ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Objekt, na ktorom sa zajtra uskutoční zápas, sa na futbalový štadión podobá iba trávnikom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ak na zajtrajšom futbalovom zápase bude niečo pre jeho mimoseredských návštevníkov atrakciou, tak to s najväčšou pravdepodobnosťou nebude futbal, ale miesto, kde sa zápas odohrá.

Štadión je vhodným miestom presne dokumentujúcim stav našej spoločnosti a samotný športový stánok je skôr paródiou na štadión.

Žiaľ, organizátor to myslí vážne a už vydal aj pokyny pre návštevníkov napr. s oznamom, kto kde má stáť.

Pred niekoľkými týždňami sme sa na štadióne boli pozrieť a vo fotoreportáži sme priniesli reálny pohľad na priestor, v ktorom sa majú pohybovať diváci a fanúšikovia. Predpokladali sme, že aspoň z publikovaných fotografií si organizátor uvedomí, že na bezpečné usporiadanie takéhoto zápasu de facto na stavenisku s divákmi, jednoducho nemá predpoklady.

Mestský futbalový štadión je v rozklade. Doslovne…

Na publikovanú reportáž už vtedy posmešne až s obavami reagovali fanúšikovia klubu SPARTAK Trnava:

 

Dnes sme sa na štadión išli pozrieť znova a prinášame aktuálny pohľad na túto tragédiu chystanú na zajtrajší deň.

V skratke dnes zo štadióna:

– najlepšie selfíčka návštevníkov čakajú už pri vstupnej bráne do štadióna. Lákadlom bude isto rozkladajúci sa nápis SEREĎ ako súčasť vyprašiveného a vekom zašlého označenia mestského štadióna.

– oplotenie objektu štadióna vyzerá ako keby sa časť žiaľ Ukrajinského frontu iba nedávno presunula do nášho mesta. Ako zábranu na dlhodobo rozbitý múr bolo použité mobilné oplotenie využívané na stavbách – tu je opreté o pôvodný múr. Aj to je pokrútené, pravdepodobne vyradené.

– sklo kabínky za sediacimi na tribúne je stále rozbité a tak hrozí úraz v blízkosti sa nachádzajúcim ľuďom

– namiesto bežných štandardných zábradlí, sú na tribúne poukladané mobilné zábrany pospájané plastovými sťahovacími páskami a dole tenkými plechmi a skrutkami uchytené o tribúnu. V časti tribúny je dokonca oplotenie staveniska.

– obdobným staveniskovým oplotením sú odhradené aj skládky vybúraného betónu tam, kde bol v minulosti uskladnený

– samozrejme že nechýbajú pripravené výčapné zariadenia a pri východe jeden osamelý hasiaci prístroj už na pohľad nespĺňajúci bezpečnostné normy

– ale trávnik  bude pokosený, čo je asi tak všetko, čím sa objekt bude podobať na futbalový štadión

Sumár: účasť divákov na takomto „štadióne“ povolí asi len skutočný bezpečnostný „kaskadér“.

Fotodokumentácia z dnešného dňa:

                 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Brucho, Bucha, Starecek, Andrasik ďakujeme!!! Krásny štadión.
    Určite budeme voliť vás a vašich koňov!!!
    🐎 🐎 🐎
    💩💩💩

  2. Ďakujeme z celého srdca vedeniu mesta a špeciálne pánovi Tomčányimu. Dúfame, že v začatom rozkvete bude pokračovať jeho verný následovník Jankulár s celým ansáblom kreatúr mestského úradu.

  3. Hned prve foto ma napadlo.Pozicajte si pismenka z Kina Nova.Jaaaaaj skoda ziadne akurat nepasuje.Alebo sa spytajte ci ich niekto nedorobi co robil pre kino.

  4. Smiem sa spytat?To su zabery stadiona z vojnou okupovanej Ukrajiny?
    Snad nie Seredsky stadion?
    Pekne po volbach ho len opravit a mat maly pekny ale funkcny stadion.Radsej mohli ist hrat do Horneho Cepena.
    SMS ???Snad po volbach spravia aj s nou poriadky.
    Aj z bazarom toho tam elekrikara.Pod svieckou najvacsia tma.

  5. on tam ma ten bazar asi v prenajme ked je jedna ruka s Andrasikom asi za 1 euro na rok tak ako mal Sipka skolu normalne tam ludia chodia nakupovat vidim to z okna oproti on tam chodi aj v nedelu ked sa nerobi asi zastupuje sefa SMS

  6. € do studne….mena tu uz padli….nezabudnite volit to iste (vsetci zostanu len bude mladsia tvar?) Ja dufam ze nie. Len pre toto ja osobne nebudem volit pana J…. Ak vyhra Kurbel a da urobit audit (co dufam je samozrejmost)…to len budeme cumiet na vysledky kam isli €

  7. Sereď je a vždy bola špecifickým miestom v našom malom štáte. Vďaka nej sú TV kriminoviny obohatené o pravidelné príspevky v rozpätí 2 Max 3 dní. Natáčali sa tu aj paranormálne javy, ktorých predtucha sa naplnila – sú tu. Možno raz prehovoria, taká bezodná studňa s názvom Seredské kúpalisko, tá keby prehovorila, koľko domov sa z nej vystavalo! O štadióne nehovoriac. Do riti! Do kedy????!!!! Kedy padnú zodpovedné hlavy?!

  8. Ozaj teraz bezpecnost na stavenisku co stadion iste je.Ked mam doma stavbu tak vsetko musim si ja zabezpecit aby sa nikomu nic nestalo.Ako to bude tam?
    Ci pockame ako na Krampusov ako to dopadne?

  9. Včera na diskusií (tak ako v podstate všetci) povedal že štadión sa musí urobiť, treba čo najrýchlejšie využiť prostriedky z rezervy predsedu vlády a následne rozumné po etapách dokončiť štadión do úrovne 3. Ligy tak aby na ňom mohla športovať najmä mládež.

  10. zodpovedny nebude nikto tak ako na krampusoch vyhovaraju sa jeden na druheho nikto sa k tomu nevyjadruje hlavne ze veslo to zapricinil

  11. keby ste si prečítal volebny program a vypočul aspoň jeden krát Kurbelovú odpoveď na vašu otázku tak ny ste vedel že da dlhodobo vyjadruje za jeho dostavbu

  12. Za tie peniaze čo už dostali, mohol byť štadión aj pozlátený. Treba sa opýtať funkcionárov, čo s nimi urobili, či ich použili na demoláciu štadióny?

  13. Pozeral som detailnejsie foto zabran.Ak si niekto mysli ze vydrzia napor fanusikov Vauuu odvaha kto to nariadil a spravil.Umelohmotna paska tzv zdrhovacka.
    Ma niekto odvahu do toho ist takto.
    Snad vydrzia ale ked nie?????
    Riskuje niekto zase?Dokedy?
    Seredsky fotbalisti a funkcionari .Pozrite este zajtra nato?Po?bude mozno neskoro?

  14. Ako je mi jasne, ze Sered nemoze mat Nou Camp, ale maly utulny stadionik uz davno mal stat, tak na 2000 duší by to stacilo. A nemusi to byt zrovna projekt za brutalne miliony. Toto su smutne zabery a vizitka – aj – vedenia mesta. To uz v Dolnej Strede a inde na dedinach su tie stadiony lepsie – sice na nich nic nie je, ale aspon tam nehrozi uraz…

  15. Presne tymto pristupom sa vyrazne odlisujeme od civilizovaneho sveta.

    Vsetci KOMPETENTNI VEDIA, v akom stave je stadion, ze to je vlastne STAVBA. Tabulu z brany sice odstranili, no tym stav nezmenia.

    Vedia to ORGANIZATOR, VEDENIE MESTA a vie to POLICIA.

    Na takomto po bezpecnostnej stranke nevyhovujucom mieste by sa na civilizovanom Zapade okrem porady investora s dodavatelom (aj to v helmach a reflexnych vestach) neuskutocnilo nic viac. Urcite nie VEREJNE PODUJATIE s predpokladanou ucastou v tisicoch ludi s PREDAJOM ALKOHOLU !!

    My sme de facto bananova republika, v ktorej kazdy obchadza platne zakony v zaujme zarobit a vo viere, ze sa nic nestane. A ked sa stane, tak vsetci sa tvaria, ze oni nic a hladajuc kontakty na policii, prokurature a v justicii sa snazia pruser zamiest pod koberec.

    Toto je VEREJNE. Vsetky kompetentne zlozky obsah novin lustruju niekolkokrat denne.

    Oni vedia, co je ich povinnost. Len pripominam. Rovnako VEREJNE.

  16. treba za každu cenu hladat senzáciu? či biznis je biznis? zápas sa normálne odohrá,nikomu sa nič nestane a po zápase pojdu všetci spokojne domov. Ludia prosím vás neverte bulváru nebudte ovce.

  17. Ovca si ty. Toto nie je senzácia. Všetci sme za to, aby Sereď hrala futbal a aby tu boli takéto kluby, ako Spartak. Ale ten pseudoštadión je realita. Krutá a môžu za to konkrétni ľudia.

  18. MsFŠ je názorná ukážka vládnutia Tomčányiho junty.
    Zo zverejnenej kandidátky na poslancov je tam ešte stále niekoľko „počestných“ darebákov, ktorí 12 r. deštruovali sereďský šport, najmä však futbal A DRANCOVALI mestskú pokladňu.
    Kde berie taký Bucha, Kalinay, Horváth či Kramárová toľko drzosti sa uchádzať znovu o kreslo poslanca?
    Ale je známe, že ľudia majú krátku pamäť. Preto som dosť pesimista v tom že do zastupiteľstva opäť posunú tých samých dezolátov + dorast (Jankulár…)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img