ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Na verejnú diskusiu s kandidátmi na primátora sa všetci záujemcovia nedostali napriek tomu, že zhruba polovica kapacity bola voľná

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes vo večerných hodinách sa voličom v mestskom DK Cafe predstavili kandidáti na post primátora.

Otázkam moderátora, ale aj prítomnej verejnosti čelili štyria kandidáti   Edita Červeňová, Ján Jankulár, Tomáš Karmažín a Onderj Kurbel.

Jediným prekvapením inak skutočne korektnej diskusie bol ľubomír Veselický, ktorý sa verejne zosmiešnil otázkou týkajúcou sa riešenia odpadu po bývalej NHS – lúženca neuvedomujúc si, ako dlho je vo funkcii zástupcu primátora a predtým poslanca MsZ a hlavného kontrolóra mesta.

Kandidáti sa otázok zhostili viac menej podľa svojich schopností, čo možno ešte nerozhodnutým voličom uľahčí voľbu, komu dajú už v túto sobotu svoj hlas.

Za zamyslenie stojí fakt, prečo zostala viac ako polovica stoličiek v hľadisku neobsadená napriek tomu, že podľa dostupných informácií, mnoho záujemcov sa v rezervačnom systéme nemohlo k vstupenkám dostať pre ich „vypredanie“.

     

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. P.Majko ja som sa snazil si registrovat listok, ale bol som jeden z mnoha, ktorym sa to nepodarilo. Kapacita sa udajne vybookovala behom chvilky..A mal som zaujem tak som prisiel..
    ..a dostal som sa dnu..to ,ze ludia zablokovali kapacitu , to nebol bulvarny highlight vecera a rovnako nim nebol ani Veselicky podla mna..

  2. ale otázka na seredsity:

    Prečo – v poslednom čísle pred voľbami – bola práve na titulke jej tlačeného časopisu
    foto jedného jediného kandidáta
    – a prečo ním bol práve Ján Jankulár …

    ( zrejme zodpovedaná nebude,
    odpoveď – snáď nečakanú -by mali dať občania vo voľbách … )

  3. Bolo to otrasne. Bolo to ako rodinný komorny koncert Tomcanyiho jugend. Poloprazdno a keby aj to tam nebolo obsadene rodinou kandidátov tak by tam nebol nikto z 15 000 mesta obyvatelstva. Otrasne a mozno na zamyslenie kandidatov kam sa to az dotiahlo v tomto meste. A k obsahu, totalna prazdnota a ziadna vízia. Fotovoltaika ktorej pravdepodobne nikto z kandidatov nerozumie nieje az taka jednoducha vizia. Je to v prvom rade obrovska investicia s otaznou desatrocia dlhou navratnostou, takze uspora mozno az po navratnosti investicie. A pan Veselicky na zaver. Ta jeho otazka bola jasna a trefna. Jasna pre kandidatov tapajucich vo tme a trefna do Veselickeho úst, preto ze si svojou minimalnou cinnostou k tomuto problemu mesta touto otazkou riadne nakadil do úst

  4. Dufam ze uz nebude ziadne predvolebne stretnutie a hlavne Jankularove.Teda vlastne Tomcanyho.Naco toto spravili aby sa tam nik nedostal.ZArezervovat listky.Total blbost.Poloprazdne.Aj vy ste kto to organizoval padli pod moju uroven.
    Ale sak vlastne spinavosti sa robia.

  5. akoze damy a pani, tento rok je to s kandidatmi velka bieda fakt

    pozrel som si video RTV Krea, kde bola polhodinova beseda a kazdy len omackoval, prazdne frazy, ziadne konkretne riesenia
    jakz takz trocha vycnieval p. Kurbel, ked spomenul ako by tie projekty financoval
    inak fakt nie je koho volit tento rok

  6. Kurbel vycnieval po odbornej stranke vysoko, nie v kazdej teme bol doma, ale vo vacsine mal najvacsi prehlad. Naopak sklamal Jankular ktory nezvladal ani zakladne pojmy a vlastne nic okrem pochval Tomcanyimu ani moc nepovedal. Celkovo diskusia bola zle vedena, tocenie sa okolo temy energii, kde samosprava nema moc co robit skor len cakat a robit usporne opatrenia.
    Volba pre mna je jasna.

  7. čoho sa ten Tomčány chytí to spacká na plnej čiare. Chcel som si „kúpiť „lístky ale rychlo sa vypredali. Čo to bol za nápad predávať lístky na predvolebnú kampaň🥹 ? No a na koniec sa dozviem že sála bola poloprázdna Neviem sa ubrániť dojmu že Jankulárovci v snahe mať prevahu v sále skúpili väčinu lístkov a potom ju buď nemali komu dať alebo tý ktorím ich dali neprišli

  8. Teraz budem za zlého, ale ja si myslím, že otázka Pána Veselického bola na mieste. Rovnako ako my, je tiež obyvateľom mesta a má právo sa zaujímať aj o túto tému do budúcna.
    Zároveň však položenie tejto otázky ním, ako ešte súčasným zástupcom primátora a dlhoročným poslancom, považujem za priznanie z jeho strany, že tento problém nezvládli a v otázke riešenia sa nikam neposunuli.
    Môže to teda skutočne vyznievať až komicky, ale ak túto otázku/tému nikto na diskusii s kandidátmi neriešil, bolo vhodné sa na ňu spýtať.

  9. Áno rovnako aj Veselicky má plné pravo sa pýtať.
    avsak v tomto kontexte:
    – ako viceprimátor a nielen poslanec
    – v záležitosti starej desatrocia – teda v období kedy kandidoval – rovnaký problém + sľuby..
    To vyznelo trápne, komicky kde sa sám zosmiešnil a „pobavil“

    Čo je na zamyslenie – takíto ľudia viedli mesto ?
    A potom otázka – aký to asi bude ten ťažný kôň, návnada Tomčányho Jankulár
    pri takejto „kvalite“ doterajšieho vedenia ? …

  10. súhlasim otázka je plne legitímna no nie od nášho rozprávkara ktorí je 12 rokov viceprimátorom a x rokov poslancom. To mi pripadá tak ako keby chrápajúcemu stražnikovi ukradli spod zatku stoličku a on sa po prebratí spýtal korúra v rohu strážnice a ty si čo robil že si to dovolil?

  11. U tej fotovoltaiky sa mylis z viacerych dovodov. Za prve pre teba ako fyzicku osobu 10 rocna navratnost je horibilna, pre mesto ako organizaciu co tu bude „navzdy“ je to na rozdiel od ostatnych investicii skvela navratnost, kedze jedine realne co tam treba vymienat je menic, ktory casom bude lacnejsi vykonejsi a panely tie maju 20-30 zaruku na vykon a aj potom budu stale fungovat co je u sukromnej osoby „po smrti“ + za ten cas nove panely na vymenu budu opat mat ovela lepsie vlasnosti a cenu. Druhy dovod ktory tu je, ktory takisto ako obyvatel nepoznas je ten ze mesta maju kapitalove a bezne vydavky a tie bezne sa nedaju zohnat inak ako prijmami v konkretnom roku, teda kazda investicia ktora zvysi rocny objem beznych prijmov alebo znizi bezne vydavky je pre mesto skvela vec, lebo nepouzite bezne sa dalsi rok menia na kapitalove ale opacne to nefunguje. A z beznych sa financuju energie, socialne, kulturne, sportove vydavky a vsetky sluzby. A ked nie su (o co sa znazi Matovic aby ich mesta nemali) tak jedina moznost ako ich zohnat je zvysit miestne dane a poplatky, alebo taketo investicie …

  12. A nikto nerieši volebnú korupciu? Keď údajne ľudia od #teamu “K” dávali nejaké ponuky konkurentovi “K” za to že sa stiahne? Kde je teraz naka? Či to sa už nevolá volebná korupcia? A SOL ma určite tiež takéto informácie ale keďže je zaujatá, tak sa tvári akoby nič… celé zle.

  13. Slovíčko údajne si strč do piči a netláchaj. Ja mám k tomu informácie a viem presne ako to bolo a že to je sprosté ohováranie. Takí ľudia ako si ty je ,, celé zle“ pre naše mesto. Ty NAKA.

  14. Dalo sa čakať, že to tu ten K vytiahne. 😀
    Žiadne úplatky ani nič sa nealubovalo ani nedávalo ako sa vyjasnilo aj rovno na diskusii. To len kandidát K nevie asi čítať obsah správ od človeka, ktorý nie je súčasťou #teamu a normálne len vyzval Kho aby sa vzdal pre schopnejsieho a silnejšieho kandidáta.
    Len sa ukázal K aký je K, keď 4 roky len telefonoval drel lavicu od Ondreja „odkukaval“ a teraz sa hrá na ublíženého 😀

  15. Panbozkarski farizeji sa včera predviedli v plnej paráde, Karmazin to jasne povedal, najspravodlivejsi ,najčestnejsi ľudia na svete… velebnosti jdu blejt…

  16. Včera sa jasne Ondrej vyjadril. Povedal pravdu a vedľa neho sediaci Tomáš Karmažín ani raz nepovedal že to nie je pravda. Ondrej nikoho nepodplácal a ani neohováral, zachoval sa nanajvýč férovo. Ak by to tak nebolo Karmažín by sa určite ohradil.

  17. No počkať a Karmazin není panbickarsky farizeji???
    Akcie po meste neoznačené ako politické schované sa za „talentovu show“, „ochutnávku vín“, „hody“ to bolo v poriadku? A cigánske akcie takisto?
    Karmazin krivo obvinuje Kurbela z korupcie a pritom ziadna ani nebola. Klasicky dopleteny Tomáš ktoreho vlastná rodina už vidí ako primatora.

  18. Ono to je cele inak.
    Karmazina nasadila futbalová lobby do obehu aby mali figúrku s ktorou ťahať.
    Každý vie že Karmazin nemá šancu, no má veľkú možnosť odčerpať hlasy Kurbelovi.
    No a teraz existovalo v hlavách futbalistov jednoduché videnie s Kurbelom bude dohoda v zákulisí veľmi ťažká až nemožná.
    No dohoda s Jankularom to pôjde.
    A tak futbalisti držia Karmazina v hre dokonca. A Karmazin ma za to slubene miesto viceprimatora pod Jankularom. Vlastné Karmazin bude taký nový Veselicky (ako sa tá história opakuje).
    Konieckoncov aj to priznal v debate keď odpoveď na otázku či by bol viceprimátor povedal, že záleží kto vyhrá.
    Takže aj toto vyťahovanie domnelej korupcie je len súčasťou plánu z pozadia a myslím, že sa to celé upiekli na poschodí MsU.

  19. Na tuto akciu sa museli rezervovat listky a podla fotiek zopar ludi,
    Na Kurbelovu stacilo prist a bola skoro plna ta miestnost.
    Hmmm premyslam premyslam.Preco niekto takto ze rezervovat?

  20. Posielas linky na clanok k fotovoltaike v domacnostiach, precitaj si este raz ten prispevok v nom sa pise aky je rozdiel ked to mas doma a ked to ma mesto. Skoda sa bavit s chrobakom truhlikom normalne.

  21. No kto si vyberie Karmazina za viceprimatora tak ten by ukazal ze na stolicku primatora nepatri hned prvym tahom, ak nejaka brzda bola zatiahnuta za posledne roky na meste tak to je tato pozicia a veduci udrzby mesta, to su dve polena a hento by bolo tretie …

  22. Veselický si svoju chvíľku smiešnej slávy nepochybne zaslúžil
    (nejaký jeho priaznivec tuná uviedol link – obhajobu zo seredských noviniek – zmazané ..)

    Spomína sa tam návšteva Budaja v Seredi
    – faktom zostáva že ani Budaj
    ani Veselický či jeho parta
    NIČ ohľadom luženca v Seredi nevyriešili
    a Budaja – niekdajší kurič, ekológ a revolucionár
    už viac ako Sereď zaujímajú iné moderné teplé témy …

    PS: Niekedy sa pisalo – zmazané, uložené do archívu
    uvidíme ako vydrží tento príspevok 😉

  23. Tak na miesto viceprimátora si brúsia zúbky už viacerí z “ Ondro teamu“. Ja len dúfam že ľudia vidia, že je Ondro je len bábka 🤡 ktorou máva jeho otec – neúspešný kandidát v posledných voľbách.

  24. skor by som povedal, ze Juraj je uspesny, ale poloblb.
    ty chruno, ujo lekar ti povedal, ze tie zelene pirule si mas davat az na noc.

  25. Rešpekt – link s komentárom síce zmazaný
    na druhej strane je tu opublikovaný komplet článok Veselického
    – škoda toho výsledku luženec v Seredi ( ani s Budajom ani s Veselickým)

    Nový primátor – výzva – čo s lužencom – seriózny prístup ?

    Namiesto omieľania témy o energiách a „mantre“ – fotovoltaike ktorej prínos nie je taký markantný (v globále: investície,rekonštrukcie, životnosť, návratnosť)
    nateraz – bez dotácii nie je jednoznačný

    sa včera mal lužencu venovať aj moderátor zo SeredSity

  26. Áno Ondrej je otcova bábka hlavne že vo viacerých hlasovaniach ako poslanec hlasoval odlišné ako on a áno aj vo veľmi dôležitých témach.
    Je krásne ako sa snažíte to čo robíte vy Jankularovci natrieť na druhých
    To je presne vaša natura, vy neviete inak a myslíte si že všetci sú ako vy.
    Ale to sa bohužiaľ mýlite, vy by ste z pozadia všetko manazovali a na vonok sa tvárite ako majstri sveta, taká potemkinovska demokracia. Tak ako ste aj rozhodli o krampusovi.
    A mimochodom čo by aj bolo na tom ak by Ondrej vybral viceprimatora zo svojho týmu? Chápete že je dosť značný rozdiel sa dohadovať so svojím protikandidátom že budeš môj viceprimátor za to že si inému kandidátovi odčerpal hlasy?
    Ale to vy nikdy nepochopite, lebo toto je váš štýl života stále nejaké kšefty.

  27. Máš to nejaké pomýlené mojko… jediný kto sa s kým chcel dohodnúť 😅 bol Kurbel s p. Karmazinom, aby p.Karmazin odstúpil v jeho prospech!!! Potom nejaký záhadný Sestak vypisuje a tlačí na p.Karmazina aby odstúpil, veď hádam nechce,aby Jankular vyhral…a Jankular sa dohadoval s p.Karmazinom…to myslíte vazne?
    Zrejme platí, že podľa seba súdim teba, však milí kostolnici 😆
    Kto sa tu chcel s kým dohadovat

  28. Však bude záznam a môžeš si vypočuť Ondrejovu odpoveď.
    Ondrej nikoho netlačil ale dal návrh, že sa spraví prieskum a slabší odstúpi v prospech silnejšieho to je celé.
    Robí sa to aj inde a dokonca sa to stalo aj v prezidentských voľbách. Ondrej to práveže transparentne včera celé uviedol na mieru a v prípade žeby v prieskume bol Karmazin pred ním tak by on odstúpil v jeho prospech.
    A záhadný Sestak není záhadný je to normálny mladý chalan, volič ktorý Karmazinova napísal čo si myslí. Si myslíte, že by bol Ondrej taký blbý ,že by takto dohadoval „korupciu“? Preboha.
    Zato odpoveď Karmazina, ktorá jasne ukazuje že by bol viceprimatorom ak by vyhral Jankulár je oveľa dôležitejšia lebo ukazuje, že aj v tomto smere boli debaty o ktorých bol Karmazin záhadné ticho.

  29. pre Juraj 25. októbra 2022, 13:27
    Snáď tú antikampani o „bábke“ len nevedú kandidáti z Tímu Jankulár..
    tomu už Sereďania na lep nenaskočia

    Ondrej Kurbel je suverén, ktorý vie prečo a ako to robiť
    Skauting aj obnova kaštieľa je o tímovej spolupráci,
    pomáhať si
    – aj v nepriaznivých podmienkach
    a takého tu v Seredi nielen v kríze budeme potrebovať.

  30. Keď to tu čítam zo všetkých čo sa chcú dostať k moci tu není hoden ani jeden za primátora Tak treba ich dať preč a nech tam ide niekto nový

  31. Bojím sa, že Ondrej Kurbel bude pod silným tlakom jeho otca, ktorý si bude chcieť cestou svojho syna plniť svoje nenaplnené sny o primátorovi mesta.

  32. Dôchodca, Paľo Kurbel nechcel byť primátorom ani keď kandidoval. Aj tu sa vyjadril jednoznačne, že pred 4 rokmi kandidoval len preto aby to brucho nedostalo zadarmo. Aj napriek tomu , že bol totálny outsider, donútil Brucha k mnohým chybám – projekt tržnice ukradnutý z mesta, nikdy nespravena pláž a iné.
    Takže celý tento váš konstrukt je postavený na totálne mylnej myšlienke.
    Ale nevadí, veď voľte Jankulara pod totalnou kontrolou brucha alebo Karmazina pod kontrolou svojej mamky a futbalistov prípadne Červenovu čo nemá pod kontrolou ani seba…

  33. keby jeho otec chcel vyvijať tlak tak by kandidoval. Ak sa nemýlim tak bol 4x po sebe v pohode zvolený za poslanca takže by ho zvolili znovu. Ale nekandifuje. Ako Ondra poznám má svoju hlavu a rozum a je dostatočne skúsený aby nenechal so sebou manipulovať.

  34. Tak takto,včera na mlynárskej po bytoch chodil pan,ktorý kandiduje za 1.obvod,z tzv.Ondrej tým, v papierovej taške okrem letáčika bola aj krabička Golden Zlaté pastilky, je to kóšer? A ta fotovoltaika,môže byť výhodná, v tv novinách bola reportáž o prvom zimnom štadióne, vlastník Gaborík, kde nainštalovali fotovoltaiku na strechu,takisto niektoré mestá ju už majú.

  35. Pán Tomáš K. by sa mohol namiesto očierňovania iných kandidátov mal rozpamätať ako žiadal od stavebníka v Hornom Čepeni pozemky za kladné hlasovanie. Tomu sa hovorí korupcia.

  36. Humberto, je to na smiech, že Kurbel Paľo nechcel byť primátorom. Potom prečo sa tak strašne angažoval, oblepil Sereď bilbordami a vyskakoval so svojou podobizňou odvšadiaľ.. Ja si na tú jeho masívnu kampaň,a tiež nákladnú s veľkolepými sľubmi veľmi dobre pamätám.

  37. Tomáš chcel som ťa voliť za poslanca ale ak je pravdou čo tu píše Rudo tak môj hlas si definitívne stratil. Len by si nám robil hanbu

  38. Takto. S tou fotovoltaikou to zas nieje az take ruzove. Ked prsi, alebo hmlisto, alebo zamracene, alebo sneží to skoro nic el. neda. A ked bude castejsie snezit tak sa bude musiet odhrnat na streche. To znamena ze este je riziko poskodenia strechy. Gaborik je este happy lebo zatial este nevie co ho caka okolo toho na tych strechách. A pri pouzivani virtualnej baterie sa pri spetnom odbere neplati len silova elektrika ale ostatne distribučné poplatky co je skoro polovica faktury sa platia. Takze pozor nato lebo vsetko je to len marketingovy ojeb a velka investicia s virtualnou navratnostou, cize neistou a v nedohladne. Truhlik si ty alebo mas fotovoltaiku a vies o com pises?

  39. Palo Kurbel dal urobiť pred voľbami prieskum z ktorého vyplynulo že brucho má 85 %tnú podporu. Z toho je každému jasný výsledok. Išiel do toho lebo človek ktorý veľmi dlhodobo hovoril o tom že bude kandidovať keď videl výsledky prieskumu to z pochopiteľných dôvodov vzdal.

  40. Nech nam pan kandidat na primatora Tomas K. vysvetli, ako je to s domom pani Vaculocej na Podzamskej. Teda ako ho jeho rodicia ukradli a Vaculovu dali do domova…

  41. Prečo by tu mal p.Karmazin vysvetľovať niečo, čo sa nás netýka. Už to zas nepreháňajte!Útočiť na rodičov, to je pekné svinstvo!

  42. pre Daniela
    -Vaša otázka v tejto diskusii je od veci, nesúdte človeka, ktorý sa okrem maľby venuje sochárstvu, rezbárstvu, obnoveniam scenérií v kostoloch, a jeho maľby sú vystavené v galériách….

  43. poprosil by som slušných ľudí, aby tu nevťahovali rodičov Tomáša Karmažína do volebnej kampane. Poznám ich roky, sú to veľmi seriózní a poctiví ľudia. Nešpiňme tu takto na seba lebo nech voľby dopadnú akokoľvek budeme tu musieť žiť vedľa seba. A žiadne voľby nestoja za to aby sme sa po voľbách navzájom nenávideli alebo sa nerozprávali.

  44. Kurbel má v tíme Dudášovú,vieme,ako sa vyjadrila o neočkovaných a najnovšie sa KC Priestor pridal k podnikom,ktoré podporujú LGBTi,takže za mňa nie.

  45. Čo má LGBTI s komunalnou politikou?
    Čiže radšej zvolis bruchovho kona, jednoduchého Tomáša alebo pani Editku?
    Tak to aby ťa ti LGBTI nezjedli.

  46. A Jankular má v tíme Kalinaja, ktorý chce liať peniaze len do futbalu a je proti spravodlivému rozdeľovanie dotácii. A má v tíme Kráľa, ktorý si ako poslanec a šéf komisie sám schvaľuje svoje projekty na ktorých zarába. A má v tíme Tótha ktorý ani nebýva v Seredi. A má v tíme Klenovica ktorý tiež sa nezdrzuje v Seredi. A má v tíme Kruzlikovu ktorá zneužila svoje kontakty vo VšZP aby ich mal Jankular na akciách. A má v tíme Himpana, ktorého keď v minulosti zvolili za poslanca zobchodoval mandát za teplé miesto na úrade.
    Takže ZA MNA JANKULÁR NIE!

  47. Ono mozno keby Tomcanyi a spol neodjebali geotermalny vrt tak by ten aquapark mozno aj bol a mozno by to bol podstatne lepsi prinos pre obyvatelov celeho mesto a okolia ako je to teraz. Ale bohuzial zvolili sme si tuto organizovanu skupinu a ako sa tak na to pozeram, nepoucili sme sa a znovu si zvolime taku istu organizovanu skupinu len v mladšom šate, ktora ale bude riadna znovu Tomcanyim. Ludia zobudte sa nech vam nejebe.

  48. Ako aj my nezereme ovos, že nebol vyvíjaný tlak na p. Karmazina, aby odstúpil v prospech Kurbela, čoho sa pán Kurbel obával,keď je taký svetový…Vodu káže a víno pije však

  49. Nebol nanho vyvíjaný tlak, Ondrej na diskusií vyčerpávajúco vysvetlil celú genezu. Pred tým ako sa rozhodol pre kandidatúru tak sa stretol s Karmazinom a ten povedal že nejde. Potom keď sa rozhodol že ide, Ondrej mu dal ponuku s prieskumom, silnejší pôjde. Karmazin odmietol. Ponuku zopakoval pár týždňov pred voľbami ale tam to skončilo. To že Karmazina skontaktuje nejaký občan a povie mu svoj názor je vyvijanie tlaku? Takého primátora chceme mať? Čo nevládze tlak 20 ročného chlapca v jednej smske???
    Skôr by ma zaujímalo prečo Karmazin svoje podujatia volebné schovával že nie sú politické, mal reklamu v SN kde nemá byť politická reklama, zneužil deti aby mohol“moderovať talent show“, a v neposlednom rade nech sa prizná či je dohodnutý s Jankularom na viceprimatorom poste. Lebo už vidím že máme nové duo ako Brucho a Veslo. Akurát títo budú Jožo Ráž a Dlhý

  50. Ty si svetový. Kto asi prišiel s tvrdením, že ho Ondrej chce kúpiť? Judáš! Videl si dôkaz? Žiadny nie je. Jedine čo Ondrej chcel zaplatiť, bol prieskum, kto má väčšie šance. Či Ondrej, či Tomáš. Nič viac. A výsledok mal byť ten, že kto má väčšie šance, pôjde ďalej. Ale po rokoch, čo tu Tomáš skákal, čo tu točil videá o msbp, teple a vystupoval proti bruchovi, zrazu si s ním podáva ruky. Takže? Jasná vec. Bola to súkromná komunikácia, ktorú vyniesol len a len jeden z nich. A počítam, že Ondrej na seba nebude rozširovať lož, že chce uplatniť iného kandidáta. Ondrej, vyzývame ťa, zverejni dôkaz, ako to reálne bolo!

  51. Veď Karmažín zrozumiteľne povedal že sms mu poslal chlapec ktorého pozná. A Kurbel to nebol. Ja teraz pošlem sms Cervenovej nech odstúpi v prospech Jankulara. Takže Jankular podľa toho podpláca. Tak?

  52. Akurat citam na inej stranke na zajtra program Dobrej sedmicky.Chceli sme ist.Ale tiez som docital ze Jankular a jeho tym.Takze rozhodnutie je jasne.Nejdeme.
    Zase len reklama pre niekoho a druhy mu stoji za chrbtom,
    Preco nedaju na stranku kde sa da odpisat?Boja sa prispevkov?
    Uz nech je sobota noc a snad to Ondro da.

  53. Ľudia spamätajte sa. O tom, že prišlo k nejakej debate o prieskume a odstúpení medzi Karmažínom a Kurbelom, vedeli len oni dvaja. A to, že to vyšlo na verejnosť a používa sa to proti Ondrejovi, je jasná správa, kto toto a prečo začal šíriť. Aj priemerne inteligentný človek pochopí, kto to bol a prečo. Na mestskom úrade bolo dobre počuť, čo tam pán kandidát po kanceláriách rozširoval. Už aj steny si to tam šepkajú. Niekto sa bojí. Bojí sa veľmi, že to vyhrá Ondrej. Prečo asi? Pre mňa je to jasný signál, že ak sa chcem dozvedieť, čo sa tu tie roky dialo, mám voliť Ondreja. A aj budem.

  54. U nás nemáme žiadny aquapark, zimný štadión a iné veci. Svidník je 10 tisícové mesto a dnes tam otvorili zimný štadión, aquarark už majú. A že na východe nič nie je….

  55. Mne sa najviac páči, ako tu niekto píše, že Ondrej bude otcova bábka. A Jano bude koho bábka 🤦🏻? No to je jasné. Kroch, kroch. Na Rozkvete družne spolu. Na večné veky a nikdy inak.

  56. Koho volit v Cepeni? Karmazin sa ukazal ako farizej. Jakularovych ludi neodporucate. Co ostatni? Ten chirurg alebo detektiv. Co su zac?

  57. Pán Majko mám k dispozícii fotografie rodičov kandidáta Karmažína ako gemblujú.Že to robia pravidelne.Posielam vám ich na redakčný mail.Neprezradte moju identitu lebo sa bojím pomsty od primátora.Karmažín je s ním až príliš za dobre.

  58. Kampaň ako za Mečiara – keď dotiahol aj Claudie Schiffer
    https://www.startitup.sk/od-claudie-schiffer-az-po-zuzanu-plackovu-koho-slovenski-politici-za-vyse-20-rokov-pritiahli-do-kampani/
    Do Serede aj čertov dotiahli, našťastie pištoľ tasiť nestihli
    Na zajtra zas – keď bez Kurbela – tak už aj veľký kulturák bez vstupeniek sa dá
    aj s tombolou, Freddie Mercury, herečka, speváčka, muzika, kofola, pivo, kortešačka ako sa patrí …
    Seredsity – kde oko dohliadne Tím Jankulár, alebo Tomčány a jeho 7-ka.
    A keď už do topánok tečie, tak aj Tomáša Karmažína na médiu nechajú rozkvitnúť,
    len nech tie hlasy Kurbelovi odoberie.

    Stavili všetko proti Ondrovi Kurbelovi.
    Prečo ten strach, kampaň, antikampaň, obava že budú odstrihnuté záujmové skupiny
    ktoré tu doteraz vyciciavali mesto ? ?

    A včerajšiu diskusiu akosi zabudlo SeredSity zverejniť
    – žeby Sereďania videli ako to naozaj bolo (schopný,menejschopní,neschopní) ?

    Keď niekto za občanov, tak Ondrej Kurbel
    – snáď v sobotu všetci Sereďania vyhráme.

  59. krčmárik 25. októbra 2022, 22:09 – fotografie prisli do posty, dakujeme.

    Nie su ale pre nas novinkou, mame ich uz asi dva mesiace. Nateraz ich neplanujeme zverejnit ani inak pouzit, kedze tento kandidat z nasho hladiska ma uplne iny problem, ako Vami spomenute (pre nas nedokazane) gemblerstvo rodicov. Ide o smerovanie jeho moralneho kompasu a hodnotove nastavenie. Vcera v diskusii to verbalne potvrdil a to si myslim, ze staci k tomu, aby sa verejnost zorientovala.

    Tento kandidat sa v minulosti v nasom studiu osobne na kameru vyjadril, ze ako clen dozornej rady v mestskej eserocke nebol schopny ani len dohliadnut na jej transparentne fungovanie a vzdy boli prednostom vmanipulovani tam, kde ich chcel mat. Netusim teda, ako by chcel riadit mesto.

    Tento kandidat podla mna znemoznil sam seba a stacilo mu nechat volny priestor.

    Za zaujem a doveru samozrejme dakujeme a zachovanie anonymity je prirodzene.

  60. Úsmevné je, ako tu na stránke poniektorí obyvatelia vypisujú, aký je Majko neobjektívny a zaujatý. Pritom novín malého brucha padli na dno. Absolútne. Je to len propagandistický plátok, ktorý bude slúžiť aj dlho potom, čo sa už nebudú dať zneužiť SN.

  61. Krčmárik,Ty musíš byť veľmi nešťastný človek, navyše zlý a zákerný .Takýmto spôsobom niekomu naháňať body, je úbohé. Tebe ani spoveď nepomôže. Tú rodinu poznám roky a vždy to boli a sú slušní ľudia, ktorí celý život pracovali a robili všetko preto, aby zo svojich detí vychovali slušných a vzdelaných ľudí.

  62. opätovne vas žiadam aby ste nevťahovali Tomášových rodičov do nechutnej volebnej kampane. Martu a Milana poznám desaťročia ako slušných ľudí.

  63. 3 dni do volieb a seredsity robilo rozhovor s kazdym kandidatom okrem Kurbela
    slubili zverejnenie zaznamu z diskusie hned na druhy den a stale tam nic nevidim

    to medium je cisty hnoj

  64. Ja sa tiež neviem dočkať záznamu z pondelkovej diskusie, ale zase netreba byť takto útočný. Chalani trochu podcenili technickú prípravu a aj počas diskusie 2-3 krát menili pamäťovú kartu v kamere, tak predpokladám, že dlhšie trvá spracovať záznam, keďže bude spájaný. Najmä, ak sa natáča v HD, už len samotné kopírovanie trvá desiatky minút, nehovoriac o faktoroch ako je prenosová rýchlosť pre upload na web a slimačí FB.

    Čo sa týka rozhovoru s kandidátmi, idú pekne v poradí, takže rozhovor s p. Kurbelom si určite budeme môcť prečítať dnes/zajtra.

  65. Chalan, ty si ktorý z nich, keď to tak efektne obhajuješ?
    Tomáš Karmažín, ako to bolo s údajným odstúpením v prospech Kurbela? Povedz nám to. Uveď to na pravú mieru. Ukáž ten mail. Veď je to čierne na bielom. Nie celý úrad volí Jankulára. Nie celý úrad tu aj po voľbách chce to, čo tu bolo doteraz. Ľudia sa tu rozprávajú. Povedia si, kto sem prišiel a vyniesol sem túto kačicu.

  66. Veľmi trápne komenty. Keby ste už prestali s tým osočovanim tých kandidátov na post primátora. Aj tak si občania budú voliť každý podľa seba. Uvidíme čo budete písať po voľbách.

  67. usi mi to sako 27. októbra 2022, 10:43 – nie je to „moj internetovy platok“. Keby bol, pisal vy si na toaletak a nie do diskusie.

    A nazov je fajn. Ma dlhsiu tradiciu, ako sucasna mena platna na Slovensku. A znacku menit netreba.

    Zmena v diskusii znamena – nebud dezolat!

  68. Ak to mala byt diskusia na TV Krea, zdielana cez YT, tak nieco tak amaterske som uz davno nevidela…pripominalo mi to diskusiu televizneho klubu mladych za sociku, kde sa Jan Vala dotazoval zvazakov, ci splnili ciele, ktore si v SZM na dany rok vytycili a ak nie, co urobia pre to, aby tieto vizie naplnili..jediny, kto dokazal byt v obraze bol pan Kurbel..ostatni papagajovali naucene, nic nehovoriace mantry ..pan Kurbel je jediny kandidat, ktory nielen vie, co hovori, ale aj vie, ako to urobit, s kym a co z toho vyplyva..za mna a nasu rodinu, jasny kandidat na kreslo primatora..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img