí doplniť peňaženku na vlekoch. Prečo by sa mala znížiť DHP na vleky, prečo nie na potraviny, alebo na energie, z čoho by mali úžitok občania a nie vlastníci vlekov? Rozum sa pozastavuje nad jeho drzosťou. Konečne organizácie, t.j. občania suplujú štát. Oni tam len trepú z hubami a zavádzajú ľudí. Každý sa tlačí do politiky, čo nedokáže iné. Tam nemá čo pokaziť. Všetko sa zmetie pod koberec. Ešte proti málo len komu bola vyvodená osobná hmotná zodpovednosť a keď, tak sa to anulovalo. Majú politickú imunitu.

  2. Parlament by mal rokovať online,ušetrili by energiu,minule v českých novinách prebiehala diskusia, kde sa riešilo,prečo Ukrajinci bývajúci v Česku,majú zľavu na elektrinu od ČEZ, bola tam aj tabuľka,kde v r.2021 mala táto spoločnosť zisk 9,9 miliardy korún a papaláši mali kráľovské odmeny, najvyššia bola okolo 36 miliónov korún, ktovie,ako je to u nás.

  3. sk poslancom a vláde je jedno ako sa majú občania , ide im o pohladkanie od uršule von lajno a my si máme zvykať že dobre už bolo .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img