ISSN 1337-8481

streda, 17. apríla, 2024

Ďalší opití vodiči: Jeden narazil v Šúrovciach do oplotenia rodinného domu, druhého zastavili policajti v Trnave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajné hliadky z okresu Trnava riešili ďalších dvoch opitých vodičov. Mladší z nich dokonca vrazil do plotu rodinného domu.

Dnes, v skorých ranných hodinách, 21 ročný vodič pravdepodobne nezvládol riadenie a pri prejazde obcou Šúrovce narazil s autom Mazda do oplotenia rodinného domu. Z miesta nehody síce odišiel, no zavarskí policajti ho rýchlo vypátrali a podrobili dychovej skúške. Mladík pri nej nafúkal 1,73 promile.

BEZ SVETIEL, BEZ PÁSU ALE ZATO S 2 ‰
Včera predpoludním zas trnavskí dopraváci zastavili v Trnave auto Škoda Fabia. Jej 39 ročný vodič si totiž nezapol stretávacie svetlá, a navyše zabudol ja na bezpečnostný pás. Policajná hliadka mužovi pri kontrole namerala v dychu bezmála 2 promile alkoholu. Pri opakovanej skúške sa hodnota dokonca vyšplhala až na 2,27 promile.

Policajti oboch mužov obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie.
Polícia oba prípady rieši v tzv. superrýchlom konaní, v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona môže vodičom hroziť strata slobody až na 1 rok.

Až do rozhodnutia súdu si môžu obaja nezodpovední vodiči „vychutnať“ pobyt v cele policajného zaistenia.

‼️ NESADAJTE ZA VOLANT OPITÍ ‼️

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Automatická basa 30 dní by pomohla. Nafúkaš v ten deň skončíš v base. Čudná únia Rakúšan spôsobí haváriu na Slovensku pod vplyvom alkoholu a v Rakúsku a celej únii môže šoférovať na Slovensku nie. Prijebanost únie to toleruje.

  2. Treba basu na tvrdo + konfiskacia auta+ povinná protialkoholicka liečba.

    Aký je rozdiel medzi týmito a tým v Blave čo zabil 5 ľudí?
    Žiadni len títo malí šťastie že tam kde nabúrali nebola zastávka plná ľudí či po chodníku nešla mamička s kočíkom!

    Už treba exemplárne tresty, žiadne podmienky.
    Výrazne zvýšené kontroly, nafukas basa natvrdo, skonfiškovat auto, min 5 rokov zadržaný vodičský a povinná protialkoholicka liečba, ktorú si bude musieť platiť

  3. Hlavne nech nezabudnú ešte viac merať rýchlosť.. To pomôže.
    Páni policajti, neunúvajte sa vystrčiť riť z vyhriateho auta.
    A dobre doje*té každého chudáka, čo sa odmieta motať za ožratým debilom a dovolí si ho predbehnúť.. To vyrieši zvýšený počet alkoholu za volantom.
    A teraz, keď ide sviatok, nevšíjate si pribrzdených dedov, čo absolútne ignorujú stopku, semafor, prednosti, chodcov na prechodoch.., ale hlavne kontrolujte rýchlosť tých, čo už majú plné zuby bezdôvodne pomalej ignorantskej a nebezpečnej jazdy za semilnými..

  4. Miro.., nejde o to, či sa ponáhľam. Ale ak ja prekročím rýchlosť o cca 10 km/h som akože viac nebezpečný, než ožran, čo ide predpisovo alebo semilný dedo, čo ignoruje stopku a ohrozuje ľudí na prechode?
    Radarom to nevyriešia! Ale hnilú riť s s drégerom z auta nevystrčia.

  5. Co si predstavujes pod takym slovom semilny?
    A ignorovat stopku ci prekracovat max.pov.rychlost je rovnako porusenie predpisov. Takze si taky isty ignorant ako ten seMil.

  6. Anonym, skús pracovať ako profivodič v týchto dňoch..
    Zelená na semafore, či prednosť v križovatke nič neznamenajú. Dedo na leštenke si ide prechod neprechod, stopka, daj prednosť nič.. A kruháč, keď si on robil vodičák ešte neexistoval. Takže cca 15 minút pred ním rozmýšľa, čo tam má robiť. A potom to aj tak zaje*e do protismeru.
    A ja mám byť akože „tolerantný“.. Dokedy? Kým niekoho nezabije?
    A späť k tým nadrbaným? To tiež budeme riešiť až keď do niečoho naje*ú??
    Merať v Dolnej Strede, či idete od značky začiatku obce 50 je to najdôležitejšie pre bezpečnosť na cestách?

  7. A prečo sa snažíš ospravedlniť prekročenie rýchlosti o 10 km/h? Lebo si vodič z povolania a zamestnávateľ ťa naháňa? Je mi ťa ľúto.

  8. Anonym, ja sa nesnažím nič ospravedlniť..
    Ak mi chceš ty povedať, že jazdíš predpisovo, tak si klamár alebo chudák, čo sa ešte len učí jazdiť.
    A tváriť sa, že sa niečo robí pre bezpečnosť na cestách tým, že sa len zvýši počet radarov, je iba čistá ryža do štátnej pokladne.
    Tak sa nečudujte, že najebaní majú ťažko v pi*i vsetky tie vyhrážky o trestoch..
    Lebo ako vravím, keď budeš nejebaný jak prasa, ale pôjdeš na obmedzovači, tak si v pohode.. Čo tam potom, že sem tam niekoho zabiješ alebo niekomu trafíš do plota.
    A teraz, kľudne aj na stopku môžeš ísť, či do protismeru, keď máš cez 60..
    Len neprekračuj rýchlosť! Lebo vtedy si najhorší..

  9. Pre vovica.neviem co tymto sledujes, Ja mam 65 a o2 0tych jazdim profesionalne a radsej na caste stretnem stareho semila ako takoho ako si ty pre ktoreho je nadoleztejsie rychlost a nie bespecnost. ras aj ty budes semilny debo potom si na toto spomen

  10. Miro, mám kolegov, ktorí majú cez 70 a jazdia bez toho, aby niekoho obmedzovali, či ohrozovali..
    Ja narážam na tých, čo fakt už nemajú (a zrejme asi ani nemali) čo hľadať za volantom.
    A naše „orgány“ miesto toho, aby sa na to zamerali, idú vyzývať k ohľaduplnosti.
    Ale to je problém týchto dní..
    Čo je do očí bijúce, je nekonečný reťazec nehôd najebaných.. A riešenie? Viac radarov a vyhrážky s ešte viac radami..
    Ako toto vyrieši problém s alkoholom??
    Mám už za sebou nejaký ten milión km (po SR a EÚ), zažil som nespočet policajných kontrol, za tachograf a mýto ťa vedia pristaviť aj 5x za deň. No za celý ten čas som na Slovensku stretil zelenú buznu s drégerom iba 2x..
    Ak ma vedeli počas corony každý deň pristavovať a buzerovať, či mám test, či mám povolenie ísť do práce, prečo nemôžu urobiť veľkú akciu na chlasť??

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img