ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Má Adrián Macho morálne právo zastupovať nás v obci a VÚC ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mgr. Adrián Macho: Rýchlo bohatne, v minulosti odsúdený za krádež, neodpovedá na infozákon.

Čitatelia, tento článok neberte, ako rýpanie do Macha, ale ako informácie, ktoré demaskujú jeho charakter.

15.10.1994, ako 18 ročný, bol trestaný za krádež. Bol jedným zo štyroch, ktorí vykradli Strednú poľnohospodársku školu na Šindolke. Uznesenie v prílohe.

Šokujúci je fakt, že o necelé 4 roky, nastúpil pracovať do leopoldovskej väznice, ako bachar. Vynára sa otázka, či pán Macho vlastne mohol do práce za bachara nastúpiť, keďže bol odsúdený za úmyselný trestný čin krádeže. Pre prijatie do tejto práce, sa vyžaduje bezúhonnosť potvrdená odpisom registra trestov, kde sú všetky trestné činy a priestupky. Ak spáchal úmyselný trestný čin, podľa všetkého ani nemohol nastúpiť, túto prácu vykonávať. Bol už vtedy Macho kovaným podvodníkom a dokázal sfalšovať odpis registra trestov? Alebo nič podobné zákon nevyžadoval? Tieto veci momentálne prezisťujem.
Tiež nezabúdajme, že pán Macho poberá výsluhový dôchodok. Má ho priznaný doživotne, no jeho poberanie nemusí byť v súlade so zákonom.

Obec nesprístupňuje cez infozákon žiadne informácie. Bohužiaľ pre občana, ale správanie Macha chápem. Má „dar“ Boží, hocičo spraví, smrdí to buď podvodom, alebo minimálne klamstvom. Preto nechce informácie občanom sprístupňovať…

K rýchlemu bohatnutiu pána starostu.

P. starosta, chce stavať dom pri „kaprovej“ uličke. Šok pre mňa nastal, keď som si všimol, že pán starosta dom s pozemkom, v údajnej cene 70 tisíc eur, kupoval bez hypotéky. Tiež večierka nie je zaťažená žiadnou ťarchou, na dom má pán starosta hypotéku, od septembra 2021 od banky, kde si obec zobrala miliónový úver v toto leto a dlhšie pred tým, preniesla bankové účty do tejto banky. Aká náhoda!!!!

Pán starosta kandiduje aj do VÚC. Vo svojom volebnom letáku píše, že práca poslanca vo VÚC mu zaberie asi 3 hodiny mesačne. Nuž, poslancov, ktorí by chceli brať 1000 eur mesačne, výlučne za svoju prítomnosť na zastupiteľstve, nepotrebujeme. Vo VÚC potrebujeme ľudí, ktorí budú prichádzať s nápadmi a pracovať pre ľudí.

Prílohy: scan
– – –

Vyjadrenia a stanoviská, ktoré sú obsiahnuté v texte, týkajúce sa témy, sa nemusia zhodovať s názormi redakcie alebo vydavateľa média.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak toto bolo fakt sprosté a účelové od autora. Obviniť a nahadzat špinu na niekoho je ľahké ale mal by si dať možnosť vyvjadrut sa aj druhej strane . Ako však keď už plynie moratórium ? Si obyčajný hajzel a chrapuň. To je take typické pre autora .

  2. Čomu by sa mal akože Macho brániť?? Veď v prílohach je, ako bol odsúdený za krádež a či listy vlastníctva. Pán Nahácky, takto si to predstavujeme!

  3. Takže Dodo je špina keď podloží tvrdenia. Macho je hrdina keď podával vymyslené trestné oznámenia na predchádzajúceho starostu. Ľudia prebudte sa

  4. patrac Dodko zasahuje 😀 domnienky a uvahy… mne ako sopornanovi sa Jozko nezda tym spravnym clovekom, ktory by mal zmyslat nad moralkou a bezuhonnostou inych a pritom zabudat na seba 🙂 Machovi som nefandil, no ked som videl vyjadrenia a obvinenia Jozka, ci vlcekovej uderky ligy spravodlivych, tak neviem, neviem 🙂 ale to je moj dojem a moja uvaha, pre niekoho to moze byt na zamyslenie… co brani zalozit dom, aby si kupil inu nehnutelnost, ci podnikat bez uveru, z mojho pohladu nic.

  5. Clanok by mal dostat kazdy do schranky. aby videli obcania, co si volia. ohana sa stale, ze je kanalizacia v celej obci, co vobec nieje pravda. mnoho domov sa nevie pripojit, lebo do vsetkych casti kanalizacia pritiahnuta nebola.

  6. Nemám rád Doda ale ešte viac Macha. Zažil som si to na vlastnej koží. Sú to na pohľad slušný ľudia ale radšej im nestojte v ceste… slušný človek radšej do neho neripe.

  7. Vynikajúci komentár. Presne tak by to malo byť! Macho sa hrá na dobrého človeka, pritom celý život je zlým, krivým človekom!

    Prílohy z odsúdenia za krádež a listy vlastníctva sú v prílohách. Čítajte!

  8. Miso, a ty si co urobil pre Sopornansky hip hop? „Acohentizmus“ ti nieco hovori?Utocit na toho co si dal namahu otvorit ludom oci je take ubohe, asi budes rovnaka krvna skupina s lepkavymi prstami.

  9. Pre Akoze Katarinu 🙂 Janka, zamysli sa kde ste si postavili dom. U niekoho v zahrade, u niekoho, kto vam spravil makadamovu prijazdovu cestu a nepostaral sa o nic. Nebolo vam divne, ze je ten pozemok nejaky lacny? 🙂 A teraz chcete, aby vam obec zaplatila odbocku z kanalizacie k vam domov? Takze vy ste usetrili za pozemok bez inziierskych sieti a teraz chcete aby vam to zaplatili obcania Soporne 🙂

  10. Mozte tu vypisovat hocijake negativne spravy na p.Macha , verte ze volby do samospravy ma zabezpecene
    Clanky vypisovane na tejto stranke su odvar od toho co sa toci vokol p.Macha uz dlhe roky zastupujuc zaujmi svojich sponzorov

  11. mam dom postaveny a skoladovany v intravilane, s pristupom od ulice existujucej asi od kedy je soporna sopornou, a miesto pozemku vzdy bolo v uzemnom plane vedene na bytovu vystavbu a mam aj is pred pozemkom.
    ale nemam narok na kanalizaciu kedze sem sa nedotihla. Lebo plan na nu sa robil pred 20 rokmi a vtedy tu dom nestal

  12. V Šoporni si voľte ako chcete, ale do VÚC určite nedám hlas nikomu z dobrej sedmičky najmä po zverejnení materiálov a rozsudku.

  13. Starosta Macho je jeden šikovný pracovitý a poriadku milovaný starosta akého dedina ešte nemala, pozrite si výsledky hospodárenia , majetok obce zveľaďuje, dedina žije kultúrou a športom . Autor článku sa pokúša už 3. volebné obdobie dostať za poslanca, voliči zatiaľ tomuto kandidátovi dôveru nedali tak musí viesť špinavú kampaň , ale to ti nepomôže. Vzdelaný a inteligentný človek intrigy a špinavú prácu nerobí, keby si bol mojím synom , hanbil bych sa. Závisť a nenávisť sa dá liečiť, spamätaj sa čo robíš.

  14. Starosta je nešikovný zlodej a zlodej bude vždy zlodejom! Milión eur úver z banky čo je 30 miliónov korún a spravil len toto??!To je veľmi malo pre obec a veľa pre neho a jeho komplicov! Stačilo!

  15. Pre Anonym: Toto neni o tom aby otvoril ludom oci ale o tom aby si spravil cesticku ktoru si nevie spravit inak. Nic viac nic menej…

  16. Chcem sa opytat, je mozne aby slavna akoze sedmicka si robila osobnu kampan do VUC tak ze rozposielaju tisice sms sprav zo sluzobnych telefonov? Sms su typu prosim volte sedmicku do VUC. Kto zaplati tie sms , ved ide o ich sukromnu kandidaturu!!. Mne prisli 3taketo sms, a sopornansky mobil je oficialne oznaceny „obec Soporna“

  17. Pan Nahacky v prilohe mate uvedeny dokument z ktoreho vyplyva ze voci panovi Machovi bolo vedene stihanie, ale nikde nevidim ze bol aj pravoplatne odsudeny. Ak by to bola pravda, a bol aj pravoplatne odsudeny tak to by bol velikansky pruser pre Macha. Nikdy by nemohol vykonavat pracu bachara kedze k tejto praci je povinnost mat cisty register, vypis ako aj odpis. Ak mate rozsudok tak ho zverejnite, a potom pan Macho bude musiet vela vysvetlovat pred OCTK. Ak ho nemate tak ste prave urobili velky krok do svojej zahuby.

  18. SMS su len cast…
    Obecni zamestnanci lepili plagaty po stlpoch vo svojom pracovnom case pouzivajuc pri tom techniku OcU….

  19. Zaujimalo by ma, ci „sponzorske“ od kandidata na zupana M. Cervenku, ktory si robil promo v Soporni cez hody skoncili v obecnej kase alebo vo vacku…

  20. Zverejnený rozsudok súdu, proti ktorému možno podať odvolanie? Chýba samotná informácia o právoplatnosti rozsudku, takže slabá kritika.

  21. Odpovedám na tvoju otázku. Áno má právo. Občania ho zvolili viac ako 71% . Ty si sa dostal kam ? Čo myslíš, čím to asi bude ?

  22. inak, na co je zaciernene, komu odpovedali na zaidost o zverejnenie rozsudku? ved si to vyzoomujem a vidim tam pani Vlcekovu, ako adresata…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img