ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Pavol Demeš: List pápežovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
List pápežovi
Vaša Svätosť pápež František,
po dlhšej dobe Vám opäť píšem, lebo potrebujeme Vašu pomoc. Verím, že sa k Vám už dostalo, ako trnavský pastier – arcibiskup Ján Orosch, zlyhal a poškodil dobré meno katolíckej cirkvi, na čele ktorej stojíte. Nezlyhal po prvýkrát. Tentokrát sa však voči nemu zodvihla taká vlna kritiky od veriacich i neveriacich, že ak by to ustál, spôsobilo by to prepad dôvery v celú cirkev.
Je pozitívne, že viacerí ľudia robia coming out a oznamujú, že i oni sú veriaci a s persónou arcibiskupa Oroscha nechcú byť spájaní. Bolo by veľmi potrebné, aby tento pán urobil going out a urýchlene opustil stolec v Malom Ríme.
Pevne verím, že Vy s pomocou apoštolského nuncia na Slovensku, by ste nám v tom mohli pomôcť a posmelíte v tomto smere k odvahe aj našich otcov biskupov.
Vopred Vám srdečne ďakujem za zváženie tejto prosby a prajem Vám požehnanú nedeľu,
Pavol Demeš,
ktorý tiež nechce byť spájaný s Jánom Oroschom.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pan Demes, Papez nieje urcite zvedavy na vase picoviny, obratte sa na pana Matovica, nech laskavo vysvetli buzerantskym spoluobcanom, ze aj v nasej spolocnosti existuju notari….. ak nieje politicka cesta o registracii dvoch bukvic na Slovensku…. Staci zajst za notarom a spisat zmluvy o ich potrebe ako je nahlad do zdravotnej dokumentacie, popripade rozdelenia majetku. Myslim ze aj medzi bukvicami sa najdu inteligentni jedinci, co to pochopia. Len prosim Vas vy ako ich ochranca, a spasitel bukvic…. sprostredkujte LGBTIX……….Y komunite, ze nas veriacich HETEROSEXUALOV otravuje ich zneuzivanie vrazdy dvoch ludi……. samozrejme ako aj vase

  2. Chcem sa spýtať či existuje na tejto planéte ešte nejaký živočíšny druh kde sa milujú napr dvaja sloni, alebo dveja sumci, alebo dve gorily….?

  3. Anonym 6. novembra 2022, 20:04
    Buzerant, neurazaj heterako, uc sa…. O toto vam islo bukvice 🙂 ? Chceli ste vojnu, mate ju…. Este sa podpis, nech ta pozname jebko 🙂

  4. Ahoj. Co znamenal “ jeblý jak táčky”? To je tvoj titul v občianskom preukaze pred menom? Ako dlho si študoval aby si ho získal? Rodičia (tato+tato) sú na teby pyšný? Až kam si to dotiahol…

  5. Čo sa pán Demes potreboval zviditeľniť u pápeža? To už niektorí ľudia nemajú súdnosť. Čo od toho očakáva, že keď pán Demes napíše pápežovi, že bude tu u nás robiť poriadky? Keď tak chcel veľmi riešiť túto záležitosť, mal na neho podať trestné oznámenie! A konečne, čo je jeho do toho? Je to vec medzi políciou a biskupom. Nech si to oni vyriešia.

  6. Pápež neurobí nič. Keď tu bol, podával si ruky s najväčším ku.evnikom u nás, aj s jeho 12 panghartami. Obyčajná babka, ktorá je každý deň v kostole, sa k nemu nedostala!

  7. papez je najvacsia krestanska kurva,jeho obycajna babka nezaujima,vzdy len grazly podvodnici,predajny prestituti a zapredana vladna luza.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img