ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

SEREĎ, ĎAKUJEME

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď, ďakujeme! 

Vážime si Vašu obrovskú podporu. Fandíte nám, dávate nám spätnú väzbu, ste našou motiváciou, prečo pokračovať.
Poďte už túto sobotu 29. októbra voliť a rozhodnite sa pre Sereď, v akej chceme všetci žiť.
video tu:
Samozrejme ďakujeme aj našim najbližším a celým rodinám za ich veľkú trpezlivosť. Rovnako aj všetkým, ktorí nám počas tejto kampane pomáhali a podporovali nás.
Veľmi si vážime aj Vašu ochotu vyjadriť podporu otvorene: 
 
Počas tejto kampane sme pre Vás pripravili rôznorodé podujatia a mnohí z Vás ocenili pozitívnu a inovatívnu formu našej kampane.
Pri kaštieli sme v lete ohlásili našu kandidatúru a symbolickú bodku za našou kampaňou sme spravili opäť pri kaštieli na sobotnom podujatí:

Živý kaštieľ v Živom meste

Atmosféra seredského kaštieľa je ako stvorená pre kultúru a organizáciu kultúrnych podujatí. Dôkazom toho bol aj veľký záujem verejnosti, ktorá prišla aj napriek nepriaznivému počasiu na kultúrny program architekta Ondreja Kurbela, kandidáta na primátora mesta a jeho tímu. Priestory s historickým nádychom skrývajú množstvo záhad a tajomstiev. Jedným z nich je aj nedávno objavený pivovar, ktorý si mohli návštevníci podujatia prezrieť aj s podrobným historickým výkladom. Zároveň bolo pre všetkých návštevníkov pripravené bohaté občerstvenie, vrátane tematicky zvolených remeselných pív či vína od miestnych vinárov.

Diskusie s Ondrejom Kurbelom, ako aj s členmi jeho tímu Máriou Fačkovcovou, Martinou Hilkovičovou, Miroslavou Sabovou Dudášovou a Erikom Štefanekom sa niesli v znamení aktuálnych tém, ktoré občanov trápia.

Poďakovanie patrí aj našim partnerom pivovaru ŽiWell, Sobodnému vinárstvu, Jánovi Koričanskému, a Matejovi Godáňovi, konateľovi spoločnosti GODY GROUP, s.r.o., ktorá opravuje kaštieľ a zároveň kandidátovi na poslanca MsZ a do VÚC.

video tu:

Sereď v ktorej to žije. 

Naše mesto tvoria aj iné príbehy ako v súčasnosti vnímame z televíznych novín a policajných razií. História aj úspešné príbehy Serede na nás môžu dýchať z ulíc či z podujatí.

V #teamOndro podporujeme prácu s miestnymi talentmi, organizáciami, ale aj s verejným priestorom. Pripravili sme víziu, kde okrem kultúry a oživenia mesta riešime aj sociálne služby, šport či dopravu. Aby naše mesto ožilo, potrebujeme vašu pomoc. Poďte v sobotu 29. októbra voliť a zvoľte si Sereď, v akej chcete žiť.

         

 

Opäť len sľuby?

Volebné sľuby prichádzajú a častokrát aj ihneď odchádzajú do zabudnutia. Aká stopa tu však po nás zostane?
Ak sa vám v sobotu nepodarilo prísť ku kaštieľu, alebo ste sa ešte neboli podvečer prejsť na Nábreží, tu je pre vás video, ktoré verím že poteší.
video tu:
Veľké projekty sú nielen mojou víziou, na mnohých z nich už spoločne s mojím tímom pracujem.
Vďaka aj mojej iniciatíve sa prenájom obrovskej budovy kaštieľa rozdelil na tri časti, čím sa objekt stal prístupnejším pre podnikateľov. Následne som pomohol s prípravou projektov a napísal žiadosti o granty, vďaka čomu Ministerstvo kultúry SR ako aj Trnavský samosprávny kraj prispeli na jeho obnovu. Dnes je veľká časť strechy kaštieľa opravená. Rovnako sa nám s občianskym združením Vodný hrad podarilo iniciovať a z verejnej zbierky čiastočne financovať rekonštrukciu kamenného hradného portálu. Na jeho finálny vzhľad sa môžete tešiť už čoskoro.
Spoločne so seredskými skautmi, s o.z. Vodný hrad a ďalšími dobrovoľníkmi sme zrevitalizovali priestory pri Váhu – Nábrežie Garbiarska. Projekt som navrhol, získal naň financie cez grant Slovenskej sporiteľne, viackrát z participatívneho rozpočtu Trnavského samosprávneho kraja a naposledy z výzvy vyhlásenej mestom Sereď. Stovky hodín prác sme realizovali dobrovoľnícky.
Vízie sa dajú napĺňať vtedy, ak máte jasný plán. Ja som hrdý na svoj tím ľudí, ktorí už dlhé roky pracujú vo svojom voľnom čase pre Sereď a prinášajú konkrétne riešenia pre mesto. Spoločne dokážeme doniesť nášmu mestu zmenu, ktorú potrebuje.
Pokojne sa usaďte, spravte si kávu alebo čaj a pozrite si nádherné zábery Serede a projektov, ktoré som priniesol.

 

Na záver, Vás chceme pozvať k voľbám, ktoré sa budú konať už v túto sobotu 29. októbra 2022 do 20:00 hod.

 

Objednávateľ: Ing. Ondrej Kurbel, Malá ulička 2654/29, Sereď
Dodávateľ: MajkoDesignStudio s.r.o., Trnavská cesta 867/53, 926 01 Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Super, klobuk dolu, takto dobrovolnicit pre deti a mesto, komunitu, fakt super. Verim, ze vyhra Ondrej Kurbel, je za nim vidiet kopec obetavej prace. Momentalne najlepsi z kandidatov. Treba posunut Sered do 21.stor., pretoze posledne roky to ide dolu vodou. Cistota mesta – hroza – neskosene travniky, po zime dlhodobo nepozametane kraje ciest, verejne zakazky – odflaknuta fuserina – chodniky, kde nova zamkova dlazba sa hned po dokonceni prevaluje. O dizajne ani nehovorim, bez vkusu nove realizacie, otras. Prijazd do Serede, okolie krizovatky, to hnusne komunisticke zabradlie a okolie Progresu, rozbite chodniky, ach jaj….To uz malo byt davno zrevitalizovane. Hanba sucasnemu primatorovi.

  2. Ondrej, ďakujem. Ďakujem za všetko, čo pre mesto robíš spolu so svojimi priateľmi a dobrovoľníkmi. Je za tebou kus práce a je evidentné, že to, čo robíš, robíš zo srdca. Tím Ondro je pre mňa jasným signálom, že aj ľudia s rozdielnym pohľadom na rôzne témy sa môžu spojiť a spoločne niečo dokázať. Toho je dôkazom aj Tím Ondro. Dôkazom, že ľudí spájaš a nie rozdeľuješ. Ty ukazuješ, čo si dokázal a kam sa môžeme pohnúť. Kam to môže mesto dotiahnuť, ak tam bude človek, ako ty. Nedal si dokopy milión ľudí, len preto, že sú v meste známi. Dal si dokopy ľudí, ktorým na meste záleží a roky sa v meste angažovali a niečo pre mesto spravili. Pre mňa si osobnosť. Odolaj tlakom, antikampani, nenávistným hejtom, zákerným ťahom. Ty na to máš!

  3. No len pozor ! Jeho team tu posúva len ódy na Ondreja Kurbela, ale nemusí to tak jednoznačne vyjsť. Sú aj iné názory občanov, netreba si hneď tak fandiť. Voľby sú pred nami, ešte stále nie za nami.

  4. Nech by akokoľvek voľby dopadli, je nad slnko jasnejšie, že Ondro a jeho tím budú vo svojich aktivitách pokračovať. Takisto je nad slnko jasnejšie, že mali originálnu, kultivovanú, kultúrnu a realistickú kampaň. Aj po odbornej stránke sú míle ďaleko od zvyšku volebného poľa.
    Voliči rozhodnú, no už dnes je jasné, kto pre mesto spravil najviac aj bez nutnosti sedieť na vysokých postoch.
    Ondrej, Mária, Martina, Miroslava a Erik majú môj rešpekt. Ďakujem vám, že sa snažíte do tohto mesta vnášať slušnosť, pokoru, pracovitosť a úroveň a nie len takú pozlátkovú pár týždňov pred voľbami v sakách, kravatách a vyretušovaných fotkách, ale takú ľudskú a skutočnú, ktorá tu pretrvá nech bude výsledok akýkoľvek.
    Verím, že v nedeľu to bude krásne ráno.

  5. Občania Serede, voľba je jasná ak chcete mať mesto krajšie s hodnotou víziou do budúcnosti, tak p. Kurbel je najvhodnejší kandidát na post primátora.

  6. Nemusí. To je pravda. Ale vo vrcholovej politike už máme osobu, ktorú nikto nepoznal a megamarketing ju posunul na najvyšší post. Kto to potreboval a prečo? Teraz megamarketing podsúva opäť neznámu osobu, len na úrovni mesta, ktorá pre mesto nikdy nič nespravila. Kto to potrebuje a prečo? Skús si odpovedať sám. Vieš čo je problém obyvateľov mesta Sereď? A vlastne všetkých občanov? Že ich absolútne nezaujíma volebný program ani doterajšie výsledky. Skôr ich zaujíma meno kandidáta, ako vypadá, či kto za ním stojí. A poctivú robotu zatieni osieranie antikampaň a pod.

  7. Táto stoka bude mať primátora, akého si zaslúži. Ak to bude Jankular, stokou zostane. Aj spolu s doterajšími poslancami, ktorých má v tíme a pr pr prd pre mesto spravili. Teraz majú ciele neviem aké, ale toľké roky neurobili nič. Jeden lepší ako druhý.

  8. Nech uz to v sobotu sobotu dopadne akokolvek, pravdou je, ze takyto sympaticky tim Sered v komunalkach este nemala. Dakujem, ze nam davate nadej po tych rokoch marazmu.

  9. Seredonline možno voli kurbela ja teda určite. Seredsity zase pretláča Jankulara, už sa bojím že aj z chladničky na mňa vyskočí. Radšej som do volieb na diéte. A Tomcanyi vie ako dopadol jeho zaplatený prieskum preto mu robia reklamu, aby zachránil čo sa dá.

  10. Keď čítam komentáre tu prípadne niektorých smutných ľudí na uliciach tak si myslím, že toto mesto si Ondreja ani nezaslúži.
    Pokorný človek, za ktorým je vidieť veľa nezištnej práce. Bohužiaľ v politike sa väčšinou na Slovensku darí len oportunistom a krivákom s ostrými lakťami.
    Pre mňa je Ondrej morálnym víťazom volieb už teraz.
    K voľbám ideme celá rodina s pokorou, bez očakávaní. Ako píše niekto nado mnou, Ondrej bude určite ďalej pokračovať a to je hlavné.

  11. Za Ondrejom je množstvo tej nevdacnej mravencej práce do volieb sme doma ani nevedeli koľko toho urobil. Nábrežie, skauti, kaštieľ, pani Fackovcova na charite takisto. Nemuseli sa ako iní len predvádzať a chváliť za každú drobnosť. Ja dúfam že seredania sa odmenia Ondrejovi a jeho tímu za tie roky práce zadarmo.

  12. ..v podstate sú ľudia v našom meste veľmi „vďační „za tieto veľmi „nezávislé noviny“ ,nezávislého majiteľa a človeka ,ktorý sa snaží byť „objektívny“ a hlavne online.. Ľuďom otvorili oči… keby neboli ,tak by sme v Seredi žili všetci spokojne ,kľudne a hlavne bez nevraživosti, osobných útokov, a vyhrážok, tak ako do vtedy, kým tieto noviny vznikli… Tieto noviny už dávno nemajú nič spoločné s objektivitou , slušnosťou a už vôbec nič s nezávislosťou… Mrzí ma ,že som to musela napísať, ale už sa to niekedy nedá čítať.

  13. Držím palce Ondrejovi Kurbelovi. Prekvapoval aktivitou pre Sereď dávno pred voľbami, spravil kopec dobých vecí pre toto mesto, a to popri svojej práci a rodine. Je to neuveriteľne silný, múdry a rozvážny človek.

    Ako architekt vie, ako sa dajú aj rýchlo spraviť verejné priestranstvá v meste krajšími. Pozná riešenia z iných miest a aj zo zahraničia. Má s tým jednoducho skúsenosti a to je nepopierateľné, je sčítaný. Sereď už potrebuje zmenu.

  14. Anonym 16.32,tak ako ty to vidí a vníma drvivá väčšina normálnych obyvatelov serede,v sobotu oslavujeme😁😁😁😁zachvílu budem vymazaný,ale vôbec mi to nevadí🤪😝🤪😜

  15. Mne to pripadá ako keby tie nenávistné komentáre voči Jankularovi, Tomcanyimu písalo pár istých osôb, až to bije do očí ta podobnosť komentárov. Ehm niekto tu ma klikacov a komentovacov a zrovna na seredonline.

  16. Keď skapal socializmus veril som že príde spravodlivosť a stále nič, takmer to isté isté, ba ešte horšie. Demokraciu ovládajú skurvenci, zbohatlíci, oligarchovia a neposlednom rade drog mafia.

  17. No to ste ma teda poučili, bez Vás by som v sobotu iba tápal vo volebnej miestnosti 😅

    Zjavne ste nepochopili moju „rýmovačku“.

    Samozrejme, že je dôležitý Ondrej, ale treba si uvedomiť, že bez svojho tímu to bude mať veľmi ťažké a nájde sa následne dosť ľudí v zastupiteľstve, ktorí ho budú zámerne blokovať, lebo neprešiel ich človek.

    Takže zopakujem už bez „rýmu“, aby to bolo pochopiteľnejšie – dúfam, že sa v nedeľu prebudím a budem sa môcť radovať, že vyhral ONDREJ a jeho TÍM.

  18. Mňa by ešte viac potešilo keby v pondelok prišla na úrad na návštevu NAKA a zobrala všetkých troch na prijímaci pohovor do Leopoldova. Brucha, vesla aj krajčiho. To by sme sa dozvedeli vecí…..

  19. Aj ma desí, že sa na diskusiách sa nevytiahlo porušenie zákona o ochrane osobných údajov od Kurbela. Manželke, mne a kolegovi prišli dva e-maily od neho. Datábazu emailov má určite od OZtiek, ktore ma pod sebou a sami maju na stranke napisane ze ich neposkytuju nikomu a vlastne to ani nemozu. Tolko k transparentnosti… vlastne, nic nove v tomto meste.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img