ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Sereď, ďakujem.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďakujem za každý jeden hlas, za akúkoľvek prejavenú podporu počas kampane ale aj za obrovské množstvo gratulácií, ktoré po vyhlásení výsledkov prichádzajú. Aj keď ma mrzí nízka účasť vo voľbách, chápem viaceré dôvody, ktoré k tomu mohli prispieť.

Volebný výsledok beriem s vďačnosťou a pokorou, ako silný záväzok pracovať pre všetkých obyvateľov nášho mesta. Budem sa maximálne snažiť o to, aby som svojou prácou a jednaním dokázal nájsť cestu aj k tým, ktorí ma nevolili.

Ďakujem aj mojim najbližším, celému teamu a všetkým, čo ste nám verili a podporovali nás.

Zároveň srdečne gratulujem všetkým kandidátom na poslancov Mestského zastupiteľstva, ktorí získali od ľudí mandát zastupovať ich. Teším sa na konštruktívnu spoluprácu a verím, že spoločne dokážeme nachádzať dobré riešenia pre naše mesto.

Ešte raz, veľké ďakujem.

Ing. Ondrej Kurbel

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pripájam sa ku gratulantom pre Team Ondro a prajem veľa úspechov.Čaká Vás obdobie s prekážkami pri plnení Vášho náročného ale kvalitného programu.Presadzujte svoje ciele, ale buďte prosím tolerantní aj k iným názorom a snažte sa ľudí motivovať do oblastí, ktoré sú im blízke.Verím, že to zvládnete a držím Vám palce.

  2. Gratulujem. Treba zacat makat od prveho dna. Personalny audit na urade vykonat, prepustit vsetkych veducich oddeleni, vypisat nove vyberove konania, zrevidovat pocet uradnikov, prekontrolovat nevyhodne zmluvy, podat trestne oznamenia. Vycistit ten chliev po 12 rokoch bude nevyhnutne. Mate co robit na zaciatok. Drzim palce. A hlavne zastavit korupciu na urade….

  3. Uvidíme koľko zo sľubov splníte, minimálne sme zvedaví na ten obchvat pán Kurbel. Sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú. Tak sa to vraví však ?

  4. Hlavne prepustiť všetkých vedúcich oddelení, to urobí jedine samovrah to sú ľudia čo vedia ako funguje mesto a nahradiť ich niekym kto v živote takú robotu nerobil čistá samovražda to je vec ktorú nikdy rozumný človek neurobí ešte sa bude modliť aby mu neodišli. Ako pán nový primator v jednej diskusii povedal a dal za pravdu proti kandidátovi ze primator musi byt v prvom rade dobrý manažér len zabudol vtedy na jednu vec ze on je architekt. Tak uvidíme aké má manažérske schopnosti mesto nie sú skauti. Ale držím palce možno prekvapí. A anonym 15:08 ty si asi neriadil ani svoju potrebu na záchode keď si takéto mudrosti napísal.

  5. Apendix a ešte podotknúť ze pan nový primator robil ako jediný špinavú kampaň a slovo česť mu nič nehovorí. A aby sa niekto znížil ešte na osočovanie a ubližovanie rodinám kandidátov ako sa znížili Ondrovi prisluhovaci za cenu vyhrať voľby tak nech si tých 5 minút slávy užijú kým nepadnu do tvrdej reality.

  6. Karma, karmička 31. októbra 2022, 15:49 – mozem poprosit naviest ma, ktore je meno a ktore priezvisko?
    Dakujem.

    Tak sa zamyslam nad tym, co okrem osobnej motivacie ANONYMNE spinit, moze viest ANONYMNEHO jedinca k napisaniu – citujem:

    „pan nový primator robil ako jediný špinavú kampaň a slovo česť mu nič nehovorí.“

    Sudiac podla predoslych prispevkov – to vazne az takto? Fakt nemate strach z pripadnych konzekvencii, ktore by mohli byt voci Vam za taketo vazne verejne tvrdenia o konkretnej osobe vyvodene?

  7. O akej spinavej kampani tu zas splietas.
    Ondrej Kurbel nebol ten, ktory svoje akcie neoznacil za politicke a nasledne reklamoval v SN, nezneuzival detske show aby tam poskakoval ako moderator, rovnako tak nevytiahol na svojho protikandidata nejaku klebetu o podplacani , ktoru nevie dodnes podlozit a vysvetlit.
    Rovnako tak to nebol Ondrej Kurbel, ktory odpozeraval v kampani od svojho supera – OK bol prvy ktory mal na namesti akciu, po nom zrazu aj iny kandidat, OK mal ako prvy tim ludi do zastupitelstva, iny kandidat zrazu narychlo zhanal ludi aby ich bolo viac, OK mal vypracovany volebny program tyzdne pred volbami za cim bola velka praca, iny kandidat program zverejnil tyzden pred volbami?, OK mal poriadne profi video s ktorym odstartoval kampan, iny kandidat mal take zrazu na konci kampane.
    OK nezneuzil v kampani statne institucie na mitingoch ale mal vsetko riadne vyriesene.
    OK nezneuzil zamestnancov mestskej eserocky na vyvseovanie plagatov akcie na mestske budovy, nasledne ich nezneuzil aby isli plagaty prelepit aby tam neboli politici a tvarilo sa to ako „kulturno-spolocenska“ akcia.
    Tak sa uvedom kto viedol spinavu kampan.

  8. pre Anonym 31. októbra 2022, 15:32, ved praveze vedia??? hm, tak potom sa necudujem ze to tu takto vyzera, ked vedia! che che che daj este jeden!

  9. Ondrej podporilo „iba“ 2 tisic obcanov ked tak, vas boh Tomcanyi ziskal v Seredi do VUC 2500 hlasov, to nie je taky ohromujuci vysledok, vsakze?

  10. Ešte som zabudol dodať, čo pán primátor urobili, keď nastúpili na úrad pred dvanástimi rokmi? Koľko tam je pôvodných pracovníkov a vedúcich oddelení? Vyprášil by som vás jak blchy z kožuchu. Bojíte sa o teplé miestečká. Teraz si to dal jednoznačne najavo.

  11. Zaujímavé že tu niekto (kto asi?) dehonestuje Ondrov vysledok. 1996 hlasov je vraj strašne málo. Keď sa Tomčányi prvý krát stal primátorom dostal 1725 hlasov. To bolo ale v poriadku

  12. Keby dostal aj 5 hlasov a vyhral by, tak by vyhral. Ondrej, nič si z nich nerob. Si jednoznačný víťaz bez masívneho masírovania mozgov. Jankulár jedného času vyskočil hádam aj z chladničky, keď som ju otvoril. Všade bol. Na každom mieste v meste. Nepomohlo. Päťsto či päťtisíc hlasov. Je to fuk.

  13. Načo vypisujete čo má nový primátor urobiť? Vy kto ste? Prečo ste nekandidovali keď ste takí múdri? Nechajte to na neho a nerobte sa dôležití.

  14. Keď sa tu písalo o iných kandidátoch tak si takto neodpisoval. Nemyslíš že aj ty prispievaš k tomu aby tu ľudia špinili ľudí anonymne a šírili nenávisť?

  15. Pán primátor vie, čo má urobiť, že to má vyčistiť…? Možno, že aj pán Majko by mal vyčistiť tieto komentáre od niektorých, ktoré tu napísali niektorí hlupáci, ktorí nevedia čo so sebou, ktorí sa nevedia vmestiť do kože.

  16. – áno aj futbalisti – nadšenci, či rodičia športujúcich detí.
    Prehrala však futbalová lobby – tá ktorá vyciciavala mesto posledných 12 rokov, zinkasovala milióny nás všetkých.
    Kde peniaze skončili je otázne, stánok futbalu – ich vizitka štadión to však určite nebol..
    Pri pohľade naň, snáď snáď už každý definitívne pochopí že táto volebná výmena je dobrou správou PRE VŠETKÝCH – aj pre skutočný futbal v tomto meste, nie ten legionársky..

    J.Jankulár sľuboval personálny audit – v diskusii s ním súhlasil aj O.Kurbel.
    Ten však vôbec nebude najdôležitejší. Nielen toto mesto a jeho občanov čakajú ťažké mesiace.
    Aby nového primátora a vedenie mesta nezaskočili nášľapné míny z minulosti šafárenia mesta, bude nevyhnutný iný AUDIT – FINANČNÝ !!!.
    A to je zas desivou správou – pre tých ktorí doteraz v ňom trestuhodne bačovali…

  17. Pre: Apendix 31. októbra 2022, 15:21

    Ondrej nesľuboval severný obchvat za 4 roky hotový, ale že túto tému v meste konečne otvorí a začne sa s projektom, aby vôbec niekedy v dohľadnej dobe sa to mohlo zrealizovať, nakoľko už včera bolo neskoro a doposiaľ v tejto veci nepadla ani len úvaha.

  18. Pre Miloš Majko 31. októbra 2022, 19:29 – kazdy jedinec v plnej miere zodpoveda za obsah svojho prispevku.

    Autorom publikovaneho clanku nie som ja a o diskusii na SOL rozhoduje autor.

  19. Mne je to úplne jedno, kto je primátor,ja pracujem niekoľko rokov pre Mesto Sereď za minimálnu mzdu,aj stým by mal niečo robiť aby sme mali normálne platy 🤔

  20. Ja som zvedavý ako sa vysporiada so zamestnancami, ktorí dostali teplé miestočká za to že hlasovali ako bolo dobre. Je ich viac na MsU.

  21. ako to ma vedieť kto je taky zamestnanec? A ako mohly zamestnanci hlasovať keď hlasujú len poslanci a tý nie sú zamestnanci skus nam to tu vysvetlit

  22. Keď sú dobrými pracovníkmi a prácu si vykonávajú dobre, prečo by sa mali meniť? Každého z nás niekto prijímal do zamestnania a po jeho odchode nás mali prepustiť? Veď je to šialenstvo. Vždy na tie politické šarvátky doplácajú obyčajní ľudia.

  23. Sú veci, ktoré musia ísť podľa zákonov!
    Mimochodom odchádzajúci pán primator ma nárok /ak sa ho však nevzdá/ na odstupné vo výške / napr. aj na kúpu auta/ teda cca 20.000 Eur.
    Chyba zákonov a predpisov?

  24. Určite sa nevzdá. Veď kto má veľa, chce mať ešte viac. Každé euro sa zíde. A čo si ľudia pomyslia, to mu môže byť už ukradnuté. Keby sa vzdal, to by bol zázrak. Ale vlastne prečo mu má byť vyplatené odstupné? On nebol v pracovnom pomere na dobu neurčitú, on bol volený na určité obdobie, ktoré mu skončilo. To mu odsúhlasilo MsZ? No vidieť, že sa na niektorých nešetrí.

  25. Akekolvek ODSTUPNE pre UZ NEzvoleneho voleneho zastupcu je uplne uz nie ani nemoralne plytvanie financiami, ale vyplatenie, resp. prijatie odstupneho je perverznym aktom az vrcholom arogancie.

    Voleny zastupca kandiduje a do funkcie v pripade zvolenia nastupuje na DOBU URCITU.

    Viac k tomu nemam co dodat.

  26. odstupne
    d) päťnásobku jeho priemerného mesačného platu, ak vykonával funkciu najmenej tri po sebe nasledujúce funkčné obdobia.“
    a pokial ma aj nevycerpanu dovolenku…….
    a este: s touto sumou msts. rozpocet nepocital, takze sa budu musiet zobrat niekde inde.

  27. Tak asi zmenia zase rozpočet na výdavkoch. Tak ako zvýšili v rozpočte výdavky na Ukrajinu o cca 70 000,- eur. Tak neviem kam tie výdavky majú ísť. Nie je tam žiadny komentár že prečo..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img