ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Klányi mimo realitu a zákon?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Všetko, aj sloboda musí mať hranice. Sú vyhlásenia, ktoré sú bez najmenších pochýb za nimi.

Klányiho veselú postavičku dobre poznám ešte z čias, kedy som osobne dokumentoval protestné pochody a v čase, kedy nám SMERáci Slovensko postupne kradli. Následne som ho registroval pri kandidatúre Heleny Mezenskej na post prezidentky, pri policajnej kontrole, kedy vyzliekal policajtov z uniformy priamo pred kamerou operatívcov z bratislavskej kriminálky a jedného z kolegov zúfalcov, následne zo súdov a ďalších a ďalších protestov.

Jožo by bol svojim spôsobom fakt komikom, keby neprotestoval stále a proti všetkému. Vlastne, on je protestant „na telefón“. Ale OK, keď mu to vyhovuje.

Problém je, keď chce upútať spôsobom, ktorý je skutočne za čiarou tolerancie každého príčetného jedinca.

A teraz k tomu evidentne došlo…

Zdroj foto: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No práve. Problém tejto krajinky je v tom, že všetci pri idiotovi mávneme rukou a ide sa ďalej. Len preto že veď to je taký LOLO, ale ten chujlo na to nemá papiere takže klasika, zatknúť a riešiť podľa platnej legislatívy. Ak by niečo podobné bliakal niekto iný, to by bolo tóčo. A pre takýto šlendriánsky postoj sme tam kde sme a nejaký Mizík, pokakaný z trestu urobí zo seba nesvojprávneho chuja a súd mu to zožerie, a zrazu Mizík vie aj kandidovať na poslanca keď je počítačovo dementný. Prečo ho nezhovadiť a nepreveriť z úradnej moci, či sa nedopustil krivej výpovede. A podobne postupovať aj pri podobných obskúrnych pomätencov ako tento Klauny.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img